Fórum témák
» Több friss téma |
Elolvastam, azt írja hogy Nokia 3410-be csak azért nem jó mert nem lehet rárakni az akkufedelet. Én ezt megoldottam volna ha így lett volna, de szerencsére nem kellett buherálni, igaz egy kicsit szorulva de rámegy az akkufedél.
Meg a 3310 és a 3410 akku szempontjából ugyanaz. Tehát ami jó 3310-be annak jónak kell lennie a 3410-esbe is. És jó is. Az hogy a termisztort kifelejtették belőle az már teljesen más, telefonfüggetlen dolog. A NIMH akkukba nem szoktak rakni, de ez elméletileg LI-ION lenne. De mivelhogy utángyártott reménykedem hogy csak ez maradt ki és semmi más. A képeim tényleg nem jók, akkor felteszem őket egy külső szerverre, hátha onnan nagyobb sikerrel lesznek elérhetőek: http://img4.indafoto.hu/9/3/2603_98bd65207ee83bfd17ebb0db971eddf9/6871661_7aed963b57ad26bfee98ac38bbec5dee_m.jpg Kép2Kép1
Sziasztok!
Nos a történet az hogy vettem egy új telefont a régimet pedig megkapta asszonypajtás aki a sajátját elhagyta. A vadonat új telefonom hibás lett így utazik garanciában vissza a gyártónak mivel a 8 napon belül jött ki a hiba. Hirtelen kellett így egy ismim meglódított egy nokia 3410-es őskövülettel ami mondjuk nekem tökéletesen meg is felelne vésztelefonnak. Viszont a piszok amugy kezd megtetszeni mert olyan egyszerű és olyan bunkós nekem való fajta. Viszont van egy nagy problémám vele amit nemtudom hogy mi okozhat. A kijelzője olyan érdekes számomra mert olyan mintha szellemképes lenne . Ezt értsd úgy hogy ha mondjuk a kijelző közepén van egy I betű akkor a kijelző aljától a tetejéig az a pixelsor halványabban ugyan de látható. Ez normális szerintetek? Szétszedtem a telefont és kipucoltam az érintkezőket meg minden de ez a poén megmaradt. Nekem olyan mintha a kijelző kontrasztja rá lenne kissé állítva. Lehet vele valamit kezdeni?
Na itt semmi infó róla de a kézikönyvében sincs mert végignyálaztam.
Szia! Ezt a hibát az LCD anyaga okozhatja/napsütés , hő stb/ ha nem hardveres/ viz érte/, egy lcd csere után elvileg rendben lesz .
Ahham
![]() Akkor ez ténylegesen probléma ugye? Most ha minden igaz akkor hozzájutok egy másikhoz ami állítólag döglött és abból átermelem a kijelzőt és hátha jó lessz. Volt olyan érzésem hogy ez nem normális dolog hogy ilyen túl kontrasztos a kép hogy majd az egész sor virít ha a közepén jelez ki pár pixelt. Akkor ez csak kijelző baj lehet? Most hogy vissza gondolok reggel mikor fölkelve ránéztem akkor még rusnyább volt a kijelző de napközbeni használat alatt kitisztult valamennyire.
Ha a kijelzője "zebra-gumis" átvezetővel van összekötve az alaplappal, akkor okozhatja annak elkoszolódása is.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |