Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Micromaxx dvd lcd hiba

Témaindító: Gyik2, idő: Jan 17, 2010
Lapozás: OK   1 / 1
(#) Gyik2 hozzászólása Jan 17, 2010 /

Sziasztok kaptam egy micromaxx hordozhato dvd- t hibásan de az lcd képernyön nem jelenik meg a kép csak szines sávok futnak.Tudnátok nekem segiteni hogy mi lehet a baj vagy hol keressem?A gép pontos tipusa serial:08004/05.
elöre is köszönöm a segitséget.
(#) pivi1 válasza Gyik2 hozzászólására (») Jan 17, 2010 /

Üdv!
Először az lcd kivezetéseket nézném át,nem e törött a vezeték,nincs e szakadás a hajlítási pontnál.
(#) hadnagyakos válasza Gyik2 hozzászólására (») Jan 17, 2010 /

Ez kijelző vezérlő hiba lesz.
Nézd meg a típusát, de elég kis esély van rá, hogy Magyarországon beszerezhető. Esetleg a magyarországi szervízben érdeklődhetsz, de nem hiszem, hogy helyben javítják a készülékeket.
A dvd lejátszóról nem találok semmit, ha rajta van a burkolaton inkább a típusát, ne a sorozatszámát add meg.
(#) Gyik2 válasza hadnagyakos hozzászólására (») Jan 17, 2010 /

A model BT51.A tulaj bele piszkált de nem tudja mit,
a hang az jo a dvd hátere ami kék hátér és dvd felirat az sem jelenik meg csak fekete csikok a filmnél meg csak felfele szaladö szines jelek.Égést nem találtam sehol a szalag kábelek épnek itéltem.
(#) hadnagyakos válasza Gyik2 hozzászólására (») Jan 17, 2010 /

Sajnos nem találok semmit erről a lejátszóról. A gugliban is ez a fórumtéma van elől azon kívül csak kínai oldalak vannak.
Miután a tulaj belepiszkált azután romlott el?
A piszkálás után működött?
Nem tudja, hogy hova nyúlkált?
Tudnál küldeni képeket?
(#) dizi hozzászólása Jan 17, 2010 /

Helló
Ez a hiba szalag kábel,vagy csatlakozó.
Egy alkatrészt nem lehet jónak itélni amíg le nem mérted élég egy láthatatlan törésből adodó szakadás és már nem is műlödik.
(#) Gyik2 válasza hadnagyakos hozzászólására (») Jan 18, 2010 /

Hali nem megfelelö tápal használták és egy kicsit éget szaga volt ezért szete szét de nem nyult bele áll.találtam is a dc 12 v bemenetnél egy felpufadt kondit.Ez okozhatja a lcd hibát?egy kép melékelek a többi nem sikerült.De küldök.

PA200114.JPG

(#) marty9228 válasza Gyik2 hozzászólására (») Jan 18, 2010 /

Szia. Én is kaptam egy kínai gagyit, amit 9 helyett 24 volttal küldtek meg. Reménytelen, sehol nem találtam hozzá leírást, még külön az alkatrészekről sem. A hiba valószínűleg a túlfesz, aminek szerintem nem csak a kondi nem örült.
(#) pivi1 válasza Gyik2 hozzászólására (») Jan 18, 2010 /

Sziasztok!
Került hozzám is egy ehhez hasonló (mondván alkatrésznek jó lesz).12V-os töltés helyett 24V-ot kötöttek rá.Elkók szétdurrantak,egy közülük zárlatosra égett(szerencsére).LCD+meghajtót akartam hasznosítani,de mikor szintén nem találtam róla semmit,szabadidőmben kicserélgettem a kondikat.
Beindult a szerkezet(remélem gazdálya nem olvassa).Helyedben kicserélném a megviselt elkókat,esetleg kapcsoló tápot.Kitudja még lehet hogy szerencsével jársz.
(#) hadnagyakos válasza pivi1 hozzászólására (») Jan 18, 2010 /

Igen, ilyen esetben én is a kondikat nézném meg először. Az ilyen készülékekben mindig egy nagy hibaforrás az elektrolit kondi. Ha fel van púposodva vagy robbanva valamelyik, akkor azt sürgősen érdemes kicserélni mielőtt még valami bajt (vagy hasznot) nem csinál a zárlatával.
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem