Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Ez úgy néz ki, hogy egy LCD a szalagkábellel, meg a háttérvilágítás a csatijával, két panel, és ennyi. Én nem vágom ezt, nem próbáltam vele semmit csinálni. Nincs meg a vezérlője, gondolom az a fotómasina paneljén volt.
Na, csináltam fotót.
A mi nagy dumás barátunk elvileg megveszi ami kell, de majd aki ott lesz szóljon rá, hogy más feladata is van a beszéden kívül.
![]()
Vigyázz vele, mert úgy szokott csövet venni, hogy mindjárt fel is töri, mert nem lehet belelátni rendesen!
![]()
Micsoda? Te meg a többet meg nem szólalás?! Ez két egymástól oly távol lévő dolog, mint Makó és Jeruzsálem!
![]() ![]() ![]()
Jaja, matyi ellen kell építeni egy olyan kütyüt, ami pont ellentétes hanghullámokat bocsájt ki és akkor nem halljuk a sok beszédet. Na jó azért óránként 10 percre kikapcsoljuk a kütyüt.
![]() ![]()
Ha nem szólalsz meg többé, akkor ismét nevet kell változtatnod...
![]()
Az ki van zárva. Tényleg, ki jön a börzére? Simpi, remélem nem megint valami ezer kW-os napozógépet akarsz cipelni...
![]()
Szóval akkor azért volt mostanában kevés napsütés, meg hideg, mert Simpi lelopta a napot az égről?
![]()
Már nincs. Lányom melózott szoliban régebben, de lebeszéltem róla. Nem sok sikerrel, azóta fizet érte, hogy égesse magát...
![]() ![]()
Persze, nem tudtad? Megvárta, míg mindenki elmegy börzézni, mint múltkor is. Reggel még egész tűrhető idő volt, Matyiékkal börzéztünk, aztán mire kijöttünk, olyan vizes, szeles, tróger idő lett, hogy majdnem megfagytunk. A börze alatt meg simpi szépen elcipelte a napgépet, mert tudta, hogy nem vesszük észre...
![]()
Ó, de jó fej, szobrot Neki...
![]() ![]() ![]()
Persze, el lehetett hozni...ez mekkora süketelés...
![]()
Akkor most Nálatok ingyen van a világosság, meg a meleg...
![]()
Hát, annyíira nem nagyon, mert simpi nem lett éppen normális ember méretű... :hide:
![]()
Hát, pasiknál legalább 1.80...
![]()
Dehogynem, sőt, a nőknek oly fontos szervnek még jót is tesz, mert magasabbról, nagyobb nyomással érkezik...
![]()
Persze, én is a fejre... :yes:
Leülhetsz fiam, egyes...! ![]()
Jelentem, GG úr JÖN börzére, méghozzá barátnője társaságáben!
![]() ![]()
Ejnye-bejnye... szinte csak offolást látok.
![]()
Én most nem mennék mert piros lámpánál belém tolattak és szerintem elleszek a nosztalgia börzéig a javítással/stb. Ha valakinek sürgősen kell valami ajándékba az szóljon...
Lámpánál tolatni...?
Ja, minden kell ajándékba...mi a választék...? ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |