Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok !
Ehhez a tipusú riasztóberendezéshez keresek kábelt vagy bekötést meg szoftwert is . A pc vel összekötném átprogramozáshoz. Ha valaki tudna ebben nekem segíteni megköszönném. Ja és hogy a készülék panelján hová kell kötni a kábel egyik felét mert nem látok semmiféle arra utaló csatlakozót. Előre is köszi.
DSC pc 3000 a központ?
Én ezekkel foglalkozó szerelő vagyok.DSC riasztókat szerelek.A kábel neve pc link kábel ,a szoftver pedig a DLS.Több fajta van .nem mind kompatibilis a központtal.
Mindjárt megnézem a leirást rólla ,rég láttam ien központot ezt már nem gyártják.
Megnéztem,jól emlékeztem.Ezeket a központokat csak kezelőről (taszt),vagy telefon vonalról lehetett programozni.van a TIP-RING sorkapocs ,ez a be vonal.És van az R1-T1 sorkapocs,ez a kimenő vonal.Ide kötöttuk a zt a gyári szerkezetet ami vonalat szimulált.naon macerásvolt.Általában ezeket inkább kézzel programoztuk.A dls jogtiszta minden telepitőnek meg kell venni
Nekem is megkellet.az se biztos ,hogy lehet programozni mert ha leszerelt általába minden riasztós bekapscolja a programozoi kizárás opciót.Ha nincz meg a programozoi kód (ez 4 vagy 6 szám)akkor nem tudsz be lépni programba és nem biztos hogy le lehet resetelni,mert a tiltás miatt nem állvissza.Ha érdekel még a téma este kilenc után ismét gépnél leszek ,vagy küldj privát üzt.nem egyszerú ez az egész és még vannak jogi részei is .üdv :wattamper
![]()
Szia, PC550H riasztóhoz nincs véletlenűl teljes használati könyved? Engem leginkább a *+8 menü érdekelne. Ezen belül már ismerem az első 3 almenüt a 12 ből. (természetesen a passwordot én állítottam be)
REAL time .S újra itt ,van leirásom az 550 es hez is a 3000 -hez is most nem sokat időzök a gépnél mert megnógatom a kedvesem vacsora és egyéb ügyben .szivesen segitek ha tudok. :yes:
jelenleg az autómban van minden leirás ,ha küldtok privátban címet ,nevet ,fénymásolatban ,magyar kiegészítéssel elpostázom jövö héten.Gyári leírás eredetileg angol,én tíz év tapasztalatát még mellé teszem.A jogi rész a következö: elektronikus vagyonvédelmi szerelői OKJ-s bizonyítvány,vagyonvédelmi kamarai tagság,rendőr szakhatósági igazolás regisztrálás,vám-pénzügyörségi engedély,vill ipari végzetség,vagy elektronikai végzetség.ezek 200e forintba kerülnekmost.+kötelező felelősség biztosítás 30 millkáig .Én a BM-ben dolgoztam még is végig kellet csinálnom.
![]() http://www.hobbielektronika.hu/forum/wtopic.php?topic_id=3369&ppid=0&pop=1#
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Ha van valakinek ilyen típusú riasztóközpontja, megvásárolnám! Kérlek, küldj üzenetet a tbiro@aloe.hu címre. Köszönöm!
Kérdésem lenne .
valakinek van e olyan pdf -je amiben ehez a DSC PC 3000 H tipushoz amiben van rajz is mert az internetről bármit itöltök le hozzá mindegyikből hiányzik a rajz ki vannak törölve pedig a kapcsolási rajz helyei és cimei oda vannak irva de csak üres lap van a helyén. de főleg fontosabb lenne amit még nem találtam meg hogy telefonvonal hiba és a tűzvédelm hiba megjelenik hibaként egyenlőre nincs egyik sem a zónákon kivül ezeket hogyan lehet kiiktatni ? a fire bemenete zárásra működik tehát gondolom hogy azt nem zárhatom le vonalvég ellenállással . a telefonvonalat sem tudom mert a szerelői kézikönyv nem ir rola semmit. bocsánat a rovid i betűkért német laptop billentyűm van és nincs rajta hosszú i. előre is köszönöm válaszotokat.
Szia !
Az alábbi linken a letöltések között találsz anyagokat. Egyébként bármely riasztós témában készségesen segítenek Lakásriasztó kezelői kézikönyvek, szaktanácsadás !
Szia
PC3000 tudnál segíteni? köszi |
Bejelentkezés
Hirdetés |