Fórum témák
» Több friss téma |
nincs mit.
ha valami kell honap is itt leszek Remellem
Ok! Még azt megírnád, hogy milyen az az lcd kezelő amit mondasz, meg hogy hol lehet beszerezni, és kb mennyiért? Köszi!
www.trioda.hu
Bp Ulloi ut 206 progizasra a PK5500 megteszi nekem is ez van,vagy a PK5501 a ketto kozul akarmelyik nem toom hogy mejik az olcsobb
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁh.. ettől kapok idegbajt.. Miért kell 3 nyelven elolvasni egy leírást, és abból kikövetkeztetni a megoldást, hogy ne legyen benne hiba
![]() ki fogom holnap próbálni! Köszi!
semmi gond ha tudok akkor segitek
akarkinek meg vissza nem vonom az ajanlatom
Heló! Hogy működik ez a távirányító, mármint hogy lehet csatlakoztatni, milyen messziről lehet használni, és mennyiért adod?
Heló! Sikerült felprogramozni. Már csak apró beállítási problémák vannak.
1. a 4-es zóna is csipog ha elmennek előtte. Ezt úgy lehet kikapcsolni hogy: *8 5555 104 és itt ki? 2. Az időkésleltetések: *8 5555 005 01 ugye ez a késleltetésen belül, hogy melyik patrícióban, majd pedig beírom hogy 01 mint egyes belépési késleltetés, és 015 mint 15s és elfogadtatom ##. Ez így jó lenne vagy mást is kell állítani itt? 3. Hogy a matávos telefon felhívjon miket kell beállítani? A telefonszámok 301, 302, az aktív zónákat bekapcsolni, a rendszerazonosító kódot be kell írni pl.AAA1. És még miket kell bekapcsolni? Köszi előre is.
bocsi mindenben segittek ha tudok csak pontossan ird le hogy mijen kozpontod van a tel szamot amit akarsz hogy hivjon meg mindent ami fontos lehet hogy mi mukodik es mi nem
Sziasztok !
Idáig nem programoztam DSC-t csak EDM-et ami teljesen egyértelmű volt(számomra) viszont itt nem értem mi az a szekció vagy mi. tehát pl. mit írok be ha mondjuk meg akarom változtatni a partició 1 kilépési késleltetést., de az 1 es meg 2 es belépésit nem! Mert ugye EDM nél beírtam a memcímet és utána az értéket. De itt nem látom a címét a kilépési késleltetésnek. Odáig oké hogy 005 01 de hogyan tovább ? (pc1616)
Heló! Pc 5020-as panel. Bele van kötve a vezetékes telefon
(bejövő vonal és a telefonhoz menő) {Matáv alatt a vezetékes telefont értettem} Még minden a gyári beállításon van. A telefonszám mobil szám. pl.:06-70 321-1234 Még valami: a *2-re bejön az 1-es jelzés, majd ha tovább megyek az 5-ös. Ez a KEYBUS-hoz csatlakoztatott modul meg a központ nem tud rendesen kommunikálni. Ezért bent van a hiba. Ezt hogy tudom megoldani? Csak a kezelő van a KEYBUS-on. (próbáljam újból hozzárendelni a *8 5555 000 0 11 # -el) Ha ezt megcsinálom, akkor még egyszer el kell végezni a kezelő zónájának hozzárendelését, és a zóna tipusok beállítását?) És akkor még a késleltetésekre válaszolj már légyszives. KÖSZI
a 1616 os az tud ketto particiot
particion belul tudsz ketto zonat kesleltetni pl *8 5555 005 01 020 025 030 ez a progi sor vagyis a 020 az elso particio belepo zonajara vonatkozik es a 025 a koveto belepesi zona a 030 pedig a kilepo a 01 a 01 az 020 mp a 02 pedig 025 a kerdest jol megtekerted probald meg meg 1x ha ez nem segit
eloszor is ha csak egy kezelod van nem kell hozzarendelni
301 ben a tel szam pl 0630 2 272 858 310 ben 666666 311 ben az elso particio szam pl 1111 312 ben a masodik particio szam 2222 es igy tovabb 318 ig 318 ban a nyolcadik particio szam 8888 328 ban 31 csak ird be nem tudom magyarul 350 ben a kommunikacio formalya 06 06 351 1,2 vilagitt 352 1,2 vilagitt 353 1,2 vilagitt es igy tovabb 358 ig 377 ben ird be 001 380 1 vilagitt a hibajelentest probald meg ugy hogy *8 5555 902 varsz egy picit en mundig cigizni szoktam utana mindjart bevered a 903 at utanna el szok tunni a dolog de a kezelot ne te parositsd hanem o maga hozzarendeli na puszi
Üdv
szeretném megkérdezni, hogy ha két mozgásérzékelőt szeretnék bekötni egy azon zonába akkor hogyan kell ezt megcsinálni? Párhuzamosan, mintha két külön zóna lenne, de a vezetékeit egy kivezetésre teszem, vagy estleg sorba kellene kötni? Sürgös segitség kellene, lehetőleg rajzzal!!! Előre is köszönöm.
sorba kell kotni eolal kel bevegezni vagy deollal
Előszőr is köszi hogy válaszoltál! Másodszor pedig lehet tényleg nem jól fogalmaztam meg a kérdést. Konkrétan nem az érdekel hogy hogyan változtatom meg ezt az egy paramétert az csak egy példa akart lenni hogy hogyan írom át az adott időt. Konkrétan a programozásnak a menetét illetve a "memórirekeszek" címzését nem értem.
Mert amit válaszoltál abban megadtad az előző két paraméter értékét is amit én nem akartam! Én közvetlenűl csak a kilépési értéket akartam modósítani. Meglehet hogy ezt így nem lehet, de az akkor az én szememben azt jelenti hogy ezzel a családdal eszembe sincs foglalkozni, mert azt nagyon gagyinak tartanám hogy akárhanyadik paramétert akarom megváltoztatni és akkor is végig kell menjek az előzőeken. Persze mégegyszer jelzem hogy nem értem a programozását és ezért lehet hogy téves következtetést vonok le. Pl. a 001 es szekció is ilyen, hogyan változtatom meg a 6. zóna típusát anélkül hogy az első 5höz nyulnék, hogyan címzem meg ?
nezd meg te magad a forum kepei kozt ott van a soros bekotes eollal
Heló!
A hiba eltűnt, de nem hív a panel fel és a kürt késleltetve szólal meg riasztáskor hiába levettem 000 másodpercre a késleltetést. (a telepítői könyv ír nekem valami TLM hibát ami ezt okozhatja) A hívás is késleltetett lenne, csak nem várok eleget. 351 től 358 ig az ötös gomb is világít. Az baj? Köszi szia! U.i: nekem a TLM figyelés be van kapcsolva (015) 7
az nem lehet baj
kurt fogalmam sincs mi lady kit kurtot hasznallunk vagy pedig bentelt ha a vonal sima akkor kell neki menni hacsak nem isdn a tel vonal ott ahol nem megy a vonal rendorsegi pultra oda inkabb teszek sima komunikatort fogalmam sincs esetleg kesobb elmegyek a jegyzeteimert es onna lediktallom hogy mit szoktam beallitani
Heló!
Lady kit a kürt. Kb. 120 s amivel később szólal meg a kürt, akkor is csak pittyen egyet vár vagy 2 s pittyen megint egyet. Ha a pánik gombot nyomom meg akkor is késleltet.
probald meg ujra progizni reset utan
az a ra van kotve a bell minusz fogalmam sincs mi lehet a problema
A resettel elfelejt mindent?
Alapbeállításra visszaáll?
Úgy értem elég a hardver reset, vagy szoftver reset is kell?
Mi az a 99X
hol erted a 99*et
a a zona 1et kell a pgmel osszzekotni :gumicsirke:
Csak z X et nem tudtam mi a 99 után.
De ahogy így írod már ok az X=* De ha elég a központban az tiszta. Köszi |
Bejelentkezés
Hirdetés |