Fórum témák
» Több friss téma |
(3) Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét
befolyásolni, ide nem értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát. (1/1975. (II. 5.) KPM-BM)
Írtam már neked, szerintem szoftver probléma lehet. Valami nem stimmel az impulzusokkal.
lehet hogy az a baj nem tudom mert nem én írtam hanem a mérnők ismerősöm.de ő is már csak másolja a procikba.az létezik hogy 5 ből 3 om jó a másik kettő rossz?sajna kiöntöttem és nem tudom szétszedni.
Meresben nekem kene segitskeg. Ugy kb szerdara leszek kesz a ragasztassal es szerelessel(sajnos 24 oras a ragaszto)
Esetleg lehetne csatlakozni a kovetkezo penteki teszthez?
persze.merre laksz?péntek reggel derül ki hogy bent van e a műszer.olyan 4-5 körül tudunk indulni.
csak prolaser 2-3 van. nekem is scs-103 kellene.
Koszi. En m1m7 kivezetonel lakok, de elmegyek barmerre.
Cserebe, ha a teszt utan szeretnel meregetni, tudok magammal vinni egy 100megas szkopot.
vagy ha a teszt elott szeretnel meregetni akkor elobb elindulok.
haverom most hívott hogy befektet a blokiba. 26 leddel próbálunk.3fejet.mehet áttervezni.nagyon fáradt vagyok már ettől.
nekem 2 fej, 15led/fej. probanyakon. kar panelt gyartani amig csak tesztelsz. ebbol ugy van ha szembol nezed a kocsit:
5x5410,10x5210 -hutomaszk- 10x5210,5x5410
ha nem lesz jó.utánna tudunk méricskélni.te most mivel állsz elő?
az elrendezes fentebb. a jelalak a szokasos 400/1000 ns a csucsaram 300mA/led. Es detektalas nelkuli folyamatos zavaras.
fent van már.képet tudsz küldeni.én is áthelyeztem mindjárt lefotozom és felrakom.
maris megcsinalom. meg 2 szal drotot kell beforrasztani. a hutomaszk meg szarad a kadban mosas utan
bömbi első blokik.
Na nekem ilyen. A maszkba meg nincsen pontosan bepozicionalva es ragasztva azert all csalen.
Igy nez ki bekapcsolva. Szobaban, tobbnyire mesterseges kornyezeti megvilagitasban,
*****.és ez most hogy lesz?vevő van vagy csak pl a proci 4 es lábával magas vagy alacsony szint és megy 1 darabig?
belterben bekapcsolom egy kapcsoloval, es addig zavar amig ki nem kapcsolom. a proci csak a jelalak eloallitasa miatt van benne. meg mert volt a fiokban
azt nem értem hogy miért nem csinálsz komplettet.a vevő az sokat számít.most hány led lesz?
ja. 30 led.kb 20-30 méterig lesz jó.
úgy kellene csinálni hogy elérje az 50 et.
hat minek vevo ha lehet mo-n folyamatosan zavarni. csak plusz hibalehetoseg. mondjuk igaz, hogy a meres tenyerol csak akkor ertesulsz, ha elhaladtal mellette. de ha ez megy 20 meterig, akkor elotte siman lesz ido fekezni.
Honnan fogod tudni, hogy mikor kell fékezni? :no:
Ráadásul szerintem a ledek élettartama drasztikusan le fog csökkenni. Másrészt ha nem akarod, hogy állandóan megállítsanak és az elsősegély csomagot firtassák, jobban jársz, ha fékezés után meg tudnak mérni. Mint régebben írtam jobb a békesség. Ja még egy műszaki kérdés: egy kontrollerrel megy az összes led? Mert ha igen akkor max150m-ig fogsz blokkolni szerintem.
Onnan, hogy olyan kozelrol mar latni, ha mernek
Ha lefekeztem, akkor meg kezzel ki is tudom kapcsolni, ha olyan kedvem van.A ledek elettartama nem hinnem hogy nagyon csokkenne,de mivel annyit azert nem autozok nem is szamitana, ugyanis ha atlag 25km/h-s sebesseget szamolsz, es a ledek elettartama lecsokken 4000 orara, akkor is 100000 km-t tudok vele menni. Az meg hogy mindig megallitanak engem nem izgat, mivel rendben van minden papirom. De mamar nem jellemzo hogy a merosok megallitanak barkit is.
Szerintem meg mostanában pont ez lett a jellemző, de te tudod.
En itt bp-en mar nagyon reg nem lattam olyat, hogy valaki utan mentek. plane, hogy a parkolo autok koze beallva, vagy a jardan/fuvon/feluljaron allva meg nehezebb utana indulni.
Plane azert, hogy az elsosegely-csomagrol/izzokeszletrol erdeklodjenek.
hali.
Az SCS103 mérése automata modban volt. amit beszéltem a haverokkal "utáljuk nagyon mert xar" Városban általában 69 Km /h van állitva, Itt csinál egy fotot 60 és 70 méter között 1X. Ha sikerül akkor jo ha nem akkor nem. Az optikája nem a legjobb. A régebbi fáma-t sokkal jobban dicsérték.Az össz. látótávolsága 130m. A kisugárzot jel az messzebbről érzékelhető de nekem sajna ez is marad.Blokkolni csak akkor tudnám ha feltennék még egy rakás fejet előre is meg hátra is. ![]() feltöltött kép felbontása 5 MP volt csak a fórum motorja levette a minőséget..Ha kell elküldöm emailban. A ledekról sajna nem tudok semmit. A panelon semmi lirás azonosió nincs ![]() A beltéri betápja akku fesz.azon belül hogyan osztodik nem tudom majd megmérem. Egyébként ha megnézitek a panelt 2004 ben készültek.Nem mai készülék de mőködik. Felteszem az igért beltéri egység képeit is pulsz a kért ház képeket is. A házaknál azért vannak különbségek mert feltettem a régi és az uj házkialakitást is.De a képek ugyis magukért beszélnek.
képek folytatása
|
Bejelentkezés
Hirdetés |