Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Ezt a témát azért nyitottam mert van 1 Robi151-es kistraktorunk, és többet használjuk közúton mint rotálásra, ugyanis apámmal a szomszéd faluba is át szoktunk menni ilyen-olyan munkát vállalni. A szomszéd falu kb. 5 km-re van onnan ahol élünk. Megközelíthető fő útról is, és föld útról is. A helyzet a következő: Főúton lámpa nélkül nem mehetünk, földes úton meg ha estig elhúzódik a meló akkor nem látunk. Van márt 1 lámpa a kistrakin olyasmi mint a tolatólámpa, de mégsem az, a z izzó az áramot világítás tekercsről kapja, de ezzel az a bajom hogy alapjáraton gyengén világít , ha így megyünk a földes úton akkor nem látni, ha teljes gázzal megyünk akkor "szétrázzuk ami a pótkocsin van, meg mi is le esünk" (de ez csak idéző jelben). A tekercs 12voltos, az izzó 12volt, 21w-os. Hogy tudnánk meg csinálni azt hogy alapjáraton is ugyanakkora fényt adjon, mint teljes gázon? A másik probléma hogy még 1 lámpát akarunk rá előre, + még legalább 2-t hátra helyzetjelzőnek, ha mégis főúton mennénk. Előre a 2 lámpába legyen meg a 21-21w teljesítmény, hátra elég lenne az 5w-os is. Ezt hogy tudnánk megcsinálni. Mellékelek 1 képet hogy hogy néz ki a gép 1 lámpával.(a lámpa jobb oldalon látható, a piros csík mellett.) Hasonlót akarunk a másik oldalra is. Esetleg az is érdekel, hogy 1 ködlámpát teszünk rá (12v, 55w-os izzóval), tekercsről üzemelne. Előre is köszönöm a segítséget!
Hello
Gyárilag hány lámpa van ezen a kistraktoron? Az a probléma a a tervvel, hogy a világítástekercs nem bír el ennyi izzót egyszerre. Ha már ez az izzó is gyengén világít alapjáraton, akkor még kevésbé fog több izzóval. Ezeknél a gépeknél elég kicsi a generátor rész teljesítménye, nem tudom pontosan, de szerintem 35-40 W-nál nincs több. A 21 W-os első lámpa mellé maximum egy vagy két 5 W-os hátsó lámpát bír el. Ki kell próbálni hogy kettővel ad-e még elég fényt. Alapjáraton nem fog nagyobb fényerővel világítani, ezeknek kell egy minimális fordulat, hogy a teljes teljesítmény kivehető legyen a tekercsből.
Először is jólenne megtudni, hogy mekkora teljesítményű az a világítótekercs. Szerintem megoldás lehet, hogy beépítesz egy autókban is használatos töltésszabályzót, majd pluszba még egy akkumulátort. Ehhez viszont hely kell, de enélkül szerintem nem képzelhető a dolog.
Mivel valószínű, hogy nem egy őrült nagy a teljesítményű az a világítótekercs, ezért nagy akkut is fölösleges venni. Én az elektromos kerékpárokba használatos akkukban gondolkodnék. Mivel ez elég nagy sláger ezért kaphatók is elég sok helyen ezek a fajta akkuk.12 és 18Ah-között gondolkodnék, viszont attól tartok, hogy az 55W-os ködlámpás dolgot hanyagoljuk, az ugyanis 4,5A-t vesz fel. Ez az áram egy teljesen feltöltött akkunál ami 12Ah-s kb.:2 óra alatt kimegy. Még a hátsó helyzetjelző lámpánál is el lehetne kanyarodni az izzótól a LEDek felé, az valamivel takarékosabb, de mindenképpen legyen meg a fényerő (az 5W-oshoz képest) nehogy a rendőr szóljon érte. De remélem jönnek az autós szakik, és segítenek
Sziasztok!
Az a gond, hogy váltakozó áram jön le a tekercsről, és hát azzal nem igen lehet akksit tölteni. Másrészt a szabályzás sem lehet olyan, mint egy autó generátornál, mert itt nincs gerjesztőtekercs. Az akkumulátoros puffer jó, csak néhány dologgal ki kell egészíteni. Dióda, feszültségstabilizátor, miegymás
Nem jo ez igy sehogy. Hiába lesz aksi, hiába oldodna meg a töltése, annak az árva tekercsnek a teljesitménye nem lesz több. Tehát ha nagyobb égö megy bele , lemerül az aksi. Erösebb tekercs is kéne, ha van rá mod.
Akkumulátor és egy töltőáramkör megoldaná a problémát, csak valószínű többször "után" kellene tölteni az akkumulátort otthon, mert a traktoron levő töltő nem tudna annyi energiát belepumpálni amennyit a lámpák kivesznek az akkuból.
Rövid távon esetleg használható így.
Igen, ez a projekt valószínű csak "utántöltögetéssel" működőképes.
Ezért is volt az első kérdésem, hogy mekkora a tekercs teljesítménye, én nem láttam még ilyen kistraktor generátort, de tartottam tőle, hogy nem lesz elegendő...
A motor lendkereke (ami fel van mágnesezve) halad el a tekercsek előtt. Úgy, mint minden rendes kismotornál, pl.:Simson.
Hát akkor ott sajna nem számíthatunk hatalmas teljesítményre...
![]()
Szia
Ha egy akku töltését megoldod, és van már használható egyenfesz akkor a nagyobb teljesítményű izzók helyett próbálkozhatnál nagy teljesítményű ledekkel is. Csináltam már 1-3W-os ledből bányászlámpát, zseblámpát, stb, és meglepően jól világítanak. Már lehet kapni nagyobb telejesítményű ledeket is elérhető áron pl 10W-os (nézz körül az apróhirdetésben!), ha ahoz veszel a fény fókuszálásához prizmát, és csinálsz hozzá egy egyszerű áramgenerátort szerintem az is megfelel neked. Egy 10W-os led szerintem sokkal jobban fog világítani mint egy 21W-os izzó, és sokkalkevesebb a fogyasztása, és ha jól van beállítva az áram akkor akár évtizedekig is használhatod.
Gyárilag sincs rajta, de mivel volt, van benne gondoltuk teszünk rá.
Kössz az infokat.
Hely az lenne az ülés alatt az akksinak.
Köszönöm a tippeid.
Köszönöm nekedis a tippet arról az akkus pufferről még nem hallottam, mi az a puffer?
Van egy hely a tekercseknél még 1 tekercs számára, van 1 alkatrésznek még 1 ilyen kisgép annak atekercsével mit, hogyan lehetne vele csinálni, sorba, v. párhuzamba kötni?
Van 1 12V/7A(20HR)-es akkum, zselés. Az a 20HR mit jelent, talán 20órán át képes leadni 7A teljesítményt?
Ezzel mit lehetne csinálni?
Halvány lila gőzöm nincs, hogy mekkora a teljesítménye a tekercsnek, de ha tudok szerezni 1 tesztert, meg valakit aki ért hozzá, hogy mit hova kell kötni, mert én nem t.om., akkor megírom az adatokat.
Majd teszek fel még 1 pár képet az egész gépről, minden irányban lefényképezem.
KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A SEGÍTSÉGET.
Sziasztok!
Ha van hely egy tekercsnek. akkor érdemes lenne valamilyen akkumulátoros kismotor töltőtekercsét beszerelni, és kiegészíteni egyenirányítóval , feszültségstabilizátorral, és akkumulátorral. Így kis fordulatszámnál és álló helyzetben is lenne világítás. A LED-lámpa nagyon jó ötlet.
Ez 7Ah (amperórás) akku lesz. Vagyis 7 ampert tud 1 órán keresztül leadni elméletileg. (teljesen feltöltve)
Nincs esetleg valami gépkönyv, vagy kézikönyv a trakeszhoz? Abból könnyebb lenne megtudni mekkora teljesítményt ad le a tekercs. Esetleg az is jó, ha megtudod gyárilag hány darab és mekkora teljesítményű lámpa van rajta. A LED-es lámpa tényleg jó ötlet, ezekhez megfelelne ez az akku is.
Szia
Nem kell nagyobb tekercs, nem kell utántöltés. Nappal világosban dolgoztok, lámpa kikapcsolva, akkumulátor tölt. Este hazamentek sötétben, lámpa bekapcsol, akkumulátor leadja a napközben termelt energiát. Megint túl let bonyolítva a kérdés. Kell egy töltésvezérlő, egy akkumulátor, meg egy jó lámpa. Töltésvezérlő kapcsolást millió+1-et találsz itt az oldalon. A LED-es villágítás korszerüsítést azonban tényleg érdemes megfontolni hogy maradjon elég energia pl egy rádiónak is. Nézz rá a teljesítmény LEDekre és akár fényárba is boríthatod az egészet.
Azért jó lenne, ha kisgép képes lenne feltöltenie az akkumulátorát, ha már a túlbonyolításnál tartunk...
Sorba nem érdemes kötni őket. A párhuzamos kötésnek viszont van több feltétele. Pl. nem mindegy h. a két tekercs egymáshoz képest milyen helyzetben van, ha pont szemben vannak egymással, az jó. Más esetben nem érdemes párhuzamosítani a tekercseket. (túl nagy áram folyna a tekercsek között, viszont nem világítana jobban)
Ha pont szemben lenne a két tekercs, akkor is az egyik polaritását meg kell fordítani. Itt van egy leírás az egész műveletről, elég hasznos. Ugyan Simson-ról szól, de a te eseted ugyanez. Ez az egész művelet igényel egy kevés szerelési gyakorlatot, de nem bonyolult.
Pontosabban 20 órán keresztül 7/20 ampert .Valószínű egy órán át nem tudja a 7 A -t,túlságosan "lusta".
Összekötésnél úgyis diódázni kell az akku töltés miatt ,a diódák után meg nyugodtan párhuzamosítható.
Szia Piton
a világitás tekercs max 1-2 A terhelhető, sajnos ez akárhogy is nézzük csak 24W max terhelhetőség. A világitás tekercs mint azt többen is irják csak váltó feszt ad le, így kell egy fesz szabályozó és egy akkumulátor. 12W 8Ah akku még elég kicsi, hogy elférjen, és 1 W Ledet lehet vásrolni kb 300-400 Ft/db Ilyen létezik fehér ill vörös fényben is. Ha tudsz szerezni valamilyen fehér és vörös fényü búrát akkor abba bele lehet épiteni és jó fénye van. A fesz szabályozót pedig akár LM317 -ből megépitheted, és azt úgy kösd az akku-ra de az IC-t áthidaló diódát NE épitsd be. Ne feledd a szabályozó elé az egyenirányitó diódát, pl 1N5001. Ha Nem savas akksit szerzell akkor a szabályozót csak 13,6V állitsd be. Sok sikert, nekem a Robin müködik.
Miért ne tudná feltölteni?
Ha egész nap dolgoznak vele, felteszem ott is világos van napközben mint nálunk, nem kell a lámpa, generátor dolgozik, akkumulátor tölt, nincs terhelés, nincs amitől lemerülne az akkumulátor. Este hazaindul, sötét van lámpa bekapcsol, hazadöcög. Másnap ismét. ![]() ![]() ![]() /if sötét=1 then lámpa=1 else lámpa=0 - ha már bonyolítunk/
Bocs, félreértettem írásod. Elnézést.
A témához visszatérve: a puding próbája az evés. Meg kell valósítani a töltőberendezést, kísérletezni, tesztelni.
Egyetértek, egy-két próbaút és kiderül hogy kell-e utántölteni vagy sem.
24W? Az bizony nem sok világításra. De jópár fehér és piros leddel talán elfogadható.
Budapesten a LedLux-ban vásároltam 1W fehér LED-et. ez közvetlenül a 12V-ra köthető, hiszen a panelen rajta van az elötét ellenállás, (tehát még csak kisérletezni sem kell) Ha van egy régi kerékpár lámpád abba az izzó helyett beépithető, de létezik a boltban tükörrel szerelt változat is. A sima 1W LED 360,-Ft.
Én olvasó lámpának használom. A választékban szerepel 3-5 W tipus is, de azt már igencsak hüteni kell, fémre szerelni és ventillátor.
Sziasztok . Azért írok ide hogy én egy olyan fórumot keresnék ahol házilag gyártott kis traktorok a téma. jó lenne olyan fórum ahol tanulhatnánk egymás hibáiból vagy épp egymás jó ötleteiből! én építettem egy derékcsuklós kis traktort de az sajnos nagyon gyengécskének bizonyult és most hoztam össze egy sokkal erősebb masszívabb kisgépet. jó lenne ha lenne hozzám hasonló barkácsoló emberkék.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |