Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Hali!
Őszintén,én nem kívánom az esőt,de a nagy meleget sem! ![]() Olan 20 fokos időt szeretem ![]() Már megint kaptam tranzisztort ![]() Igazán kipróbálhatnátok...aranyos,kezdőknek mindent bemutat! ![]() ![]() [/OFF] Feltámast a szél! ![]() Én Meteorológiában nem vagyok otthon! :no:
Akkor már inkább SAT24 + Met.hu radarkép... többet érsz vele szerintem. Negyed óránként frissül.
Idézet: „Már megint kaptam tranzisztort” Mivel érdemelted ki? Milyen típusút..? :hide:
Én is ettől félek
![]() ![]() Amúgymeg nem jön az olyan lassan, itt lehet a legjobban látni gogy milyen gyorsan "terjed", este 8-kor már az ország legkeletibb része is kapni fog belőle ha nem csillapodik a sebessége szerintem.
Nincs típusa!
Csak túl inteligen egy tranzisztorhoz képest ![]() Gyűjtöm a tranzisztorokat ![]() ![]() ![]()
Na ezt még megpróbálom. Köszi.
![]() scooby_: Mire gondolnál? Az agyam sintaxis hibát generált. ![]()
Csak jeget ne!
Elveri a tujákat,és nem tudom hogy megszáradt-e a bitumen az udvaron. ![]()
Szia!
Nem is tudom ![]()
Plusz ha még nézegeted az idokep.hu-t még többet fogsz tudni.
![]() Mostmár élő webcam-műsor van itt. Bocs a reklámért...
Nállam csak enyire nyilik meg az oldal.
![]()
Próbáldd meg még egyszer... nekem is ezt csinálja. 150.000 látogatónál nem csodálom, épp most mondja.
Kezdtem már gyanakodni hogy az én adat regisztereimmel van a probléma, vagy az időzítésemet kéne állítanom.
![]()
Ne csak nézzél,lássál is
![]() ![]() Na már csapkodja az ablakot a szél...jön a jégzuhi ![]() Na fel is borult 2 virág ![]() Megyek felállítom! ![]()
Hát innen remélem elment végleg, mert már háromszor is visszajött. Pont bennt voltam a szék alatt, az asztal mögül veszek fel egy papírt, látom, hogy villámlik, gondoltam ki kéne jönni a szék alól, mert ez nagyot fog szólni, még megfejelem a széket
![]() ![]() ![]() Vicces néha ez a vihar.
Bocsánat már hogy ennyit írok, de pont most lett vége a közvetítésnek...
köbzoli! Jó hírem van.
Úgynézki megint bejön a papírforma, tehát a börzsönynek és a naszálynak köszönhetően, itt csak viharos szél és közepes villámtevékenységgel egy "viharocska" lesz jég nélkül, kb. fél - 3/4 óra múlva. Na tessék: amúgy is csak sárga riasztásunk van
Wáhuuu!
De sötét lett! Gyorsan telik az idő... ![]() Gyűjtök egy kis viharfeszt ![]() Olyan mintha 8 óra lenne! Pedig mégcsak most éri el Pestet!Bővebben: Link
Egy kis photoshop, műholdkép, google earth csodákra képes. MO-t a műholdképbe én ágyaztam be, továbba kinagytottam hogy nagyjábból látni lehessen hol is tart.
A kép 16:00-i műholdkép alapján készült.
Áááá
![]() Nincs jégeső ![]() Majd talán nálad Tomi!
Üdv
Most végeztem a bios frissítésével de semmi változás! ![]() Mi lehet még? Mi köze van a vga nak a hdd-hez? (nem kukacoskodás csak kíváncsi vagyok! ![]()
Biztos jó tök jó szórakozás lehet látni, ahogy a jég szétveri egyes emberek kertjét, ami sokaknak a megélhetésuk is....
Nem a jégesőre gondoltam hogy várom... Hanem az esőre hogy essen
![]()
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS!
Szóval élőben közvetítek Budapesttől 80km-re északra. A cam. Déli irányba néz! Bővebben: Link Ez az első ilyen kisérletem ezt nézzétek el.
Hát akkor ma már nem lesz nálunk semmi, max éjszaka valami, a szokásához híven. Én pedig nem tudok majd aludni tőle.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |