Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » EAGLE NYÁK tervező
Témaindító: csonthulye, idő: Dec 1, 2005
Témakörök:
Eagle leírások a neten:
Eagle alkatrész-könyvtárak: http://www.snapeda.com
és a leírás hozzá.- http://www.piclist.com/images/www/hobby_elec/e_eagle.htm - http://pa-elektronika.hu/hu/cikkek/75-eagle.html
Sziasztok!
Egy olyan gondom lenne, hogy megszerkesztettem egy sematikot, utána bedrótoztam a board-ot, és még utólag kiegészítettem 1-2 alkatrésszel a sematikot. Viszont az már nem jelenik meg a footprint rajzon. Hogy tudom ezt frissíteni? Köszi a választ előre is ![]()
Szia!
Amikor utólag kiegészítetted a tervrajzot (schematic) akkor ugye nem nem volt becsukva a panelterv (board)? Ha igen akkor elvesztette az összefüggőségét (consistency) a tervrajzod és a panelterved. Használd ERC funkciót.
Hali mindenkinek,
a kérdésem a következő: hogy lehet "filled plane"-t csinálni és hogy tudok furatokat hozzá kötni.
Közben találtam róla infot a korábbi hozzászólásokban, a polygonnal kell megcsinálni, de nem tudom beállítani a vezetősávtól való távolságát. Megtudná valaki mondani hol kell ezt?
Kattints bal felül az Info gombra, majd a Polygron szélére és az Isolate-nál adj meg valamilyen értéket.
a polygon isolate tulajdonságánál, vagy design rules/clearance.
köszönöm gyors válaszotokat, teljes a siker
![]() még egy kérdés: hogy tudom a polygont pl. GNDhez rendelni (vagy az adott pineket a polygonhoz kötni)
Kattints baloldalt a Name ikonra ami a Value mellett van, jön egy felugró ablak, megjelenik egy N$-el kezdődő szöveg az egyik mezőre, azt írd át arra, hogy GND.
Szia,
Egale 5.6-ban is be lehet állítani ezt a funkciót? Kerestem, de nem találom sehol sem a jelölőnégyzetet.
5,1 és 5,8 be lehet, feltételezem a köztes verziókban is benne van.
De ezeket a beállításokat a Control Panel-en vagy pedig a Schematic Editorban kell állítani?
Le tudnád írni, hogy mi szerepel a 4.fülnél meg a 8. jelölőnégyzetnél? Úgy könnyebb lenne... Előre is köszönöm.
Szia,
Pl. az 5.6-nál, a Schematic-ban itt van: (a nyolcadik)
Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Megtaláltam!
Sziasztok! Valaki meg tudná mondani hogy EAGLE - ben hol találom a graetz hidakat? előre is kösz
![]()
Kedves Fórumozók!
Lenne egy nagy problémám, szeretnék gerber fila-okat csinálni, vagyis meg is csináltam, de a panelemen 93db via lenne. Viszont a Eagle csak 61db-ot "készített". Miben hibáztam? Átnéztem a board-ot, és minden via-s csatlakozás rendben van. ![]()
Az utolsó sort láttad?
DRILLS MISSING - NO DRILL FILE HAS BEEN PRODUCED! Le kell futtatni pár ulp-t (keress már rá itt a fórumban had ne kelljen nekem megkeresni) utána pedig exelon rack kell a cam processben ha jól emlékszem és ott megadni az ulp kimeneténél kapott állományt. Ha nem kell fúróméret váltás akkor elég simán cam processpől az exelon, utt nem kell az ulp.
Megvan...
Design rules/Masks/Limit. Ha pl ez 0.1mm akkor a 0.1mm alatti átvezetőfuratokra kenődik a lötstop lakk.
Ismét készítettem egy új library-t. Ez most a KingBright CA65-11GWA típusú 4x7szegmensen LED kijelzőt tartalmazza.
![]()
Sziasztok!
Terveztem egy NYÁK-ot az Eagle-val ehhez . Megnéznétek jó e?(Még kezdő vagyok ![]() Előre is köszönöm! ![]() Geq
Ezt Topi 'Fotózzunk villámokat! - Automatikus távkioldó' című oldaláról szedtem. A TRIG 1 és 2 a fényképezőgéphez megy.
Helló.
Szerintem ez egy 555-ös kapcsolás, valami változás indítja (talán fény, BPW96). A kimenetén egy LED, és egy furán lerajzolt opencollektoros kimenet. Talán.
Megnéztem a rajzod.
Csak nagyon durván vonalazva, kicsit belejavítottam. Kicsit még lehetne az alkatrészek elhelyezésén javítani az jó hatással lenne a méretre is. |
Bejelentkezés
Hirdetés |