Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Akkor viszont árván maradtak volna a szegény kis kígyótojások. :rinya:
Most mi ezzel a baj?
![]() ![]() ![]()
Hogy mi a baj? Az, hogy doboz hangja van... Viszont ajándéknak jó, csak át kell kötni egy szép piros masnival.
A kutyuli belsejében tükrök lehetnek.
![]() ![]()
Bocs , bekavarodtam, mert vagy 5 kutya kép van a file-ban.
Ha már kutya, legyen nagy!
Nekem az a videó tetszik, ahol egy néger srác jön fel a lépcsőn, és ott ül egy valami alatt egy alak, aki beijeszti. Erre a néger srác egy hatalmasat bemosott neki, mielőtt bármi is kiderülhetett volna. Az ijesztő jól megjárta, és az ilyet nem igazán is tartom viccesnek, inkább böszmeségnek.
Az a francia majom is sokkal többet kéne kapjon. Az öreg golfozó jót ráhúzott a valagára, de - szerintem - le kéne lőni az ilyen ökröt. Aztán biztos van, akinek tetszik. Idézet: „kell kaja a fakopácsnak, ő sokkal hasznosabb..” Ez csak azon múlik, kinek a szemszögéből nézzük. Szerintem a fában lakók másként vélekednek erről. ![]()
„Az erőszak a gyengék végső menedéke.” – Salvor Hardin.
Azért az sem árt, ha nem hagyod piszkálni a csajodat.
![]()
Szerintem az nem erőszak, ha valaki nem kedveli, ha piszkálják, és ennek érdekében ellenlépéseket foganatosít. Próbáld ki egy kutyával - olyannal, amelyik nem gyenge - hogy piszkálod. Ha elfogy a türelme, biztos, hogy hagy rajtad maradandó nyomot.
Megint elektrós álmot láttam az éjjel:
Azt álmodtam, hogy a Hobbielektronika.hu oldalon új szolgáltatás indult Labortápegység címszóval. A fülre kattinta, egy labortápegység előlapja jelent meg a képernyőn, precizen be lehetett állítani a feszültségértékeket és az áramkorlátot. Még azt is ki lehetett választani, hogy digitális, vagy analóg legyen a kijelzés. Mindössze a kimenetek helyét kellett 4-es fúróval kifúrkálnom, és banándugóval csatlakozatva jött is a +-50V. Majd arra riadtam fel, hogy mekkora barom vagyok, hogy kifúrtam a monitorom üvegét. Gyorsan felkapcsoltam a lámpát, majd ltván, hogy a monitorom sértetlen, visszaaludtam.
Ez aztán egy álom.
![]() ![]()
....csak a mellét nem találom!
![]()
A kígyó is szereti őket, ezért ment oda.
![]()
A harkály még életében nem húzott ki egyik fából sem ekkora lárvát, persze hogy nem hagyja ott.
Én is teszek már fel egy kis olvasgatni valót
![]()
Te se unatkozol, ahelyett, hogy programoznál inkább...
![]()
Idézet: [/quote]„[quote]honnan veszed észre, hogy az oroszok lehallgatókészülékte helyeztek el? kettővel több szekrény van a szobában. -És honnan hogy az amerikaiak? -Eggyel több lába van a légynek.” Most találom ki: És hogy mi? -Eggyel több elektront találsz. ![]()
Egy hasonlót mi is alkottunk tavaly előadáson. (Kicsit unatkoztunk
![]() ![]()
Szerintem kéne az integrál jel után egy "t" betű, meg a nyíl fölé egy "I" betűt írni és akkor már egyértelműbb(szerintem).
Amúgy jó ![]()
Már egy fél órát gondolkoztam a megfejtésen, de a kép címét nem néztem volna meg
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |