Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vag-com-hex interfész (kábel hibák)
Lapozás: OK   6 / 72
(#) Dudus válasza palanta hozzászólására (») Szept 15, 2009 /

Sajnos nincs időm foglalkozni vele. Ha van ismerősöd , aki jártas az elektronikában, online szívesen segítek.
(#) palanta válasza Dudus hozzászólására (») Szept 15, 2009 /

Azért köszönöm az eddigi segítségedet.
Üdv.
(#) palanta hozzászólása Szept 15, 2009 /

Valaki esetleg elvállalná egy vag com hex can kábel javitását?
(#) tokixxl válasza Dudus hozzászólására (») Szept 15, 2009 /

Tudnal nekem segiteni az altmega felprogramozasaba vagy kiolvasasaba??
Mostanig sikeresen sikerult megjavitani egy vagcom 704.1-et ami internten ujitotta magat, de szeretnek par atmegat kiolvasni ha lehetseges es tudsz segiteni !?
(#) Dudus válasza tokixxl hozzászólására (») Szept 15, 2009 /

Konkrétan miben/hogyan?
(#) tokixxl válasza Dudus hozzászólására (») Szept 16, 2009 /

Van torbb ismerozsomnek vagcom kabelja 704 vagy 805 es ki szeretnem olvsni az altmegat hogy ha interneten ujitja magat akkro meglegyen a benne levo trtaloml !!!
(#) tokixxl válasza tokixxl hozzászólására (») Szept 16, 2009 /

Mivel es hogy tudom kiolvasni vagy felirni az altmeget !!
(#) Dudus válasza tokixxl hozzászólására (») Szept 16, 2009 /

Sehogy és semmivel. Az ATMEGA le van zárva, a kiolvasása nem lehetséges. A hackerek, akik a klónokat készítik, nem a kábelben lévő kontrollerből olvassák ki a tartalmat.
(#) tokixxl válasza Dudus hozzászólására (») Szept 16, 2009 /

Ertem es ha megtudom szerezni a tartalmat be tudnam irni valamivel!!
(#) illestibor hozzászólása Szept 17, 2009 /

a tartalmak mar fent vannak elorebb ebben a topicban egeszen 704 es verzioig. az ujabbak meg nincsennek... meg.Beirni pedig.... ponyprog, es minden levan ott irv a mit hova koss.
(#) kukopal válasza palanta hozzászólására (») Szept 17, 2009 /

szia.
a kábeled hardverazonosítóját el tudnád küldeni.
hátha tudok segíteni.
kuko
(#) tokixxl válasza illestibor hozzászólására (») Szept 17, 2009 /

Igen tudom azokkal a trtalmakkal mar sikerult vag 704 et eletre birni,igaz hogy csak az eprom trtalmat kellet ujrairnom.Koszi a tippet a ponyprog-al.
(#) mazerati66 válasza tokixxl hozzászólására (») Szept 21, 2009 /

Bocs hogy csak igy beleszólok de ugy látom veletek talán találunk megoldást a problémámra.Nekem nem a hex -kábellel van bajom hanem a programmal ami nem magyar nyelvű.Olvasgattam a fórumon és valóban igaz lehet hogy tönkre megy az interfész ha magyar programmal inditom el?
(#) Dudus válasza mazerati66 hozzászólására (») Szept 21, 2009 /

- Ha gyári, nem megy tönkre, csak ha a kábel nem magyar regisztrációval van ellátva, demó módban fog működni

- Ha klón, tönkremehet, ha a verzió eltér

- Ha klón, és a verzió stimmel ->demo mód.

Szerezned kellene magyar tartalmat bele, de nem könnyű.
(#) mazerati66 válasza Dudus hozzászólására (») Szept 21, 2009 /

Király lenne ha tudnék vele valamit de érdekes mert szériaszámom van és mégsem tudtam frissitenia vag forumon.
(#) Dudus válasza mazerati66 hozzászólására (») Szept 21, 2009 /

Írj a Ross-Tech - nek, ha biztos vagy benne, hogy eredeti! ~100USD - ért átregisztrálják a nevedre és minden kérdésedet igyekeznek majd megválaszolni.
(#) mazerati66 válasza Dudus hozzászólására (») Szept 21, 2009 /

Már írtam nekik tőlük tudom hogy valami nincs rendben a szériaszámmal azt tanácsolták hogy pereljem be azt akitől vettem mert átvágott.de nem segitetek.Szoval nem tudom mit csináljak .
(#) mazerati66 válasza mazerati66 hozzászólására (») Szept 23, 2009 /

Szerinted merjem egy 704.1-magyar verzióval működtetni,legrosszabb esetben tönkremegy.Azon agyalok hogy utána lehet-e javitani meg hogy ki tudja ezt megjavitani nekem,nomeg kellene először is egy magyar 704-vagy 607- es de usb mert a laptopomon nincs RS2 csatlakozás,ha valaki tudna ebben segiteni ,
(#) Dudus válasza mazerati66 hozzászólására (») Szept 23, 2009 /

Lehet javítani, itt is vannak hozzá a file-ok valahol egy korábbi post-ban...
(#) mazerati66 válasza Dudus hozzászólására (») Szept 23, 2009 /

Ok. köszi visszakeresek.
(#) Chameleon hozzászólása Okt 3, 2009 /

Sziasztok.
Kaptam egy VAG, USB-s interface-t, kék átlátszó.
Alap kérdés, hogy milyen kábel ez?
Szét szedtem az OBD fejet, következőket azonosítottam:
zöld szinű led
IC: FT232BL
Kis IC: LM393
16 pines csatiból kivezetékelve a 2-es, 5-ös, 9-es, 10-es van, és az 5-ös és a 6-os át van hidalva.
Nem tudom, hogy ennyiből mit tudtok megállapítani.
Amit kaptam hozzá, az egy írt cd, amin az ftdi-3000 illesztő van, a gép fel is ismeri ezzel, de nem működik...
A szoftverek látják a kábelt, de autóval már nem kommunikál. /not fund interface/
Az eszközkezelő USB serial converter-nek látja...
Ha az autó csatijába bedugom akkor a rajta lévő led világít azonnal, tehát táp van...
Itt küldök pár képet róla, mert így nem tiszta szerintem neked se.
A nyák felirata: E302583
PCB-02
USB-VAG
Segítséget előre is köszönöm.
(#) Dudus válasza Chameleon hozzászólására (») Okt 3, 2009 /

Egy kérdést egy helyen tegyél fel! Ez a diskurzus már folyik egy másik topic-on, amit ugyanazok olvasnak, mint ezt!
(#) mazerati66 válasza Chameleon hozzászólására (») Okt 4, 2009 /

ha nem tudsz vele mit kezdeni engem érdekel!
(#) wick84 válasza Chameleon hozzászólására (») Okt 4, 2009 /

ha a szoftver látja a kábelt akkor nem lehet not found interface... valószinű ez a vag com 311.2 vel fog menni,mivel próbáltad?
(#) tokixxl válasza Chameleon hozzászólására (») Okt 4, 2009 /

Nekem is van egy ilyen kabelem es en a vag-com 409.1-el hasnalom csak arra kell ugyelni hogy jol legyen bealitvan hogy melyik porton komunikal a ketto egyutt (com1;com2;com3;com4)!!
(#) illestibor válasza Chameleon hozzászólására (») Okt 4, 2009 /

A leirtakbol itelve ez egy sima usb-k-line atalakito, es igen hasznalhato elvileg minden nem hardverkulcsos k vonalos-os programhoz.Pl a vag egeszen 409 ig.Az ujabb hardverkulcsot igenylo verziokhoz nem ilyen drivert kapsz.Es hogy nem mukodik, pl ha azt irja hogy not found akor bizony a portot nem jol allitottad be.Nezd meg nem e kerult mondjuk com8 nak fel mert akkor nem is igazan fogod tudni hasznalni.udv.Amugy a 16-os csatibol a 7-es vonal a k line, a 16-os a tapellatas es a 4 es a test.ezek a fontosak.
(#) tokixxl hozzászólása Okt 19, 2009 /

Sikert ura egy 704 es vag com kabelt eletre birni az itt talahato tartalmak segitsegevel.Szerencsere csak az eprom trartalmat kellet ujrairnom ,de viszont az a baj hogy nem megy minden opcioja az interfece-nek mit pl adaptation.Valami otlet hogy mi lehet a gond ???
(#) palanta válasza kukopal hozzászólására (») Okt 20, 2009 /

Szia

Ne haragudj, hogy ennyi ideig nem válaszoltam csak mostanában minden a feje tetején áll körülöttem.
Sajnos ezt az azonosítót már nem tudom elküldeni, mert azóta a gépem is teljesen összedölt, elveszett minden.
Elképzelhetőnek találod,hogy menthető az illesztő?
Hatalmas kiesést jelent ez nekem!
Előre is köszi a választ.
Üdv.
(#) tokixxl válasza illestibor hozzászólására (») Okt 22, 2009 /

Irtad hogy pony proggal be lehet irni az atmega tartlmat.Te ezt probaltad ??
(#) Dudus válasza tokixxl hozzászólására (») Okt 22, 2009 /

Be lehet írni bármely programozóval, mely ISP programozásra képes, többek között a PonyProg-gal is.
Következő: »»   6 / 72
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem