Fórum témák
» Több friss téma |
Hali!
Van egy Trion Vision TR-6114R-es típusú DVD lejátszóm, egyik haveromtól kaptam hibásan. szét van robbanva a tápban az ic. Valaki meg tudná mondani hogy mi az ic típusa? (Előre is köszi)
Ez így látatlanban még varázslással se fog összejönni, esetleg tudnál róla képet feltenni?
Üdvözlet!
TR-6115R táp ic-t tudok VIPer22A Nem hiszem hogy sok módosítás lenne benne.(főleg tápnál) Ha azonban tudnál lépet tenni a tápról,biztosra mehetnénk.
Szia!
Csináltam pár képet, de sajnos elég rossz minőségűek.
Üdv!
Most már látom több mint valószínű az ic tipusa. TR-6115R-től karaoké bemenet és előlapban különbözik. Táp ugyanúgy néz ki.Ha biztosra akarsz menni ic adatlapján megtalálod a környező alkatrészek bekötését,de 95%-ra mondom hogy ez lesz. Valószínű azonban hogy ennek a VIPer22A-nak is a helyettesítője szerezhető be.
Szia!
Szerencsére lehet kapni viperát.Bővebben: Link.
És még olcsó is HQ-nál.
Most néztem RET-nél 700Ft.
Legyen vagy három darab tartalékban, mert ezek robbannak
Heló!
Nekem van itthon egy Trion TR 6123 típusú dvd lejátszóm, amin firmwaret kéne frissíteni, viszont sehol nem találok hozzá. (Egy fórumon találtam linket, de az már nem él.) A trion szót beírva a googleba csak magyar és szlovák oldalakat kapok, lehetséges, hogy csak két évig gyártották keletre, aztán megszűnt a cég? Honlapjuk sincs. Szóval ki tud valami linket adni firmwarehez, azt nagyon megköszönném
Szia! Itt a mellékletben mi neked kell!! Egy CD lemezre kell kiírni a DVD lemez nem jó!
üdv.
Trion TR 6123 típusú dvd lejátszómmal van valami probléma ha valaki tudna valami megoldást nagyon megköszönném.Tehát a hiba.kb 1 órás használat után ha kiveszem a lemezt és berakok egy másikat megéri elindítani.Olyan mintha valami áram kimaradás lenne vibrál a kijelző is mintha ki be kapcsolgatnám.elvittem szerelőhöz is azt mondta táp gondja van cserélt egy 22mikró/400v kondit meg egy 13005a jelzésű tranzisztort de a jelenség ugyan az.viszont ha olyan lemezt rakok be amin több film is van folyamatosan mehet akár 5-6 órát is semmi baja.Mi lehet a gond? köszi
Sziasztok ! Trion tr6114r típusú dvd lejátszóhoz való távirányítót szeretnék kölcsön kérni néhány órára ,mert valaki átállította a normáját ntsc-re és tanítható távirányítóval nem tudok rájönni,hogy hogyan kell visszaállítani.Természetesen az eredeti távirányító nincs meg .Előre is köszönöm .
|
Bejelentkezés
Hirdetés |