| Fórum témák 

» Több friss téma | Fórum » Muzeális készülékek-alkatrészek restaurálása 
			Témaindító: Kutyuli, idő: Márc 29, 2008		 
			Témakörök:

na nem mondod... kísérleti amatőr TV... igen meg lehet építeni más csővel is... én egy felirat nélküli de korabeli csővel csináltam meg... igaz az NF részét nem csak a video frekis és a szinkron fokozatokat...  de van MO8 CRT-m, meg olyan ami jo helyette... és a csövek is amik jok helyettük.. nekem dolgozott igaz a nagyfreki nem csak a video input.. csodát ne várj, a szkop csövek felbontása nem a legjobb... 
				meg leghet csinálni... csak ennek kell a második andód gyorsítása is... egy ilyen cső van nálam is eltéve... fényerőben és kontrasztban jó lesz... 
				Tehát gyakorlatilag 2 anódfesz kell neki?+ ennek 5 rácsa van,nem 3.Esetleg folytassuk ezt PM-ben.Üdv!						 
				Igazad van! Reggel volt még.. csak a "poli"-t fogtam fel, aztán "észter" helyett "uretánra" asszociáltam alapból .....						 Idézet:Kicsi a világ! Én túrkevei vagyok „Én Mezőtúrról származom”   
				Majd elfelejtettem őket megmutatni   A Philips York U az első képen látható állapotbol változott át a II.képen láthatóvá   
				Szia! Nagyon gyönyörű lett ez a rádió!						 
				Üdv! Sárgulok az irígységtől!   A Philips York az egyik kedvenc rádióm ebből a korszakból, már persze ha lenne nekem is. Csodálatosan szép lett!   
				Valamit elnézhettem, mert keretből csak fehér van, a gomb az ami van fekete és fehér is. Az AT301 hangszórórácsa is megvan, szóval tudok adni azt is.						 
				Ajjajjaj,arra én is pályázok    + csak azért regeltem be,mert én azt a TV-t megnyertem már a "V" betűs oldalon,csak valamiért tiltották az eladót...de sikerült elérnem...csak a másik oldalon valaki sikeresen licitet tett és már csak a formaság kedvéért tettem licitet. 

Üdv! Íme a legujjab szerzeményem a rendbetétel után .Minerva record    
				Pff...   Igen én is ott láttam először, csak mikor lejárt pont nem volt netem. Aztán találtam meg tökvéletlenül ezen a másik oldalon. 
				És tök véletlenül Te voltál az első licit?    

Ez nagyon jól néz ki,grat!    
				Nem. Azért az már elég nagy véletlen lenne...    
				Tényleg azt tudja valaki, vagy vannak róla adatok, hogy melyik készülékből mennyit gyártottak? (Alapvetően az Orion rádió és TV készülékek esetében érdekelnek) Esetleg honnan lehet ezt kideríteni? Egy-egy készülékről vannak a neten adatok, de ezek nem tudom honnan származnak, és így a hitelességükkel probléma lehet.						 
				Szerintem kérdezd meg a Rádiógyüjtő Klub elnökétől,Kóger László,ha kell priviben megadom az elérhetőségét,ő számon tartja ezeket.						 
				Sziasztok! Van egy új szerzeményem. Ti mit tudtok róla, mert állítólag ez egy 1948-as 864-es típus átépített változata. Sajnos hátlapja nincs.						 
				Kékes? Ezt nem is kell restaurálni, maximum az elektronikáját. Vagy az is hibátlan? Vidéken még itt ott találni ilyeneket, de Pesten   
				864 V-es 1948,pontosak az infóid. Rajza: (bocs a minőségért scanner hiány van) 
				Szép darab ilyenen néztük a műsort húsz éven keresztül. Csak azért dobtuk ki mert a szines lett a divat. Valyon melyik mai készülék üzemel majd ennyit? Az emlékeim szerint a kávája sötétebb színű volt. Persze lehet, hogy több féle színben is gyártották.						 
				Ez a világos színű doboz igen ritka,főleg azért csaptam le rá.Van egy Tavasz TV-m is,kicsit előrébb láthatod a fotóit.Üdv!						 
				Nekem is van Dunám, azok is világos tónusúak, de nem ennyire. Van viszont olyan AT403-am, ami annyira sötét, hogy majdnem fekete. Kép: Élőben még szebb!						 | Bejelentkezés Hirdetés |