Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Áll az alku.
Csak gondoltam most is leadom a rendelést előre, és akkor azt tudok venni amit és ahogy most elképzeltem. Kiindulva az előző börzékből. ![]()
Én is megyek,meg reményeim szerint GG kollega is jön!
![]() ![]()
Ez nem mondta. Ja, hoyg reményeid szerint... akkor ezek szerint nemm mondta neked. Félreértettem. :
Már nem kell gondolkodnom azon, hogy megyek-e,mert dolgoznom kell szombaton.Majd legközelebb.
![]() üdv
Ok, próbálom úgy intézni, hogy akkor eljussak.
24-én "nagy" börze van ha jól tudom. ![]() üdv
Magyek szombaton, (9-én) ha van valaki, aki velem tart...
Matyit is fel tudom venni a szokott helyen!
Végre, kedves eltévedett jó barát, végre látunk! Keringtél a hipertérben, és újra ránk találtál! Most kivételesen Imiéktől jövünk, ott alszom náluk. Lehet, hogy hozok még egy avatatlan azaz börzei értelemben "szűz" ifjút. Ampikémet felhívtam,. úgy néz ki tud jönni 24-én. Megoldható, hogy Te is gyere majd a csöves börzére?
Matyeszkusz!
Nehogy valaki lenyomjon a végén, mint Süsü a cölöpöt. ![]()
óóó. Azért hármat is, de még vigyorogni is hajlandó vagyok, ugye hozol?
Igen, a Süsü az nagyon keményen letolta a cölöpöket, naponta minimum 1 Süsüt látok itthon, ezért tudom ilyen biztosan. ![]() Szóval, kérdésedre válaszolva...igen megyek én is hétvégén.
Én el. Bár pont az ellenkező irányból jövök, de nem nagy kitérő.
![]()
Fúú. akkor azt megköszönöm. A kocsim gumijait ismét kiszúrta valami k.csög, és ismét egyszerre kettőt, és ismét ugyanúgy kivágta. most már nem veszek rá gumikat, inkább eladom a kocsit. És lecserélem egy másikra, hátha azt nem szúrkálják már ki.
Uraim, nem lenne valakinek holnapra 2db BF 245B-je? Még fizetek is érte.
Szerintem nekem pont van, mindjárt megnézem. Talán pont 2db.
szerk.: 245c van, azt viszek.
Szuper lenne. Mit kérsz érte?
Szerk: óó, köszi uram. mit vigyek cserébe?
Na, elkéstem, bár nemek csak sima lett volna.
![]()
Ha hapró nem fogadja el a puszit, akkor én vevő vagyok rá, tudod! :eplus2:
Tudom én Zolikám.
![]() Úgy látom viszek egy termosz kv-t ![]()
De azt legalább nem kell rakodni. Jön magától.
![]()
Aki a kicsit nem becsüli...
Simpi!
A holnapira nem, de a 24-ire minden bizonnyal megyek, és viszem, amit ígértem! ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |