Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Hááát nagyon röviden pár partiarc elmegy bulizni megismernek a vonaton egy manust aki szállást ajánl a srácoknak a srácok élnek a lehetőséggel, csak nem tudják, hogy a halálba mennek. Eltűnik egy srác pár ember fizet és megkínozhatja, eltűnik még egy srác és azt is megkínozzák, nem durva a film csak véres. A többit nem irom le
![]()
Remélem lesz. Én ott leszek... Akárhol is lenne. Esetleg a Holdon? Ott nincs tolongás!
![]()
Csak nem horror? Én a kedvencek temetőjét láttam egy hete. 6-an néztük, és mindig volt valami poénos benyögés, úgyhogy végig röhögtük. Nem volt horror hangulat. Ámbár a macskanyávogástól összerettenek, főleg mióta láttam Köbzoli tigrisét. A gépén volt háttérképnek, és beterítette a scannert.
![]() ![]()
Jó drága videoklipp lehetett! Főleg ami a hátteret illeti: Egy nagy csarnok fala, meg egy kamion raktere
![]()
Ej-ej! Be kell oda jutni, meg kölcsön is kell kérni a kamiont. Én semelyiket sem tudnám megoldani!
![]()
Jó estét mindenkinek!
![]() ![]()
Neked is szép estét!
Milyen 490es számot? Ja az nekem jobbra van. Ha a látogatottságra gondolsz
![]()
És még nincs 20 óra. Lehet rekord lesz? :smoke:
Én szomorú vagyok. Csak ennyien szavaztak, pedig ekkora a látogatottság? Mindenesetre látszik, lenne értelme a találkozónak. Biztos sokan jönnének. Mondjuk pl 52+127+10 összeg (a nem jönnék kivételével) 70 %-ára számítok, mivel ez egy átlagnál is összetartóbb közösség! A szavazás az év weblapja versenyben bebizonyította.
Én kb.100-150 főre számítanék egy találkozón, ha összejönne.
![]()
Először kicsit idiótának tűnt aztán végül is egész jó kis videó. Főleg HD-ban.
Akkor most kivételesen én voltam az optimista
![]()
Huhhh, láttátok a románok elleni kézilabda vb. meccset? Nem semmi volt, 6 gólos hátránynál én már azt gondoltam vége, de nem, innen álltak fel és három góllal vertük a románokat.
![]()
Nemtudom valaki nézi e a híreket, de én most néztem.
Konkrétabban: Nyíregyházán, egy ház tetején, egy 0,5m -es jégdarabb nyitott egy új szellőzést! ![]()
Nagyon szép volt tőlük! Nem láttam, de kezét csókolom Pálingeréknek!
A mikulás alatt meggyengült, és az a "jégkása" csak betett a cserépnek...vagy Köbzoli eltévesztette, és nem az ablakon küld fénypost!
![]()
Na így rendeljen az ember az italába légipostán jeget...
Jégcsap dupla whiskhey-vel?
![]() ![]()
Úgy tudom hogy azt nem is ÍRNI szokták!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |