Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Újabb fél év múlva se nem fázunk, se nem éhezünk. Mert megfagytunk és/vagy éhen haltunk...
Nekem kevésbé... Szép kilátások! :hide: :peace: :eeknoes:
Teljesen igaz. Rádióállomás üzemben tartása engedélyköteles.
Ha detektoros vevőt építesz, be kell vinni az NHH-hoz és csak a vizsgálat után kaphatsz rá rádióengedélyt. Viszont a tulajdonodban lehet, eladhatsz, megvehetsz mindenzavaró mindenüttadó szikratávírót. Igen, ez a viccek rovat...
Bakker! Ettől felmegy az emberben a pumpa! A titkosszolgálati eszközöket (esetlegesen) alkalmazók ennyire be vannak sz...va?!
![]()
Szerintem kellene építeni egy böhöm nagy szikratávírót, és beállni vele az NHH elé. Egész nap nyomatni rajta a morze jeleket, tökéletes össze-visszaságban. Hátha a mélyen tiszteletlen törvényhozóknak leesne a fatantusz, hogy úgy sz...r a jogszbály, ahogy van!
![]()
Bennevagyok
![]() A rég elkezdett Tesla tekercsemnek megvan már a szekundere ![]() ![]() ![]() üdv
Nem vagyok nagy penge kémiából, és régen is tanultam már utoljára, szóval lehet, hogy azóta megváltozott a Mengyelejev-féle periódusos rendszer, de emlékezetem szerint a Xenon a nemesgázok közé tartozik, így tehát semmiképpen nem félvezető...
![]() ![]()
Sziasztok!
Ma voltam a Kecskeméti rádióamatőr börzén, és láttam egy érdekes zöldes színű, kopott bakelit dobozt (kb. akkora mint egy táskarádió). Nem tudtam, mi lehet az, aztán mikor megláttam a rajta szerényen meghúzódó feliratot, leesett: VIGYÁZZ! AZ ELLENSÉG LEHALLGAT! Röhögtem ezen akkorát... Vigyázz, a szemét imperialista disznók ott csücsülnek a szomszéd szobában, és a véredre szomjaznak... ![]() Üdv: FazksG
Pedig ez a szöveg a cuclizmus idején minden vezeték nélküli, katonai távbeszélőn rajta volt...
![]()
Fejes a jeges vízbe:Bővebben: Link
Igen, édesapám is éppen ugyanezt reagálta, mikor meséltem neki!
![]() Körbe van táblázva az egész környék, hogy "Fényképezni tilos!", de egyébként semmi különös, csak egy átlagos erdőt látsz, ha nem lenne tábla, nem is tudnád, mi van itt ![]()
Pontosan! A semmi közepén áll egy "Fényképezni tilos" tábla: Tuti tájékozódási pont egy katonai objektumhoz!
![]()
És én egy ilyennek voltam az őrparancsnoka.
![]()
Vááá! Máááázlista! Hogy én nem tudtam ilyen tuti helyet kifogni! Én is adtam vagy 100 őrparancsnoki, meg vagy 50 felvezetői szolgálatot a másfél év alatt, míg bent voltam. Legalább akkora "szívás" volt, mint felállított őrnek lenni... Pedig abból is adtam vagy százat...
Ráadásul hogy tovább irigykedj, hetes őrség volt HT-k nélkül.
![]()
Én meg ÜTI-ként ellenőriztem és néha "intéztem" a fogdások helycseréjét...
![]()
Öregem! Hogy Te mekkora "csókos" voltál...
![]()
Hidd el nem volt csókom, csak mázlim. Bár az elején a Körmendi gladiátorképzőben még nagyon rosszul állt a szénám.
Idézet: „vagy 50 felvezetői szolgálatot a másfél év alatt” Nem inkább félvezetői?! ![]()
Megint egy székely vicc.
Székely a fiával ül az asztalnál, a kutya az asztal mellett fekszik és éppen a micsodáit nyalja. - Hej ídösapám, bárcsak én is meg tunnám ezt csinyáni! - Csinyád, fiam, de szerintem megharap... ![]() A székely és a felesége vacsoráznak. A nő magára borítja a pardicsomos szószt. Azt mondja a férjének: - Most nézz rám! Úgy nézek ki, mint egy disznó! - Ja! Meg még le is etted magad! Utazik a székely a vonaton. Fiatal diákok úgy tesznek, mintha nem bírnák lehúzni a vészfék fogantyúját, két kézzel belekapaszkodva színészkednek, miközben lesik az öreget. Egyszer az egyik így szól: - Tata, nem próbálja meg ezt lehúzni, mert nekünk sehogy sem sikerül? Az öreg odamegy, meghúzza a vészféket, a vonat megáll. Jön a kalauz nagy mérgesen: - Ki volt?! Mire az öreg székely nagy büszkén: - Én, félkézzel! Öreg székely ül a háza kertjében és pipázik. Kiabálva rohan feléje az unokája. - Nagyapa, nagyapa! Medve van a háztetőn! Az öreg szippant egyet a pipából és így szól: - No, akkor hozd a kutyát, a puskát meg a petrencésrudat. - Minek ennyi minden, nagyapa? - Én majd felmászok a tetőre, a petrencésrúddal lepiszkálom a medvét, te meg ráereszted a kutyát, hogy harapja le nekije a tökeit. - De minek a puska? Az öreg megint szippant a pipából és azt mondja: - Ha netalán a medve piszkál le engem, akkor lelövöd a kutyát. A székely meg a fia megy az erdőbe gombát szedni a fiú talál a bokorban egy rozsdás puskát, kérdezi az apjától: - Mi ez édesapám? Erre az öreg: - Hát trombita. Majd fogja és a szájába teszi es fújni kezdi, erre az eldurrran. Az öreg szája a fülig reped. A fiú megszólal: - Hiába nevet édesapám, én azért megijedtem! Felszáll egy buszra az öreg székely, majd útközben durrant egy nagyon nagyot. Erre felpattan egy öreg néni, így szól: - Ez hallatlan. Erre azt mondja a székely: - De szaga van. Utána felpattan egy öreg bácsi és így szól: - Kikérjük magunknak! - Már kint van! Erre felpattan egy néni, ő így szól: - No de kérem, itt többen is vagyunk. A székely így válaszol: - Hát osszák el egymás között! Székelyek fát vágnak az erdőben. - Te, Áron, tudod-e, mi az a vagánykodás? - Nem tudom. A székely földobja a baltát, alááll, és az utolsó pillanatban ugrik el a leeső fejsze alól. - Na látod Áron, ez a vagánykodás. Áron másnap a fiával megy ki az erdőre, gondolja "villant" neki egyet. - Fiam, tudod-e mi az a vagánykodás? - Nem tudom. Áron földobja a baltát, alááll, majd amikor el kellene ugrani megbotlik, és agyonüti a balta. A fiú egyedül megy haza. Otthon az anyja: - Apád hol van? - Még kinn vagánykodik az erdőben.
Joe, a farmer eldöntötte, hogy a balesetből eredő sérülései elég komolyak ahhoz, hogy az azt okozó kamion tulajdonosát bíróság elé állítsa. A
bíróság előtt a társaság rendkívül jó megjelenésű ügyvédje megkérdezte Joe-t: - Nem azt mondta a baleset helyszínen, hogy 'jól érzem magam!'? Joe farmer kis gondolkodás utan így válaszolt: - Nos, elmondom mi történt. Épp miután felraktam Bessie-t, a kedvenc öszvéremet... - Nem kérdeztem részleteket - vágott közbe az ügyvéd. - Csak válaszoljon pontosan a kérdésre! Mondta azt a baleset helyszínén, hogy 'jól érzem magam'? Joe azt mondta: - Nos épp miután felraktam Bessie-t a platóra és elindultam az úton... Az ügyvéd újra félbeszakította és azt mondta: - Bíró úr, azt a tényt szeretném bizonyítani, hogy a baleset helyszínén ez az ember azt mondta országúti járőrnek, hogy jól van. Most pár héttel a baleset után perbe akarja fogni a kliensemet. Az a véleményem, hogy ez az ember csaló. Kérem, hogy közölje vele, egyszerűen válaszolja meg a kérdést! De már a bírót is kezdte érdekelni Joe története, ezért azt mondta az ügyvédnek: - Szeretném hallani, amit mondani akar. Joe megköszönte a lehetőséget és folytatta: - Nos, ahogy mondtam, éppen feltettem Bessie-t a kedvenc szamaramat az utánfutóra és elindultam az úton, amikor az a nagy pótkocsis teherautó átszáguldott a stop táblán és jobb oldalról eltalálta a kocsimat. Én az egyik árokba zuhantam, Bessie a másikba. Rendkívüli fájdalmaim voltak, nem tudtam megmozdulni. De hallottam Bessie-t nyögni és sóhajtozni. Hallva a nyögéseket tudtam, hogy rendkívül rossz állapotban van. Röviddel a baleset után megérkezett a járőr, ő is hallotta nyögni szegény Bessie-t, ezért átment hozzá, és megvizsgálta. Ezután elővette a fegyverét, felhúzta és homlokon lőtte Bessie-t. Azután átjött az én oldalamra fegyverrel a kezében és azt mondta: - A szamara olyan rossz állapotban volt, hogy le kellett lőnöm. Ön hogy érzi magát?
Egy japán megy a Hondáján az országúton, és egyszer csak egy székely legény elhúz mellete egy Rigán. Gyorsít a japán, és leelőzi a székely legényt, de alig megy egy keveset, a Riga megint elhúz mellette. Még inkább gyorsít, de a Riga lerázhatatlan. Kicsit később látja a japán, hogy a székely legény áll az út szélén. Odamegy hozzá, és felajánlja, hogy cseréljenek motort. Áll a vásár, ám amikor a japán akarja indítani a motort, az csődöt mond. Szól a székely legényhez, hogy mutassa meg, miként működik. Mire a legény:
- Ja! A nadrágtartót elfelejtettem odaadni. ![]() Egy szolgáltató munkaóra-tarifái a következőképpen alakulnak: Normál munkadíj:5.000Ft/munkaóra Amennyiben a megrendelő nézni kívánja, ahogyan dolgozunk:6.000Ft/munkaóra Amennyiben a megrendelő tanácsokat ad a jobb munkavégzéshez:8.000Ft/munkaóra Amennyiben a megrendelő segít a munkában:10.000Ft/munkaóra Amennyiben a megrendelő nyugodtan hagy bennünket dolgozni, nem módosítja időnként az elképzeléseit, és csak akkor zavar, amikor ki szeretné fizetni egy-egy részfeladat munkadíját:4.000Ft/munkaóra
Volt egy Philips telefonom, utáltam...
Sokszor rájött a tördezettségmentesítés, nem photoshopos kép tényleg megtette!
Bolhaírtó port árul a székely vásározó, de valójában az csak téglapor volt, szépen csomagolva.
Vették is a népek mint a cukrot. - Aztán mondja csak, hogy kell használni ezt a bolhaport? - Meg kell fogni a bolhát, és az orrára kell tenni egy csipettel, attól felfordul. - Hogy mondja kend? Hiszen ha megfogom, már nem kell a por, mert agyonnyomom... - Agyonnyomni? - Az sem rossz módszer... ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |