Fórum témák
» Több friss téma |
Helosztok!
Segitséget szeretnék kérni abban hogy hogyan tudmom az sx1-en feloldani a telefonzárat! Van két telóm is ami bekapcsolás után annyit ír hogy telefon zárolva kérem írja be a telefonkódot! Ezt kéne valahogy feloldani csak nemtudom hogyan! Gyári adatkábelem van csak hozzájuk,jólenne ha ezzel meglehetne valahogy! Előre köszönöm a segítséget!!!
Hello!
Igen néztem,sajna nemtaláltam róla semmit!
Ezen az oldalon van két program, Joker, illetve Freia nevekkel. Szinte az összes gsm-fórum ezeket emlegette SX1-hez, valamelyik csak bejön.
szervízkábel kell hozzá, utána tudsz csak bármit is kezdeni vele. a freia nem sok segítséget fog nyújtani, de ha minden igaz, van hozzá célprogram.
A siemensmania oldalon érdemes körülnézned.
Hello!
Pontosan milyen a kábel? Hol kapok olyat és mennyiért? Jah és köszönöm a segítséget ![]()
szervízkábel. ugyan az, ami az m55, s55, c55, sl55, ... telefonokhoz is kell.
legegyszerűbb forrás szinte bármelyik mobilbolt, de akár médiamarkt is forgalmazhatja (bár mivel a siemens már nem gyárt mobilt, így erre egyre kisebb az esélyed). egyébként meg speedshop
Mivelhogy turkálni kívánsz a telefonod agyában, evidens hogy szervízkábel! DE! Ezzel a tudással keress fel egy kis GSM- shopot, jobban jársz. Esetleg mindenevövé is tudják ott varázsolni, ha úgy kívánod Tudnod kell hol keresd az infót a telefonod rejtett zugaiban, máskülönben lessz egy (kettő
![]()
Itthon szeretném megcsinálni valahogy mert nincs pénzem megcsináltatni!Nemértem mire mondod hogy ennyi tudással?Pár telót már mindenevővé tetem meg szoftvert is tudok frissíteni rajta csak telefon zárat még egyszersem oldottam fel!
van egy rs-232-es com-os kábelem,meg a gyári usb-k ha átlehet kötni valamelyiket ugy hogy jólegyen szerviz célokra azaz feltudom vele oldani a telót az jólenne! Ha ebben tudsz segíteni esetleg egy kapcsolási rajzot küldeni azt megköszönöm! ![]()
Hello!
A kapott infok alapján utánnanéztem a kábeleknek és a speedshopban is rs-232-es kábelt találtam szervizcélokra !De én ezzel nembírom összehozni a telót ! Mit tegyek?
Hello!
Érdeklődnék, hogya szervíz kábel mivel tud többet, mint egy mezei adatkábel? Siemens C35-ös telefont kellene függetleníteni, és szoftvert frissíteni. Mit ajánlotok? Az AT parancsok és ahol a szoftvert beletöltöm a telefonba, azok külön-külön kommunikációs porton vannak? A szoftvert amikor betöltöm, annak a jellege szinkron soros kommunikáció, vagy egészen más.
A szerviz kábel tulajdonképpen egy hardverkulcs is, mely lehetővé teszi a telefon bármely paraméterének állítását a szervizprogrammon keresztül.
Szervizdokumentáció, és gyári tréning nélkül a paraméterek állítgatása veszélyes, csak a gyártó által támogatott szervizekben javasolt. Persze, ha hozzá tudsz jutni egy ilyenhez, akkor néhány fontosabb paraméter állítása megtanulható, de az összes csak annak aki ennek a típusnak javításával foglalkozik. Az ilyen szervizkábeleket nem szokták csak úgy osztogatni.
sziaszutok coorbin nem tudjátok hogy lehet feloldani a telefon kódot?
*2767*3855#
Ez MINDEN ADATOT TÖRÖL a telefonodról!!! A kód 00000000 lesz! |
Bejelentkezés
Hirdetés |