Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Muzeális készülékek-alkatrészek restaurálása
Témaindító: Kutyuli, idő: Márc 29, 2008
Témakörök:
Jó estét. Nekem is van,de nekem új korától és új állapotba.Szerettem és szeretem.
Ettől féltem... Van egy intarzia készítő ismerősöm, majd megkérdezem, hogy megcsinálja-e.
Ez is lehet egy megoldás...
Hát ez?
Laci. mire kell az embléma?
Rádiókra. 520A és Pacsirta. (egyelőre...)
Helló! Ha a rádiódra szeretnél Orion emblémát, akkor látogass ki a Puskás börzére. Ott lehet kapni ilyeneket.
Helló! Ez egy olyan óraszerkezet, amit a Videoton RO-3321 Badacsony órás rádióba építettek be. A '70-es évek végéről származik.
Üdv Laci. Orion 520 -am nekem is van , ezen színes matrica van ez is repedezett. Igéretet kaptam Orion emblémákra , maj jelzek. Öreg
Zolikám! Mintának gondoltam!
Köszi, szoktam menni. (Ritkán olvasol itt! :yes: )
Nekem nem egy Orion embléma kell, hanem az eredeti megőrzése, visszarestaurálása, vagy tudom is én milye... Most azt találtam ki, hogy CNC gravírgép projektben amúgy is benne vagyok, és ha kész, bele intarziázom.
Csak kép a netről, - ha után kell rajzolni. Igen részletgazdag.
Üdvözletem. A név kapcsolódik vagy kapcsolódott szorossan a VIDEOTON-HOZ ?
Üdv! Mármint melyik névre gondolsz?
Pont van egy ilyen rádióházam,benne volt a sasszi,meg minden,csövek nélkül,kár,hogy szétszedtem.De ha kell valakinek a készülékház,az majd írjon,nekem nem kell,mert költözni fogunk.
Hát a Videotonman-ra.
Üdvözletem A sasszi is megvan? A csövek nem probléma.
Azt nem találom,nem tudom,merre pakoltam el,ha költözünk lehet hogy megtalálom,de ennek nem adok sok esélyt,nekem is kellett volna a sasszi, a foglalatok jók lettek volna a pcl-emhez.
Szóval nem tudom biztosra,hogy van e sasszim,vagy nincs.A sulimban szakkörön láttam még egy ilyen rádiót,de az teljesen ép volt,pormentes belsővel,szerintem alíg volt használva.
Helló! Nem, a felhasználónevem saját ötlet volt
![]() ![]()
Kérdés!Tudsz arról hogy a VT RA 6363S-nek volt ilyen gépkönyve?
Ha megtalálnád vagy az említett gép elbótolható akkor bármit adok érte :csövet-trafót-RC alkatrészeket- Foglalatot is . Öreg T
Ájjj.. de kár, hogy belecsiszoltál az Orion matricába!
![]()
Bocsi, de nem tudom megnyitni a fájlt. A kiterjesztéssel van gond.
Nehogy a szívedre vedd! Nem látszik abból semmi! Csak Te mondtad, hogy picit belecsiszoltál.
![]() Gyönyörű lett a masina! Nagyon szép! :yes:
Helló! Köszönöm.
Elképzelhető, hogy volt. A neten található 6363-hoz használati útmutató. Ha az is megfelelő, akkor belinkelhetem neked.
Gyári szines rajzom van ,csak gépkönyvem nincs. Kösz kimondottan a gépkönyv a lényeg. Köszönöm hogy válaszoltál. Öreg T
Tudom nem szabad hirdetést topikban, de nem az enyém, egy helyi újságban láttam. Orion világvevő
'30-as megkímélten. Ha szól, szerintem az áráért megéri. (((5k)))( Mivel 9ker újság, és a rádió elég régi, ezért merészeltem beírni. )
Köszönjük a figyelmességedet, de én pl. meg szoktam keresni (várni) az 1000 Ft-ost. 5e-t Pacsirtáért sem adtam, pedig akkor 1 db sem volt.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |