Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Tuner kártya zavarának szűrése

Témaindító: Tomadevil, idő: Feb 5, 2009
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) Tomadevil hozzászólása Feb 5, 2009 /

Helló

Olyan problémám van hogy átálltunk a kábel tv-re és a pc-ben lévő tuner kártya zavarja a többi tv-n az adást ha:
-be van kapcsolva a szgép de a tuner kártya nem
viszont ha bekapcsolom a tuner kártyán a tv-t akkor azonnal megszűnik a zavar. A tuner kártya javításba nem akarok belemenni mert számomra nagyon bonyolult, újat nem akarok venni mert szerintem valamilyen szűrűvel ez megoldható ami közvetlen a kárya bementére van kötve. Na de milyennel? Mi a neve? hol lehet kapni? Ha nem szűrővel akkor hogy lehetne megoldani?

Előre is köszi.
Üdv. Toma
(#) didyman válasza Tomadevil hozzászólására (») Feb 5, 2009 /

Galvanikus leválasztóként keresd. Vélhetően földhurok, vagy pont a földelés hiánya okoz zavart.
(#) kaszarobert válasza didyman hozzászólására (») Feb 5, 2009 /

Sziasztok!

Ha földhurok akkor két 100nanos kondenzátor az antennavezeték jeléhez, és a testhez kötve, leszedi a brummot a nagyfrekis jelről. Ezt akár a kimenő koaxnál is megoldhatod. Ha nem szűnik meg akkor nem földhurok, de valószinűleg az.

Bővebben: Link
(#) Tomadevil hozzászólása Feb 7, 2009 /

Köszi az ötleteket!
Sajna most nem tudom kipróbálni, mert egy nincs alkatrész hozzá, de amint megcsináltam írok.
(#) Tomadevil hozzászólása Feb 27, 2009 /

Összeraktam, bekötöttem, de sajnos a kép ugyan olyan
Mi lehet a baj
(#) Tomadevil hozzászólása Márc 1, 2009 /

Senki nem tud segíteni??
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem