Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Igen az extra jó, de már lassan egy éve nem lehet regisztrálni, mondván "fejlesztés" van.
![]() ![]()
Nekem meg a gépemen készül a weboldalam
![]()
Hogy ez nekem eszembe sem jutott...
Minek kell egy külön tárhely? Hova, vagy minek még tárhely? Van csöves topik, van Börze topik, van képlistázási lehetőség, mi kell még?
![]() ![]()
Az 500 max. kilistázható kép miatt, meg a HE tárhelyei miatt. Olyan kéne, mint a Google Picasa-s oldala (CirokL, Müszi). CSak az azért nem jó, mert nem tud mindenki képet feltölteni.
Picasa oldalt bárki tud nyitni....
Nekünk 1 oldal kéne, amire mindenki által fényképezett képeket fel tudunk rakni. Nem mindenkinek külön-külön oldal.
Lehetne ettől függetlenül közös Picasa albumotok. 3-an vagy 4-en is tudnátok az adott albumhoz tartozó nevet+jelszót, de hát ebben az esetben ez kit érdekelne, ha közös a cél?
![]() Esetleg Topinak is meg lehetne említeni privátban, hogy nektek (pontosan megemlítve a feltöltő-tagok nick-nevét) ilyen és ilyen kívánságotok van és van-e valami mód... mégiscsak ezerszer gyorsabb lenne a HE-s szerver, mint bármelyik külföldi...
[OFF]Igen, én is Topit kérzezném meg, de gondolom Őneki sem ingyen van a szerver. Bár megkérdezni nem kerül semmibe.
Norberto jó ötletett adott, mindnyájuknak! Talán ez lenne a legjobb megoldás
![]()
Melyik? Picasa, vagy valami.hobbielektronika.hu?
Van itt pár kép a Köbzoliéknál töltött délutánról.
Én igaz nem voltam ott, de nagyon sok színűek a fórumtársak
![]()
Nagyszerű! Az augusztusi börzén majd én is csinálok rólatok, illetve minden hobbielektronikásról aki ott lesz.
![]()
Nem is igaz. Kizárólag fehér emberek vannak a képen.
![]()
Na, akkor itt most ki-ki?
Üdv a börze barátoknak! Saját stílusomban kommentálnám a képeket.
Első kép: zolee1209 szugerálja a sört azért, hogy nyíljon ki. A "szemmel verés" ősi rítusát alkalmazta. Egyetlen probléma, hogy a XXI. század elején készült dobozok az ilyen fajta "fapados" behatolási kísérletek ellen hatékony hardveres védelmi rendszerrel rendelkeznek (Hardveres AluminiumFal és szoftveres behatolásvédelem - "túloldalon nyitandó" felirat formájában.) Második kép: Imi jót derül azon, hogy burgdavid a befogott orrán át annyira nem kap levegőt, hogy már a pólója is ellilult cianózis következtében. Én meg mindkettejükön derülök. Harmadik kép: Zoli a távirányítón Ampi segítségével keresi a "mute" funkciót, mellyel engem kívánnak csendre inteni pár perc erejéig. Ott a gond, hogy a hozzám készített távirányító NEM tartalmazza ezt a funkciót, mivel számomra ismeretlen fogalom (még alvás közben is). Dávid már feladta a próbálkozást, azért néz elfelé. ![]() Negyedik kép pedig azért ilyne vidám, mert lekéstük ampival az utolsó előti buszt. Így én épphogy elértem a Bajára menő 20:30-as járatomat, s ma meg tudtam írni egy zh-t. ![]()
A negyedik kép még jóval azelőtt készült, hogy indult volna bárki is!
![]() ![]()
Ahogy látom, Te tegnap nem vezettél autót. Vagy nem sikerült a mentális erőddel kinyitni a sört?
Tegnap én vezettem autót, a többiek nagy örömére akik velem utaztak
![]()
Nekem kifejezetten tettszett
![]() ![]()
Nem tudom végig olvasni, annyit írtatok...
Sajnálom, hogy nem lehettem ott, de azóta sem lett több az időm. :no:
Soha nem fogom elfelejteni! Mivel haza felé Imi lánya, Szandra vezetett, így vissza is meg volt az "élmény"... :guluszem1: Még ilyet?! Iggen, mééég ilyet!
![]()
Én odafele élveztem a vezetési stílusát. Huh, még jó, hogy túléltem! :hehe:
Mi volt a baj a vezetésével? Am kutyát tényleg az ölében vitte vezetés közben?
![]()
Visszafelé biztosan nem... Odafele nem abban a kocsiban voltam, szóval nem tudom! A vezetési stílussal nincsen gondom, csupán én nem ehhez vagyok hozzászokva, mivel az ország délebbi részén vannak dolgok, amit máshogy tanítanak. De ebbe ne menjünk bele!
![]()
Akkor az én vezetési stílusomon is meglepődnél.
![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |