Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ez azért nem teljesen igaz így. Múltkor is itt voltál egy kicsit, ha jól emlékszem, akkor valami rokonodnál neteztél.
![]()
Ez igaz, de az otthonom és a növéremtől való távolság 120km, és neki van internete is, ezért tudtam feljönni. De a pont az jogos!
![]()
Üdvözöllek! Igen minden rendben van, szerencsére. Azért is tartott ilyen sokáig az internet ügyintézés, mert az az üzlet ahol először intéztem a megrendelést, ott semmit nem intéztek el, és bementem egy másikba, ahol felnézettem az adatbázisra, és meglepődve tapasztaltam, hogy a folyamat el sem indult. Ekkor abban a bizonyos másik üzletben megkötöttem újra a szerződést, kettő nap el is telt, és ismét lett internet. Ekkor meg a vonal hiba lett a két végberendezés között (a modemem - és a szolgáltató hálózata között) és a telefon is süket volt, meg én is. Aztán másnap se történt semmi. Ekkkor még nemtudtam, csak sejtettem hogy mi lehet a hiba. Aznap utáni másnap felhívtam a szolgáltatót, hogy gyarsan tegyenek csodát, mert igy elbúcsúzún egymástól. Erre pár nap és jó lett a a vonal, és mégre tudtam csatlakozni. Mérgemben a telefonom egy kicsit megrepedt, de hát ez van ha "made in csájna" gyártmány. Röviden egynni lenne.
![]()
Hosszan, nagyon hosszú lenne, és fütty lenne jó egy két szó helyére ha azt úgy leírnám. Aztám meg akkor nekem fütyültek lenne.
![]()
Szia!
Bocsi hogy csak úgy hipp-hopp eltűntem, de mennem kelet javítani, illetve előbb szétszedni.. Persze amit írok nem csak neked szól hanem MINDENKINEK.... Szóval az öntött vas Orosz kazánunkat kelet szétszedni... Már a tömítések öregek így azt kell javítani, no meg kipucolni.. 5 tagos az egész ebből már 2 tag ki van pucolva 3 pedig még sorakozik... Képeket csatolok..
További képek..
Ha nem nagy fárasztás, apám csinált valamit, amit lefotóztam, és az lenne a feladat hogy találjátok ki mi lehet :yes: Gondolok itt a funkcióra és az anyagára.. Üdv! Remélem nem fárasztalak titeket evvel...
Szerintem egy visszacsapó szelep lesz a találós kérdés megoldása
A szelep az oké
![]() Amúgy, lábszelep, anyaga saválló ![]()
Szia Ampi! Jó újra köztünk tudni. Nem irigyellek, ha nekiállsz visszaolvasni az eddigi hsz-eket!
![]() Idézet: „amugy az a jó ha minél nagyobb XD az azt jelenti h a CPU 98 % szabad” Milyen XD, - ami minél nagyobb, - jelenti azt, hogy az a legjobb? Te érted azt, amit leírsz? Légy szíves írj érthetően, és használd a nagybetűket és írásjeleket!
A "minél nagyobb XD" egy minél nagyobb warnt jelent!
![]()
Vannak folyadék szelepek, levegő és gázszelepek, és akkor vannak a lábszelepek...
![]()
Ahol áramló lábakat használnak? Esetleg a lábszelep a cipőből az izzadtság és a lábgomba kivezetésére szolgál? :hide:
![]() Idézet: „Ahol áramló lábakat használnak?” Nem, rossz a tagolás. Igaziból áram lólábakat.
Akkor már értem: miért mondják azt, hogy "az áramütés felér egy lórúgással!" :whistle:
Annyi biztos, hogy nem fogom visszaolvasni.
![]() Üdv már rég láttam a karakteridet az LCD kijelzőmőn. ![]()
Kettő havi információkiesést, próbálok behozni. Első felcsatlakozáskor, kaptam egy tonna mailt, és 17 -en "zaklattak" msn -en, skypon ketten. Délután négykor ültem le a gép elé, és még most is a gép előtt vagyok, de most már kikészülök lefeküdni, hogy holnap felkészülten tudjak, készülődni a költözködésre. Nem költözök, csak másnak segítek. A délután szabad lessz, de azt alvással töltöm el, mert másnap az első vonattal megyek Pestre a börzére, és az utolsóval megyek haza. Program az van bőven.
Akkor jóéjszakát kívánok mindenkinek, mentem töltődni.
Eszerint a Börzén találkozunk?
Köbzoli barátom szavaival élve: Birkabőr! Ja, nem: Juhhéj! ![]() ![]()
Jóvanna! Ne kötekedjél! Azért, mert Te vagy a kisebb, azt hiszed, mindent szabad? (Tockost? Én? Neked? Soha!)
Hogyne láttam volna, bár ha Felétek ilyen a kutya, kíváncsi volnék, milyen a macska... ![]()
Valószínűleg nem macska látható a képen, hanem identitás zavaros kutya!
![]()
Netán leánymacska? :hehe:
Bocsánat a hölgyektől! :hide: :peace:
Illetve fiú, csak nem tud róla!
Bocsi nekem is hogy eltűntem, csak keróztunk haverommal 100km-t és utána még nem volt vége a napnak. Ma fél 5 körül értem haza... És nem volt semmi buli semmi disco, csak ezek a mai fiatalok...
![]()
Ez a kép nem szerkesztett, a windows adta ki a hibaüzenetet!
![]()
Ez pedig már egy szerkesztett fantáziakép
![]()
Sőt. Egyáltalán nem biztos, hogy egyáltalán bármiféle macska lenne.
Az egy dolog, hogy mi annak hívjuk, de a fene se tudja, hogy ők egymást közt minek nevezik magukat. ![]()
Én sejtem. Ők egymást Miau-nak nevezik.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |