Fórum témák
» Több friss téma |
Egy épület pinceszintjén kellene mobiltelefonokat használni. Sajnos normál estben nincs stabil vétel.
Tud-e valaki elfogadható megoldást. Minden segítséget előre is köszönök.
Szia4
meg kell nézni a térerő térképeket-----legyen beltéri lefedettség....ha nincs akkor régi telefon PL: nokia 2110 külső autó antennával... ha ez sem megy akkor kérvényt a szolgálttaónak tegyen be még 1 tornyot /kb....200 előfizető /
Szaisztok!
Van egy régi Ericsson t28s tipusú telefonom. (tudom hogy elég régi) Házilag hogy tudnék hozzá valami használható antennát készíteni, mert a gyárival alig van térerő?
Beltéri GSM repeatereket kell felrakni. A nagy fémszerkezetes áruházakban is így oldják meg az egyenletes GSM lefedést az áruházban. Nem occsó....
Szerezz egy régi autós kihangosítót és tedd bele. Azokhoz általában csatlakozik valamiféle nagyobb antenna, amit ki lehet tenni az ablakba, stb.
Ez a kütyü tényleg király ! Nem gondoltam volna....és pláne ennyiért.
Sajnos korán örültem, már nem forgalmazzák, mert a hírközlési felügyelet betiltotta.
Ha valaki tud segítsen.
Egyik barátom a solti adónál dolgozik. Mivel ólom lemezzel vannaka falak burkolva nincs térerő.Ő egy passzív repeatert készített.Szerintem a legegyszerübben hosszu kábel, és 2 gyári antenna a végére, ő kiszámolta az antenna méretét és ő csinálta.Mivel neked pincébe kell, ajánlatos nem a tetőre felvezetni, hanem csak egy ablakon kirakni a másik antennát ami a legközelebb van, a kábel vesztesége miatt törekedni a rövidségre.Megnézni melyik legközelebbi ablaknál, felszín van az adó torony felé.
Üdv.
Látom nem nagyon haladunk ezzel a problémával. Pedig nekem is szükségem lenne valami erősítőfélére. Kezdem úgy érezni magam, mint valami atombunkerben. Sokszor van úgy, hogy éppen telefonálás közben vagy amikor megnyomom a hívó gombot megy el a térerő.
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám,hogy két napja cseréltettem komplett házat K750i-n.Minden tökéletes volt "azt hittem" Mivel vidéki vagyok ezért a legközelebbi városba mentem cseréltetni 30 perc alatt meg is csinálták.Mire haza értem elment a térerő ezeket írta ki :"nincs hálózat,csak segélyhívás".Vissza vittem ott meg max.-on volt a térerő.Elmondtam,hogy mi a gond a telefonnal,erre azt mondták vissza kell rakni a régi házat.Valaki tudja,hogy mi lehet a probléma? |
Bejelentkezés
Hirdetés |