Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Ki mit épített?

Témaindító: Dióda, idő: Jan 26, 2006
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma. Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Lapozás: OK   372 / 1708
(#) Ballage válasza Attila86 hozzászólására (») Feb 9, 2009 /

Hát ez tényleg gyönyörű...
(#) G-Lex válasza Attila86 hozzászólására (») Feb 10, 2009 /

Hát ez szörnyű! Milyen ocsmány már a belseje!

A maradék 11W hova tűnik? Hazaküldi neked és azzal világítassz?

Amúgy a szokásos minőség! Tőled mást már nem is várunk
(#) sny válasza Attila86 hozzászólására (») Feb 10, 2009 /

Nembeszélve arról, hogy ROHS szabályait is majdan kézben kell tartani.. Nesze nekünk EU..
Viszont KIT formában forgalomba hozhatod.
Hi-Pot tesztet meg tudom csinálni .
(#) vicsys válasza Attila86 hozzászólására (») Feb 10, 2009 /

Na ez igen! Nagyon szép lett! Látom az ónozás is profi lett. Már csak az érdekelne, hogy mennyi pénzt és időt öltél bele, mert az nem lehet kevés... Gratula!
(#) Attila86 válasza vicsys hozzászólására (») Feb 10, 2009 /

Köszönöm!

Nagyon sokat. Az elődjét is beleszámítva kb másfél éve épül. És sajnos pénzt is elég sokat kellett eddig beleölni.
Gyűjtöm azokat az alkatrészeket, amik ebben a tápban hunytak el. Már csak ezek önmagukban is elég sokba kerültek.
(#) (Felhasználó 25054) válasza Attila86 hozzászólására (») Feb 10, 2009 /

Ez így van jó kiforrot munkához idő kell meg sok próbálkozás mert akkor mindig egy kicsit fejlesztve lesz és így lesz a legjobb a másik meg hogy minél többet szereled javítod annál jobban ismered a készüléket és egy estleges meghibásodás esetén sokkal gyorsabb lesz a javítása a németek jobban mondva ( elnézést a rossz példáért ) Hitler mondta csináltunk egy nagyszerű ágyút tehát akkor tudunk ennél még jobbat így van ez itt is megcsináljuk az elsőt a másodikat szebbre a harmadikat még jobbra a negyediket.... Tényleg szép munka grat.
(#) mutatvanyos válasza Attila86 hozzászólására (») Feb 10, 2009 /

Nekem már az elődje is nagyon tetszett, de ez gyönyörű!! Gratulálok!!
(#) zoz11 válasza Attila86 hozzászólására (») Feb 10, 2009 /

Hali
Le a kalappal, nagyon szép munka! :kalap:

A kapcsolásaidba még főleg az tetszik, hogy nem használsz bennük AVR-t vagy PIC –et, nekem ez még inkább szimpatikusabbá teszi ezeket!

Milyen ónozót használsz?

Üdv: Zoltán
(#) Attila86 válasza zoz11 hozzászólására (») Feb 10, 2009 /

Üdv.!
Azért nem használok, mert nem értek hozzájuk. Pedig bárcsak...
TN160 kémiai ónozót használok.

Üdv.: Attila
(#) vicsys válasza Attila86 hozzászólására (») Feb 10, 2009 /

Jó is az! (Mármint a PIC és az ónozó is)

PCB.jpg

(#) Attila86 válasza vicsys hozzászólására (») Feb 10, 2009 /

Bizony, meg a fényképezőgéped is!
(#) Gery válasza vicsys hozzászólására (») Feb 10, 2009 /

Elég komoly! Gratula! De a 2008-tól balra az a folyásnak kinéző valami micsoda? Olyan mintha valami képszerkesztő progival csináltad volna.
(#) Braf válasza Gery hozzászólására (») Feb 10, 2009 /

Gondolom név vagy valami olyan infó volt ott amiről nem szeretné hogy mindenki tudjon.
(#) huba válasza vicsys hozzászólására (») Feb 10, 2009 /

Az a soklábú szerintem nem is pic, hanem hét szegmenses kijelzők. A bekötésből gondolom. Csak nem egy óra?
Nálunk sajnos nem lehet kapni kémiai ónozót
(#) llaci56 válasza huba hozzászólására (») Feb 10, 2009 /

Lehet olyat csinálni is, de az egy másik topik.
(#) Robi85 hozzászólása Feb 10, 2009 /

Sziasztok.

Szeretném megmutatni a majdnem kész erősitőmet. Csináltam már párat, de ez a legszebb ezidáig.
Még a hangerő poti és a hangszóró védő hiányzik, de idővel pótolom. És mostvan a próba üzem alatt.
(#) huba válasza llaci56 hozzászólására (») Feb 10, 2009 /

Volt róla már szó? Pontosabban hol? Érdekelne csak lehessen beszerezni a vegyszereket.
(#) Action2K válasza Robi85 hozzászólására (») Feb 10, 2009 /

Még szerencse, hogy éppen belefért a dobozába. :kalap:
(#) Robi85 válasza Action2K hozzászólására (») Feb 10, 2009 /

Féltem is hogy nemlesz elég hely.
(#) googa hozzászólása Feb 10, 2009 /

Sziasztok! Végre én is építettem valami elektrós témát. Persze némi googa-ironikus humorral fűszerezve. Remélem tetszeni fog

ui.: Mire nem jó egy munkahely...
(#) Action2K válasza googa hozzászólására (») Feb 10, 2009 /

IC-day 2009
(#) SALáta válasza googa hozzászólására (») Feb 10, 2009 /

Ez nagyon jó!
(#) válasza googa hozzászólására (») Feb 10, 2009 /

Orvos látott már? egyébként tetszik
(#) sound.man válasza googa hozzászólására (») Feb 10, 2009 /

A kínai nagy fal.
(#) brezinajanika válasza Attila86 hozzászólására (») Feb 10, 2009 /

Meseszép lett... A szokásos Attila minőség,de egy kérdés.Mennyi idő alatt készült el? :kalap:
(#) Doncso válasza googa hozzászólására (») Feb 10, 2009 /

Iszonyat komoly kreativitással rendelkezel!! Nekem tetszik!!
(#) burk hozzászólása Feb 10, 2009 /

Khhm, úgy tudom a dícséreteket nemcsak zsebre vágni hanem megköszönni is illene, de lehet csak én látom így??
Vagy csak megneveltek?
(#) Action2K válasza burk hozzászólására (») Feb 10, 2009 /

Igazad van, de ezt most kinek mondod? Kérdem én, aki pártatlan ebben.
(#) Attila86 válasza burk hozzászólására (») Feb 10, 2009 /

Egyszer már megtettem. Vagy minden egyes hozzászólás után meg kell ismételni? Rendben:
Ismételten köszönöm a tápot ér dicséreteket!

Burk, ha a következő hozzászólásban megint esetleg valaki azt mondja hogy jól néz ki a táp, akkor megint meg kell köszönnöm? Utána megint?
Még egy kérdés Burk: Kötelező 10-15 percenként benéznem a hobbielektronikára és megnézni hogy van-e esetleg valami megköszönni való, vagy ráér akkor is amikor van rá időm?
Mennyi dicsérő hozzászólás után szólsz rám hogy köszönjem (ismételten) meg őket? Mert akkor megpróbálom úgy beosztani a szabadidőmet hogy mindig figyeljem.
(#) Báddzsó válasza Attila86 hozzászólására (») Feb 10, 2009 /

Szerintem ha már annyira köszöngetsz akkor mások helyett is megköszönhetnéd a dicséreteket! Ahogy a moderátor moderátor, úgy te lehetnél a köszöngető...
Következő: »»   372 / 1708
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem