Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Még 2009 -ben vettem BÉKÁVÉ jegyeket, és egy kettőről azt hittem, hogy eltűnt örökre. Na most megtaláltam az utolsót is. Fel lehet használni ezt most? Annyi különbség hogy 300ft -os és nem 320 -s a jegy. Köszönet előre is.
Szerintem tedd el emlékbe…
Akkor nem sok esélyt látok rá, hogy használhatnád. Az árváltozással érvénytelenné válnak tudtommal a régebbiek. Találtam egy DKV-s jegyet, arra rá van írva, hogy árváltoztatástól számított 3 hónapig felhasználható. Szerintem arra is rá kell lennie írva, hogy meddig jó.
Szerk.3: *péntek estére.
_ampervadasz_: Az SzKT-sekre is rá van írva, hogy gyorsan (f)el kell használni őket, mert nem sokáig érvényesek, vagy talán már egyáltalán nem. Szerintem a honlapjukon találsz róla infót!
Simán felhasználhatod, nem lesz vele gond. Továbbra is érvényes annak ellenére, hogy már drágábban adják. Bővebben: Link
Mindenkinek köszönöm az információt. Akkor még felhasználom.
gr89: Idézet: „Találtam egy DKV-s jegyet, arra rá van írva, hogy árváltoztatástól számított 3 hónapig felhasználható.” Ilyen felirat még véletlenül sem található rajta.
Sziasztok, jóét mindenkinek. :integet2:
No, megvolt az eheti felhőszakadás is. 30 perc alatt leesett 60-70 mm csapadék. Az utcákon hőmpölygött a víz, egyes helyeken 20 cm magasan áll még most is. Olyan helyeken is, ahol eddíg még soha. A villám jópárszor leb...ott a városra. A villany is sokszor elment.
Nálam most lett vége... frankón leszakadt az antennám
Kár volt azt az ördögöt emlegetni, újra elkezdett itt is balhézni. No persze sötétedik mint állat. Éjszakai sötét lett. Félelmetes!
Itt is szokott hasonló történni. Csak itt a legnagyobb gond, hogy nincs vízelvezetés, ami miatt még jobban megáll a víz az utcán és mivel az utcára ráhúztak egy réteg aszfaltot pár éve, sok helyen a házak felé befolyik a víz. Ha ilyen nagyobb eső van, akkor a ház előtt, 10-15cm víz szokott állni. Biztos jót tesz a sok víz a háznak is.
Ez szinte országosan mindenhol így van sajnos. Rákezdte a második felvonást, ömlik mint ha muszály lenne.
Itt is
Ez a főút a két felfonás szünetében.
A második felvonás még intenzívebb. A métőműszer szerint is, meg szerintem is.
Akkor már megint nem kell locsolni a krumpliföldet.
Bp. fölött meg most akkora villámgóc van, mint az állat.
![]() 1 órája folyamatosan megállás nélkül zeng az ég, villámlik. Ekkora góc 25 évem alatt SOHA nem volt még!
Helosztok.
Mi lessz itt... Bővebben: Link 3 as... Ilyen még talán soha nem is volt.
Itt Kelet-Mo-n meg semmi sincs, még felhő se nagyon.
Viszont egyre jobban mérgel, hogy szellemképes a monitor képe Csak legyen már hétfő
Kelet-Magyarországra délutánra mondják a vihart. Nagyobbat mint a dunántúli. Az hogy nincs felhő, kedvez a zivataroknak, növeli a levegőben lévő hasznosítható energiát. Cudar világ lesz.
Mernék fogadni hogy itt, Gyomaendrődön, nem lesz semmi extra. Főleg ha azt jelzik előre hogy lesz. Ez egy elég furcsa hely időjárási szempontból
Nem hiába Békés megye
Itt a dunakanyarban csökkentették az internet és telekommunikáció polgári forgalmát, hogy asegélyhívásoknak nagyobb sávszélesség maradjon. A független Hírügynökség szerit ezidáig 50-60 riasztást kaptak a fővárosi tűzoltók a kidőlt fák, elöntött alagsorok miatt.
Újabb kép Esztergomból, a helyszín ugyan az, a vízállás a duplája. Elég brutál, nálunk utoljára 5-6 éve volt ilyen.
Náluk Június elején. Rengeteg háznak leszedte a tetejét, áram két napig nem volt, a telefonszolgáltatás is akadozott. Sok fát kidöntött, a városközpontban néhány közlekedési táblát tőből kitört.
Idézet: Ej-ej. Nem ismeri a KRESZ-t. Az egyirányú utcába szembe is behajtott. „[...] a városközpontban néhány közlekedési táblát tőből kitört.” Idézet: „Csak legyen már hétfő” Csak addigra tisztul ki a látásod? Vigyázni kell a mindenféle szerekkel.
Az a nátrium-izé milyen kiszerelésben kell, és mennyi? Mennyit szánnnál rá? És hogy gondolnád az átvételt? Ezt itt nem mindig olvasom, így jobb lenne privátban megbeszélni.
Nem, a multkori eset óta megint kerülöm minimum fél évig az alkoholtartalmú vegyszereket
Egyébként az új videókarira gondoltam. ![]() szerk.: simpi: hát ez szörnyű.
Vagy az aromaterápiás iszappakolásos.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Ez a főút a két felfonás szünetében.