Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Muzeális készülékek-alkatrészek restaurálása
Témaindító: Kutyuli, idő: Márc 29, 2008
Témakörök:
ÁÁÁ olyanom van, érdekel?
Csak csere. Mit ajánlasz fel helyette? üdv
ECL 86??? Annyi van mint a szemét
![]()
Jöhet egy nagy adag
![]() Érdekel, áll az alkú ![]()
Azt a fóliát tudtad használni, vagy találtál jobbat?
Mindig mindent a Müszinek??? :rinya: Neki csövet küldeni az olyan, mint egy pohár vizet önteni a Dunába!
Esetleg erről nincs valakinek leírása. ECL86-ok dolgoznak a végében, két 5 ohmos ovális papirmembrános hangszórót rejtő dobozra. Végfok hibája volt csak, azt rajz nélkül is megoldottuk az apósommal, de azért érdekelne egy kapcsolási rajz. Sajnos a neten nem találtam hozzá, a Kádár Géza könyvekből meg már "kiszorult". Köszi.
Az a helyzet, hogy az a projekt még csak kéjes gondolat... Muszáj az embernek sorba rendezni az álmait, mert ha belegabalyodik, az csak hátráltat mindenben. Lehet néhány dolgot egymással párhuzamosan csinálni, de csak módjával. Most elég sok minden van párhuzamban, a végükre kell érni mindegyiknek, addig nem lehet felvenni újat a listára.
Bolfi
Örülök a sikerednek. felraknál egy képet a művedről, hogy mások tanulhassanak belőle. Megmérted a kapacitását? Köszi
Szia! petyának a VT T946F rádióját nem exportra gyártották, hanem petyának a szekrényének a tetejére
![]() ![]() ![]()
Azzal a fóliával amit küldtél
Küldök Neked is csövet cserébe csak ne sírjatok!!! ![]() ![]() ![]()
Huuuuuuu
Ha ezt nekem asszonyka megengedné.... Szobába....rádió.....örülök h a hifim itt lehet.....igy szemez már a szalagosmagóval....valami biztos jobban elférne a helyén.... Pedig felőlem itt lakhatna velem mind 21 rádiócskám ![]()
Holnap rakok fel képet.direkt nem raktam össze.Nem mértem meg, be voltam izgulva h megszólal-e
Címeket kérek a freemailomra (Müszi és Llaci56)
Ennek nagyon örülök!
![]() Amikor Bolfi keresett ilyen fóliát, szellentésem sem volt arról, hogy hol is lehetne ilyet találni. Aztán látom a nejemet, amint épp becsomagol egy ajándékot valamelyik tanítónéninek. A csomagoló anyag pedig fémgőzölt fólia. (volt szerintem, de azóta ez már bizonyított is.) Minden virágosnál láthattok ilyet, virágok díszcsomagolására (is) használják. Szerintem minden papírboltban kapható. Ennek spec. egyik oldala piros, (a másik, a fémgőzőlt az ezüst,) de talán létezik több színben is. Gratula hozzá, és tényleg tegyél föl képet! ![]()
Hát bizony ebbe még asszonynak nincs bele szólása
![]() ![]() ![]() Idézet: „Hát bizony ebbe még asszonynak nincs bele szólása” Miért?! Mutass nekem olyan asszonyt, akinek van! (...mégis beleszól!) Persze, én könnyen beszélek. Az egény pinyó az enyém. :smoke: (Rendet is kellene már csinálni benne!)
Nekem az Apám mondta ugyanezt...
![]()
Az az igazság, hogy gyönyörűek!
![]()
És megszollal a csomagolópapír
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ezen 10 perce röhögök!
aszta!!
![]() ![]()
De hát pont ez a pláne ebben! (Ezért is írtam le ennyire részletesen, hogy az áhított, misztikus fémgőzölt fólia az orrom előtt volt...)
|
Bejelentkezés
Hirdetés |