Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK-lap készítés kérdések
A témában nincs helye a nem szakmai indíttatású vitáknak, ezért a szabályszegést elkövetők azonnali figyelmeztetés nélküli kitiltásban, vagy némításban részesülnek. Ugyan így járunk el azokkal szemben, akik "blog"-nak nézik a fórumot. Ezt mindenki tartsa szem előtt!
Na most a bubis nálam a nátriumperszulfát. A nátriumperszulfátban az a jó, hogy nagyon finoman mar. Igaz 20 perc is lehet, de iszonyat kíméletes, és sokáig lehet ugyan azt a bekevert anyagot használni és buborékokkal verhetetlen ha nem kell sietni.
Lehet a hogy a hidrogénperoxidos is ilyen lenne buborékosban, de ahhoz hogy lecseréljem a lötyit a buborékoztatósban hidrogénperoxiodosra kéne 30 nyák egyszerre egymás után marni, mert alapban nagyon gyors, nagyon nem mart a fólia alá, de nagyon büdös, és nagyon nem tartható el. Egyébként a hidrogénperoxiodosban mi megy el idővel. A sósav vagy a peroxid, és lehet e frissíteni valamelyik utántöltésével?
Hát most mond. Lehet hogy a szakáll tévesztette meg.
Lehet a hidrogénperoxidosat is "lassúra" keverni. Kis víz hozzáadásával pl. És akkor nem is büdös.
Sajnos nem tudom teljesen mi miért van benne valamint, hogy hogyan is zajlik le a folyamat. Ha ezzel tisztába lennék akkor adná magát, hogy mit kellene hozzá adni. Volt olyan mikor egy kis plusz sósav vagy épp egy kis plusz hidrogénperoxid megoldotta a problémát. Talán abból kell utólag hozzá adni még amiből kevesebb volt benne.
Egyszerűen Vízzé válik állás közben : A hiperoxid kihajtja
a sósavból a klórt és a peroxidból oxigén távozik víz keletkezik Ergo: ha állni hagyod öntheted ki ![]()
Hali!
Azt szeretném kérdezni, hogy az álábbi filccel lehet-e nyákra rajzolni, úgy hogy a rajzolatot ne vigye le a maratószer?
Igen de ajánlatos több, 2-3 rétegben is ráfesteni. (száradás után)
Bármelyik alkoholos jó, előnyben amelyikkel vastagabb réteget tudsz elsőre felvinni a többszöri áthúzás nem túl jó megoldás.
A lakk filc "festékfilc" a legjobb megoldás kézzel rajzolt panelhez. De mindenképp készíts egy próbát egy kis paneldarabon és megtudod melyik a leg ideálisabb neked.
hy,
kérdezni szeretném hogy rf típusú panelnél milyen hosszú vezetősávok lehetnek max? ![]() szélesebb vagy vastagabb huzalozás a megfelelőbb? illetve hogy a táp vezetékei(+ - ) a panel szélén futnak körbe a tranzisztorokhoz az mekkora baj? hirtelenjében itt tartok még messze a vége de a kérdésem lényege látható a képen, a tr-ek bázisára bemenő illetve a kollektoráról kijővő vezetékeket próbáltam minimálisra csökkenteni köszi előre is
Csinalj telefoldes, ketoldalas NYAKot.
Hali!
Azt szeretném megkérdezni, hogyha bemegyek a gyógyszertárba mit kérjek NYÁK maratásoz? Illetve mit milyen arányba/hogyan kell hígatani? köszi
Vas(III)kloridot. Tomeny oldatot keszitesz, kis haztartasi sosavat lottyentesz hozza. Melegited, ugy tedd bele a NYAK-ot.
De manapsag a patikakban mar nem arulnak vaskloridot.
Elektronikai boltokban. Ahol nyák van maratószer is van hozzá.
pl. elektrokontha
Hello! Mi a véleményetek az alábbi laminálóról?
lidl lamináló Itt van doksi róla: doksi Elvileg állítható a vastagság is. Sajnos a tescos olcsóbbik végleg feladta a harcot, így venni kellene egy másikat, ez pedig akciósan 5e-Ft
Én először ilyet vettem kettőt és mind a kettő szét égett
![]()
Felétek az mennyibe kerül? Itt majd 10eFt
Szia !
Budaörsön 8800Ft . Le is esett az állam ,aztán hátramentem a "sérült árük" konténerhez és ez volt benne. 2380Ft ért ![]() Üdv
Felénk 5000 vagy 5500 volt nem emlékszek már rá. De az a 10000 az tényleg sok
![]()
Köszi! Akkor keresnem kellene egy olcsó tescot
![]()
És nézd meg a konténert !
Nekem szerencsém volt ,direkt ezért mentem be ![]()
Én még sose találkoztam ilyen konténerrel, eddig nem is tudtam róla.
Merre kell keresni? Általában hol szokott lenni?
Én 3990 vettem akcios a texkoban az ami a koténerbevot
Nekem még nen sikerült a hőfokot feljebb tenni
Nem tudom van e minden tecsóban ,de hátsó soron szokott lenni sérült /hiányos holmik ömlesztve.
Leárazva ,mindenki által össze vissza túrva.....
Köszönöm!
Akkor az itteniben nincs, mondjuk ez eléggé kicsi is.
Én sem találkoztam még ilyennel se Szentesen, se Kecskeméten, számomra is új dolog ez a konténer. Nemsemmi. De legalább szerencséd volt.
![]()
Ja....
![]() Olyan ,mint amiben az akciós motyók szoktak lenni ,amolyan csípőmagasságú ketrec féleség... |
Bejelentkezés
Hirdetés |