Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Időkép szerint egy darabig nyugi lesz, reméljük egész nap.
Lassan indulok én is, jó utat mindenkinek!
Elosztót vigyek? Ha lessz ott, akkor inkább nem bontanám ki...
Helyzetjelentés?
![]() Van-e valaki aki ott netezik?
Erre én is kiváncsi vagyok.
Egy online live kamerát simán üzembe lehetett volna helyezni
![]() Lássuk mi is folyok ott ha már nem tudunk ott lenni.
Majd egy pár képet rakjatok fel kérlek, sajonos nem tudtam elmenni.
Most értem haza, nagyon jó volt a találkozó, bánhatja a ki nem jött
Nagyon finomakat ettünk...Egy-két kép, sajnpos többre nincs időm.
Hálás köszönet a szervezőknek és a szakácsoknak a nagy nagy erőfeszítést!
Üdv Tamás
Szerintem meg lazán vezényelték a szervezők !
A szakácsot dicsérni tudom.
Bár sajna túl melegen lett kiosztva az étel. Most már csak annyit érzek, hogy a nyelvem mint a csiszolópapír, és jól leégett! ![]() Nagyon szépen köszönjük szerintem mindannyian a szervezést!
Én is nemrég értem haza a taliról. Csak erősíteni tudom az előttem szólókat. Jó társaság, finom ételek, és hideg sörök és üdítők, valamint jó kávé emelte a nap fénypontját!
Köszönjük a szervezőknek ezt a szép napot!
> Ami a "melegséget illeti" várható volt hogy az ebéd átcsúszik vacsorába (vagy uzsonna), tekintve a méretetét és azt hogy mikor fogtunk hozzá. Mondjuk előétel volt azért (pl. zsíroskenyér szilvával
). Szerintem a mennyiség ami főzve lett pont elég lett, talán senki nem maradt éhen és sokat kiönteni sem kellett (amikor eljöttem már szinte semmi sem volt az üstben).> A "Gafly" feliratú fehér hármas elosztóm is meglett (ott volt a bepakolandó de el_sem_vitt cuccok között ).> A piros műanyag lavórt viszont ott felejtettem... Szép volt, köszönöm a szervezőknek meg a főszakácsnak (sokat tanultam). Valamint végre sikerült kicsit bővebben is beszélgetni többekkel is (sajnos nem mindenkivel akivel szerettem volna).
> A piros műanyag lavórt viszont ott felejtettem...
De én nem! Nálam átvehető az áru!
Haza értem én is. Bár a kajáról lemaradtunk (nem értük volna el a vonatot), ennek ellenére jól éreztem magam.
Azért élőben jobban előjönnek az egyéniségek , azt meg kell hagyni.Köszönet a szervezőknek! Hapronak külön köszönöm a fuvart
nem ok osztottak rosszul, te etted tul forron
bocs, en mindig hulyesegekkel jovok, de talan jovore meg lehetne probalni ottalvosra csinalni a videkieknek. Ahogy irtam/mondtam, IIIkerben meg lehet oldani, akar halozsakos a tornateremben v. a szinhazteremben, vagy valami 1-2 ezer forint/agy aron, es akkor talan nem kell annyira rohanni. Es talan az autosok is kicsit tudnak lazitani, mert ott lehet hagyni a verdat zart terepen, s masnap elvihet
Termeszetesen, ezt ingyen megoldhato.
No hazaérkeztem. Rakok fel pár fotót a találkozóról, ami nagyon rövidnek tűnt. Sok emberrel nem tudtam beszélni, akikkel szerettem volna. Azt hiszem ismét egy jó buli volt. Talán ha 2dl kaja maradt az üst alján.
Sajnos én nem mentem el, elnézést kérek ez miatt a szervezőktől, és attól, aki esetleg számított rám. Nem akarom mentegetni magam (viharral, elalvással, miegymással), időben felkeltem, és egyszerűen nem volt kedvem elindulni, bütykörésztem, kertészkedtem egész nap.
Örülök, hogy az időjárás kegyeibe fogadta a rendezvényt, és aki ott volt jól érezte magát.
Nemrég mi is hazaértünk, köszönjük a szervezőknek ezt a jó kis napot. Nagyon jól éreztük magunkat, jót ettünk, beszélgettünk, mulattunk.
Remélem jövőre is találkozunk majd személyesen.
Én most értem haza, nagyon-nagyon szuper volt, "honvágyam" van vissza.
Nekem is rövidnek tűnt, annyira maradtam volna még. Egy nagy köszönet a szervezőknek!! :yes:
Én meg pesten maradtam, nem tudtam megoldani, hogy hazaérjek, csak ha legkésőbb 15:00-kor elhagyta, vpéna a terepet. Így most itt vagyok Pesten holnapig. Én is nagyon jól éreztem magam, szuper volt minden!!
Az a lényeg, hogy minden rendben van.
Sziasztok,
Tényleg nagyon sajnálom, hogy nem tudtam elmenni erre a találkozóra sem, pedig szerettem volna. Remélem, hogy jövőre, ha netán ismét lenne eltudok majd menni. Idézet: „azt a kis napszúrást majd kiheverem..” Szóval amíg mi vért izzadtunk a megerőltető szervezési, és lebonyolítási munkában, Te a hasadat süttetted a napon. És túlzásba vitted. Kérnénk 2000HUF-ot befizetni utólagosan a kasszába napozási díj gyanánt.
Kedves úraim, Kedves barátaim!
A mai napon nagyon jól éreztem magam és sok jó embert ismertem meg. Mindenkinek nagyon köszönöm azt a mérhetelen sok szeretetet és barátságot amit tőletek kaptam. Ürölök, hogy ott lehettem és új embereket (éles elméket) ismrehettem meg. Igazság szerin még mindig a hatása alatt vagyok és meg is iszok pár sört, hogy feltudjam dolgozni ![]() Szóval mindent nagyok köszönök. ("egy élmény volt") Remélem mindenkinek ízlett a köbzoli és jómagam által kreált fejedelmi étek. |
Bejelentkezés
Hirdetés |

Nagyon finomakat ettünk...Egy-két kép, sajnpos többre nincs időm. 

Most már csak annyit érzek, hogy a nyelvem mint a csiszolópapír, és jól leégett!
).