Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
ez yó !
azt tudod mi a bakelit ??? - a felső tízezerhez tartozó kecskegida !
azt tudjátok ,hogy készül a polipropilén ?
- fognak egy 200l-es hordót 3/4 -töltik vízzel ,beleszórnak 200 csomag ropit ,2óráig ázni hagyják aztán szűrőkanállal kiveszik ,utána rátesznek egy polipot a ropilére és kész !!!
Dekorációs Mocsok Dobálás=
DíszKoszVetés.... A múlt éjszakát úgy definiálom, hogy amit álmodtam az egy de fini álom! Herélt koson ütött lyuk=ürü-lék Az egyik tanárom így köszöntötte az osztályt:"tisztel lóvagok és lóvaginák..."
lovagok beszélgetnek :
-hiányzik az szex -próbáld meg az d*ugást - az segít -nem az p*náját
Mi a hasonlóság a tiroli rendőrség és a műanyag zacskó között?
Mindkettő polisztirol!
Mi az ellenállás mértékegysége?
Partizán per négyzetméter. (tudom, hogy régi, de itt még nem láttam)
Megtörtént: Fizika kísérlet végén: ...és most kiengedem a vákuumot
azt milyen "elmebetegek" vagytok [off]de jó értelembe értettem[off]
Orvos így szól a pácienséhez:
- Azt hiszem, csinálnunk kéne egy EKG-t. - Hát, ha szükséges.. - Nohát.. nézzük csak... Nekem megvan a kapcsolási rajz, maga meg elektromérnök, nem igaz?
És a spagettit?
Fúrnak egy lyukat a levegőbe, és áthúzzák rajta a tésztát...
Modom egy normálisat:
Móriczka koncert előtt elő veszi a hegedűtokját. Kinyitja és meglátja benne az apja gépfegyverét. El kezd röhögni. A többiek kérdik: - Mit keres ez itt Móriczka? - Hát apámé. De megnézném a fejét a bank előtt a hegedűmmel. - Hogy hívják a hajlékony kisbabát? - Flexi Bilis
azééé ez se gyenge !
azt tudod mi az alkatrész ??? - egy görög félisten !
Ezek durvák lesznek:
- Hogy hívják az amerikai Volánbuszt?? - ??? - Volán Bush. Móriczkának matekórája van. A matektanár egy bombázó. Észreveszi, hogy Móricka csinál valamit a pad alatt, ezért tőle kérdezi: - Na móricka, mennyi jött ki? - Hát ennyi, meg egy kicsi a padba is ment... - Melyik a legnagyobb ion? - ??? - A kamion!! - Mit csinál a rongybaba, ha leszakad a keze? - Benyúl a fiókba, és előveszi a takarék szövet-kezet. - Mit vet a kövér paraszt?? - ??? - Jó nagy árnyékot! A fiatal indián harcos kérdezi a törzsfőnököt: nem kellene-e áttérniük az amerikai nevek használatára, pl. John Smith, stb. - Nem tetszik a feleségem Ezüst Hold neve? - De, de... - És a fiamé Zord Bölényé? - De, de... - Na akkor eredj, Barna Szar, és gondold át még egyszer a javaslatod! - Mi a különbség a létra, a villamos és a család közt? - ? - Az, hogy a létra függőlegesen hosszú, a villamos pedig vízszintesen. - És a család? - Kösz! Jól van. Mi lesz a medvéből, ha a vonat kettévágja? - ? - Mackófelső és mackóalsó. - 2 csiga megy át egy hídon, egyik leesik. Hány marad? - 1? - NEM!!! (Miért? Elmondom: ha 2 csiga megy át a hídon és egy gyík leesik, attól még 2 csiga marad! Két csiga megy az úton, egyszer csak összeütköznek. A kórházban megkérdi a doktor úr az egyik csigát: - Hogy történt? - Nem is tudom, olyan gyorsan történt minden! Az anya kissé zavarban van, amikor beszélgetni kezd a tizenhat éves lányával. - Magam sem tudom hogyan történhetett, de hét hónap múlva kistestvéred születik. - Én sem tudom megmondani, anyukám, hogyan történhetett, de hat hónap múlva nagymama leszel!! - Fogadjunk, hogy ezen a viccen röhögni fox! - Hihi és haha felmásznak a hegyre. Haha leesik. Ki marad fent?? - HIHI!! - Melyik az a hajó amejik soha nem süllyed el? - Marhajó!!! Találkozik két ember: - Mi a neved? - Phil. - Milyen Phil. - Pedo Phil. A skót anyuka megy haza a vásárlásból és meglátja, hogy a kertben fia a barátját rugdossa. - Kisfiam mit csinálsz?!!!!!! Tegnap vettem az új cipődet!!!! Mára ennyi elég Üdv.: Ricsa
- Ki az abszolút ártatlan?
- Az az apáca, aki a kondomgyárban dolgozva azt hiszi, hogy egereknek csinál hálózsákot. |
Bejelentkezés
Hirdetés |