Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Psion organizer
Helló mindenki!
Nekem van egy Psion Organizer LZ-m. Ezt a gépet kb. 15 éve az ELMŰ a Díjbeszedő a Gázművek és a Vízművek használat a leolvasott mérő óra adatok tárolására. Ez megkönnyítette a dolgukat, mivel az irodában csak bedugták a számítógépükbe és máris a gépben voltak az adatok. Ez mai szemmel nézve vicces mert ma már akár be se kell menni és már helyszínről betudják küldeni az adatokat. A lényeg, hogy engem érdekelne minden amit erről a gépről tudtok, net-en olvastam arról, hogy ezt lehet valahogy programozni, de nem találtam róla sok mindent.Ez a gép ami nekem van ez a Díjbeszedőtől van még faterom kapta "ajándékba", amikor kilépet a cégtől. A gépről még annyit, hogy a tetején van egy univerzális port amire nyomtató lehet kötni, ezért nem is olyan rég még kisebb közértekben is használták pénztár gép gyanánt. Képeket hamarosan töltök fel róla. Üdv: Viktor
Ez kettő és négysoros kijelzővel készült.
A tetején levő csatlakozon keresztül alkalmas volt pc soros portján való csatlakozásra. Pc -en keresztül lehetett programozni.A fejlesztő programot amely segitségével programozták külün árusitották./nekem talán még van/. Különben sokhelyen használták pénztárgép gyanánt. Az Apeh-nál engedélyeztetve volt. Bőviteni lehetett egy ram packkal./16,32és 64-es volt forgalomba/. Az Lz után fejlesztett változat is megjelent. A Psion Magyarország forgalmaztaHirtelen ennyi. |
Bejelentkezés
Hirdetés |

A lényeg, hogy engem érdekelne minden amit erről a gépről tudtok, net-en olvastam arról, hogy ezt lehet valahogy programozni, de nem találtam róla sok mindent.