Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Egyrészt ezért kellene, bár ehhez elég lenne egy kb 100-200m-es is, de elsősorban most más célt szolgálna.
GSM lehallgatóval megoldható szerintem...automatikusan fogadja a hivást a mikrofon helyén pedig küldi a coordinatákat.
kicsit
![]() Amúgy, hogy feljött a téma bennem, már a kíváncsiság miatt is szeretném megtudni, a mikéntjét. Meg persze jó lenne egy olcsó és egyszerű kivitelezés.
Hát akkor nálad a pont!
Kell egy olyan GPS ami kiolvasható, egy PIC-es feldolgozó, és egy gagyi mobil, amin standard modemport van. Otthonra szintén modemes mobil a gépre és kész!
Huh ez nekem bonyolult, de tudtam ,hogy az lesz, de majd utánaolvasok midnennek. De, hogy egyelőre ennyire bonyolult, még lehet, hogy hamarabb veszek egy Knight Rider-t
![]() Amúgy a fentebb említett 100-200m-en belül működő, irányított antennával ellátott ledes "kocsikereső" - hogy hol parkolok az kivitelezhető? Ha igen, hogyan? Idézet: „Ő még nem hallott a Knight Rider-ről! Még fiatal!” Hová megy mindig az a rohadt kamion abban a filmben?
mindig oda ahova kell
![]() Nekem meg van a teljes sorozat, plusz extrák és film.
A Knight Rider 2000 nekem is megvan VHS-en valahol. A régi wareszom elején meg, az általam tervezett villogó. 100%-ig olyan lett mint a filmbeli, nem csak az adott lámpa világít (mint a neten fellelhető sok "utánzat"), hanem a mellette lévők is halványodnak. Na ezt kihagytam az "életrajzomból".
Mindig követi a Kit-et, hogy legyen neki hova elbújnia.
És amíg a kamionban vannak pihenhet a Kit is, és Devonnak sem kell vezetnie , ja meg tolhatják rá az újabb "FirmWare"-t Mármint a Kit-re Idézet: „Devonnak sem kell vezetnie” Májkül
Te jó ég!
Ez tényleg csak egy film! Isaurának is adakoztam, amikor mutatták a rabszolgasorsát, hogy felszabadíthassák!Be ne dőljetek!
Jaj, igaz! Devon a főnöke volt. Látszik, hogy rég néztem! Már megyek is és előkeresem azt a VHS-t.
Ezt meg, hogy lehet??? :eek2:
Tamást elnevezni Tobinak? Ez nekem nagyon fura. Mivel a testvérem Tamás, és nem hívják Tóbinak. AZ ÉN VAGYOK Remélem érted. No ez bár nem bántó/sértő az elmúlt félévi esetek után. Ne vegye senki magára nem veletek van baj
A macskám nyitogatja az ajtókat. Felugrika kilincsre és kinyitja, de vissza nem zárja. Valami ötlet ellene?
Nehogy azt hidd, elsőre sose sikerül neki, mindig próbálkozik. Ilyen hülye macskám még nem volt.
Nálunk ez igen egyszerűen van megoldva. Kutyának, macskának kint a helye. Amit ott találnak, azt nyitogathatják.
Nálam a gombos kilincs volt a megoldás. Azegyik kutyám miatt kellett, mert az is kinyitott minden ajtót.
A mi macskánk csak a spájz ajtót nyitogatja
, de csak mert ott van a kajája, persze ő sem csukja be maga után...
Egyszerűen hihetetlen, mennyire értelmesek ezek a jószágok! Az a szava járás felénk, hogy Már csak annyi híja van, hogy meg nem szólal! És tényleg! Ámbár "beszél" is, mert máshogy ugat, ha sétálni akar menni, máshogy ha jön a postás... Egyébként Csányi Vilmos etológus írt jó pár könyvet a kutyusokról. Az az álláspontja, hogy egy okosabb kutya értelmi szintje megegyezik egy 3-4 éves gyerekével! Megjegyzem, hogy ha valami baj van (Tüske, gally...) akkor azonnal hozzánk jönnek a kutyák, mert tudják, mi segítünk.
A múltkor mondta a nejem, hogy adjak a macskának egy konzervet. Kiválasztottam a megfelelőt, (nem volt nehéz dolgom, mert az egyiken a kuvasz képe, a másikon macska képe volt,) és letettem elé. Estére még mindig érintetlen volt a doboz, pedig tettem neki oda konzervnyitót is.
Biztosan a sértődöttség, mert a nejem ki is szokta neki önteni… Idézet: „egy okosabb kutya értelmi szintje megegyezik egy 3-4 éves gyerekével” Sokszor egy felnőttével is! (...én ismerek sok olyat!)
Látom, kedves Pannonos kolléga, Nálad is véget ért a vizsgaidőszak!
Húúú, ez így reggel felért egy felessel is! Jól indul a napom!
Segítséég! nem találom az indexemet!
Ez kettőt jelenthet. 1. Sok idióta ember van. 2. sok kutyus nagyon okos, okosabb némely fönt említettnél embernél is!
A viccet félretéve: a rendőrkutyák igazán okosak! Én nem a Rex felügyelőre gondolok! Mondjuk ott volt Mancs Miskolcon, és még sok-sok másik rajta kívül! Ja és ugye puli, hát mind közül az a legokosabb... Kicsit sem látszik, hogy részrehajló vagyok... Szerk.: Megvan az indexem! Becsúszott a táskámba két könyv közé! Esküszöm, nem vagyok rendetlen! Persze addig, míg nem láttátok a szobámat!
Áhhh. Egyébként az én autómon még meg volt reggel az index.
Amúgy, jó reggelt mindenkinek!
Jááááj! Ez fájt... Komolyan mondom ahányszor betérek ide, mindig fel tudtok vidítani Ez ma már a második ötös szintű poén !
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Ha jól értem ez olyan elven működik, mint Action2K írt.
Ez tényleg csak egy film! Isaurának is adakoztam, amikor mutatták a rabszolgasorsát, hogy felszabadíthassák!