Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Köszönöm!
Amúgy még nem. Azt eszik, vagy isszák?! :zavart2:
Akinek esetleg furcsa, hogy szapuljuk egymást zenetommal, nyugodjon meg, nem vagyunk haragban, csupán jó mókának tartjuk egymás "kedvencének" fikázását! De igyekszünk ezt nem a felszínen intézni! :kalap:
Szép munka, gratula. Lehet, hogy jobb lenne a képminőség egy PICit ha más mikrokontrollert használnál...
(Remélem kiérződik az enyhe utalás...?)
Köszönöm szépen! Igazándiból a suzuki logó a lényeg. Egy ismerős megkért, hogy csináljak a kocsijába egy hőmérőt, amin bekapcsoláskor egy ilyen logó jelenik meg, majd a hőmérsékletet mutatja. Gyakorlásnak is jó volt, ha meg véglegesen akarja a cuccot, akkor még jól is jártam.
Lehet túlságosan fáradt vagyok, de én nem vettem észre semmilyen utalást... Miről van szó?!
Ezt a képet pedig zenetomnak küldöm!
Kinti-benti hőmérő? Az lenne az igazi! Ez a Suzuki logo jóóó ötlet! Azt hiszem, felhasználom a sárkányomban- ha nem gond...? A másik logora nem tudtam rájönni mit jelent. Ez valami új film lesz, mint a Harry Potter?
Szia! Volt már kinti-benti hőmérő is építve, de most elvileg csak egy érték kell... A videón egy szenzor van még csak. Pozitív értéket pirossal, negatív értéket kékkel ír ki. Videón még a háttérszín változott, a képen már csak a karakter. Ha kell a felhasznált suzuki logó.
Milyen sárkányod van neked?!
Sziasztok.
Kedden Artúr barátommal, (aki itt a fórumon bubyking ként ismert) építettünk egy PC villogót. Nem nagy szám, viszont este zenehallgatáshoz, esetleg játékhoz vagy filmhez nagyon látványos. Minden jót!
Egy előtét-ellenállás azért nem ártana a LED-ek elé.
üdv.
Köszönöm, elnézést hogy csak most válaszolok -csináltam egy hülyeséget és mostanra úgy néz ki hogy megoldódik :hide: Hát igyekeztem mindent szükséges funkciót bele tervezni, 1N4147-diódákkal van megoldva a kijelzők vezérlése "olcsóbb" -a némító az jó ötletnek tűnik!
Mivel sorba van kötve és minden LED-en kb 3V esik így egyszerűbb volt
. De amúgy igazad van!
Az egy dolog, attól még az áram nincs korlátozva.
Tápfesz 12V, a LED-en 3V esik. Az áram legyen 20mA. Számolásra 0 Ohm jött ki. Akkor mivel korlátozzunk?
Ilyenkor kell 1 Ω-os ellenállás.
Sziasztok bemutatnám a második végleges erősítőm 2db tda7294 el és lm1036 hangszínnel. Ha panaszkodsz a kinézetre csinálj jobbat
És tegnap 1kg 1mm bontatlan forrasztóónhoz jutottam mindössze ezer forintért hát ha ez nem mák akkor semmi , gyakszatanárom kiröhögött nem hitte el ,holnap viszem be neki
hello, hat teny hogy nem a vilag legszebb muve
de ha jol szol akkor....amin en valtoztatnek, hogy a ventit a doboz belsejebe tennem ahogy latom pont annyi a hely(lasd a kepen)ugy ertem, hogy az egeszet hutostol bennebb tennem, hogy a venti ferjen be a huto es a hatlap koze..
köszi
megoldható mivel csak 4 csavar tartja
Azok a légszerelt elkók, mintha ruhaszárító kötélen lógnának, nagyon tetszik.
Jó lenne, csak az lemezcsavar bántja a szememet.
Szerintem jobb az, ha kint van, hűvösebb a kinti levegő, mint a benti. Jól látom, hogy a venti szívja a levegőt? Mert ha igen, akkor szerintem nem kell semmit változtatni rajta, így jó ahogy van.
vegul is csak egy otlet volt, nem feltetlenul kell atrendezni
![]() amugy en ugy gondoltam, hogy a hatlapon belul, nem kivul ![]() a lenyeg hogy a hangja ne valtozzon (rossz iranyba)
helló! melyik nokia teló kijelzője ez?
Sziasztok készlet a TDA2030A alapu stereo erösitöm dobozova még nincs de az elsö ic-s erösitöm.
Kicsit nagy a panel az erősitőnek, de első munkának tökéletes!
Igen kifele szívja a levegőt , és a légszerelés meglessz majd szünteteve csak gyakorlaton is sokszor túlórázunk aztán az embernek már nincs kedve délután foglalkozni vele de hétvégén szépen megcsinálom
üdv. -ezt építenem a számítógéphez
Szerintem a ventilátor nem erősítőbe való. Én 30-40 évvel ezelőtt építettem sorban az erősítőket, de eszembe sem jutott volna, hogy ventit használjak. Ha minőségi zenét hallgatok nekem ne zörögjön egy venti. Persze lehet, hogy van már olyan zenének nevezett zaj amihez megy a venti.
Szép is a Refi meg Castone nagy 3 egységes deblája, azt 2×200W - mondjuk nem is otthonra való az olyan
Olyan ventit kell belerakni, ami nem zörög! Ritka jószág, de van! Ja, mellesleg tökmindegy, ha normális szabályzás van neki építve - ergó ha 40-50°C alatt van a cucc, nem kell ventillátorral hűteni… |
Bejelentkezés
Hirdetés |

(Remélem kiérződik az enyhe utalás...?)