Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » EDT kijelzőhöz panel?

Témaindító: p3n3m, idő: Jan 30, 2009
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) p3n3m hozzászólása Jan 30, 2009 /

Jóestét Mindenkinek!
Azért írok, mert hozzájutottam egy EDT ET032001DH9-es érintőképernyős kijelzőhöz, de nemtudom használni mert a csatlakozó nem olyan hogy lehessen hozzá forrasztani, a kijelző kábelére meg nem lehet mert nem olyan(olyan nyomtatott cucc).Tudtok esetleg valami panelt amin van ilyen csatlakozó vagy esetleg tud valaki segíteni?
Plusz infó a kijelzőröl: Link

Gyártói adatlap(12. oldalon van a szalagkábel)
(#) Peppe válasza p3n3m hozzászólására (») Jan 30, 2009 /

Szia!!

Én már rég használom ez alábbi kijelzőt!!!
Én vasaltam egy panelt hozzá.
A kijelző maga elég gyors(filmet lehet rajta nézi)
Csak az SPI vezérlésnél lassul be az természetes:S
(#) p3n3m válasza Peppe hozzászólására (») Jan 30, 2009 /

Köszönöm a gyors válszt!Nos én inkább csak építeni akarok egy afféle "mindenest" ahhoz kéne.Van Graphic pictail plusszom, de azzal azért nem rohangálhatok a zsebemben...Azt megtudnád mondani hogy hol és mennyiért lehet ilyen panelt venni?Ja és hogy aza az SPI vezérlés az miaz?
(#) source2 válasza p3n3m hozzászólására (») Jan 30, 2009 /

Van a chipc@d-nak ehhez ilyen átalakító panelja, 2 soros normál tüskesorra (asszem 1000 Ft), csak az smd csatlakozót neked kell felforrasztani.

üdv
(#) p3n3m válasza source2 hozzászólására (») Jan 30, 2009 /

Nos, néztem a chipc@d-nél, de én nemláttam ilyen átalakító dolgot.Linket tudnál adni? A csatlakozót már megtaláltam, de ilyen átalakító dolgot még nem láttam.Ami meg az smd forraszást illeti szerintem oyan forrasztópasztával(inyekciós tűböl kinyomható folyékony valami[ma láttam a youtube-on])megoldható. Akkor ha esetleg tudsz akkor a linket légy oly szíves add meg. Előreis köszönöm:Katona Ábel
(#) source2 válasza p3n3m hozzászólására (») Jan 31, 2009 / 4

A honlapjukon én se láttam, az ajtó előtti vitrinbe van, ahol a kijelző is, aztán megkérdeztem mennyibe kerül ott mondták. [mellékeltem egy rajzot]

üdv

atalakito.jpg

(#) p3n3m válasza source2 hozzászólására (») Jan 31, 2009 /

Köszönöm szépen!Akkor ezen a vonalon majd eltudok indulni.Úgyis megyek a chipc@dbe mert kell egy két dolog és majd megkérdezem hogy hogyis van ez.Köszönöm szépen mégegyszer!
(#) l_atti válasza Peppe hozzászólására (») Márc 4, 2009 /

Szia

Én most szeretnék foglalkozni ezzel a kijelzővel. Egy Pic24fj64GA002-es Pic-el szeretném használni.
A háttérvilágításnak a tápját, hogy oldottad meg, az adatlapban olvastam , hogy kb. 19V kell neki.
Mikrokontroller-el használod?
Esetleg némi tanácsot vagy észrevételt amit tapasztaltál a kijelző beüzemelésével kapcsolatban nagyon megköszönném.

Előre is köszönöm

üdv
(#) p3n3m válasza l_atti hozzászólására (») Márc 6, 2009 /

Nos, az igazság az hogy még nem szereztem hozzá panelt, így a project átmenetileg szünetel.
Énis Pic-el szeretném használni, most 1 pic24fj128ga010-ásom van, ezt adták az explore 16-os panelhet(meg vmi 32biteset).De majd valmi nagyobb memóriájút szeretnék mert ebbe nemlehet normálisan képet rakni(erre volna jó az sd kártya ami még nincs ) A beüzemelésről így semmit nemtudok mondani.Egyenlőre programozom a graphic pictail-t szerzem a tapasztalatot, meg tanulmányozom az ili9320-as chip adatlapját...hát nem látszik egy egyszerű dolognak, de majd megkűzdök vele. Azért ha te írtál hozzá drivert azt elküldhetnéd(kiváncsi vagyok hogy milyenis ez)Sok sikert!
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem