Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Nyitvatartásban nem, felhozatalban talán. Jönnél fel?
9-én lesz nosztalgia! Annak a felhozatala inkább vonzó!
Úgy néz ki, hogy azt a hétvégét a család Pesten tölti, gondoltam ha nem is túl hosszú időre de kiugranék...
Tavaly egy nosztalgiát fogtam ki, hát nézegetni volt mit (magam is gyűjtöm a régi rádiókat)... A vásárlásban mégsem jártam akkora sikerrel mint amikor Te néztél nekem csöveket
![]()
Pedig az az ürge akkor is kint volt, (mert mindig ott van,) és valószínű, hogy azok a csövek is vele együtt.
Lehet, hogy csak én nem találtam meg? Akinél akkor hozzájutottam, ömlesztve árulta, doboz nélkül és drágábban.
Felismerhető valamiről ez a csőárus? (Azon kívül, hogy lesz nála olyan cső ami nekem kell ![]()
Igen. De ezt inkább privátban...
Hogy előreszaladtál az időben, a köv. börze nem 25.-én lesz? Vagy 24.-én szombaton? Most akkor mikor is lesz pontosan? És ha épp nem melózok, akkor én is megyek.
![]()
Április 25. vasárnap
Jelentem megyek vasárnap, feltankolva pár fájdalmas poénnal...
![]()
ehh, ez olyan Matyis volt.
Köhömm, én egyszeri vagyok és megismételhetetlen!
![]()
Azért azt tegyük hozzá hogy : kihagyhatatlan!
![]()
Persze, hogy kihagyhatatlan, mert nem lehet kihagyni, erről Matyikusz tesz is...
![]()
úgy értem, lehetetlen kihagyni! csak jön és mondja, mondja...mondja...........még mindig mondja......és mondja. De ettől szeretjük Matyit.
![]()
Valamint akkor odaadod Rockersrácnak a jelölőszalagot amit küldtem neki...
Igen, Rockersrac odaadja rockersracnak a jelölőszalagot.
![]()
Nővéremnek megmutattam az egyik ilyen multkor elkövetett "Matyi mondja..." kezdetű eszmefuttatást. Természetesen a családunk lételemét képező pesszimizmus előtört belőle: "A helyedben én ezen komolyan elgondolkoznék, ha már ennyien mondják." A kérdést annyival lerendeztem: "Szerinted ha terhes lennék nekik, akkor szóbaállnának velem? Már rég leráztak volna magukról." Hihetetlenek ezek a nők. Azt nem veszi észre, hogy ő mennyit beszél. Múltkor végig dumálta Vikikével a börzét. Ááá, én beszélek sokat.
![]()
Oké, felviszem megmutatni a saját spirálozott példányomat. Röpke 135 oldal. Viszont csak akkor, ha elolvasod ott, egy ültő helyedben.
![]() ![]()
Amire Te gondolsz, na azt csak utánad spirálozom, és akkor sem biztos!
![]() ![]()
Mondd meg a nővérednek, hogy én csipázlak, és bírom a dumádat, ahogy a többiek is. Akkor majd megenyhül, szerintem nekem elhiszi... :yes:
Nyugi azóta nem nyaggat, amióta ott volt a börzén.
![]() Idézet: „Hihetetlenek ezek a nők. Azt nem veszi észre, hogy ő mennyit beszél. Múltkor végig dumálta Vikikével a börzét. Ááá, én beszélek sokat.” Valami közötök csak van egymáshoz... ![]()
Elhozta! És naggyon bejöttt! A kicsi lányom nem mondta negyed óra után, hogy: Mikor megyünk már haza!?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |