Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Köszi a Dícséretet!
Majd jövőre marha pörköltös jégkrémet készítek és majd a fagyasztó ládából adagolom.
Nincs mit! Igazán megérdemled!
Rendben, kíváncsi leszek a jégkrémre Egyébként neked valami szakács irányzékod van? Vagy csak szereted csinálni? Mert látszott hogy nem kezdőként főzöl!
he_tal_153.jpg képen jól látható, hogy a két kollégánk ugy megy mint aki jól végezte a dolgát! Ajj de kár, hogy nem lehettem ott
Jövőre lesz tali? Mostmár tényleg szeretnék ott lenni!A csoportképet úgy kellett volna, hogy mindenki pákával pózol!
Feltennéd ide is a fotókat? Legyenek egy helyen, ha lehetőség is van rá!
Köszi!
Szakács a szakmám 9 évet vendéglátóztam mindenféle helyeken.
DS csati van még ha kell...
Jó volt a találkozó, köszönjük a szervezését. Sajnos a babgulyásról lemaradtam, külön köszönet hapronak a fuvarért, oda nem találtunk volna BKV val.
Na hali mindenki! Nagyon jól sikerült ez a találkozó, nekem elsőre nagyon tetszett. Csak kár hogy a végér már nem tudtam ottmaradni. Jóvolt, jövőre is legyen
Klasz volt a találkozó, köszönet a szervezőknek, és vaszilnak a jó kajáért. Én először voltam ilyen jellegű rendezvényen, és nagyon tetszett. Jó volt a társaság, meg az a sok "kacat", meg a gulyás is.
[OFF]Nem lehetne csinálni a "Hírek Cikkek stb." mellé egy "Képek"-et is, a 2009, 2010 taliról?
Nagyon finom volt. Őszinte elismerésem. Bár egy kicsit forró volt így volt lehetőségem részben evőpálcikával is enni.
Ezúton szeretnék köszönetet mondani mindenkinek! Egy újabb felejthetetlen élménnyel lettem gazdagabb, amit majd az unokáimnak is mesélni fogok. Szeretnék külön köszönetet mondani Molnár Gergőnek a fuvarért.
Bár senkivel sem tudtam nagyokat beszélgetni, így is tartalmas és klassz dolgokat láttam és hallottam. Nagyon jólesett, hogy sokan gondoltam rám és külön megleptek egy-egy ajándékkal. A kajába Eszterem is besegített, szinte egész délelőtt pucolt és aprította az alapanyagokat. A kaja szuper volt, Vaszil mester egyénisége külön megfűszerezte. Köbzolink és Gafly mester közreműködése nélkül, nem készülhetett el volna a kaja. Tényleg nagyon jó volt beszélgetni és együtt lenni Veletek! Köszönöm mindenkinek!
Tudom már honnan voltál ismerős!
A Hungáriának van egy ilyen 1985-ös száma hogy Halló Vaszil!
Sajnálom hogy a per 2 őm nem jött el, beneveztem volna magamhelyett a beültető versenyre, forrasztani tud
. Majd jövőre rá kellene vennem, de nehéz eset. Én vonatozva nem tudtam sok ajándékot vinni, egyet vittem csak. Kár hogy nem tudtam maradni, de haza kell érni időben.
Jó volt a találkozó (a babgulyásról nem is beszélve).
- A versenynek mi lett az eredménye? - Az indukciós hevítő nagyon tetszett. Már régóta érdekel, ezért előbb-utúbb építek egyet
Sziasztok!
Gratulálok a szervezőknek, nagyon ügyesen megszervezték ezt a szombati napot és Vaszil, Köbzoli bácsi, Gafly gulyása nagyon finomra sikerült. A beültető verseny pedig szerintem az egyik legnagyobb ötlet volt. Szerintem nagyon jól sikerült, gratulálok! Üdv:Hódbond
Valaki el tudná küldeni priviben a beültetőverseny leírását? Kíváncsi vagyok, hogy én is meg tudtam -e volna csinálni?
[OFF]Vaszil.mp3
Most próbáltam ki a reakcióidő mérőt. A 6-os eredmény jónak számít?
Tegnap fogalmam sincs, hogyan, de én nulla értéknél megállítottam egyetlen egyszer a versenyen, tehát nem végigpörgött s úgy lett nulla.
![]() Azért a 2-es idő se rossz! Jé, most is megcsináltam néhány próbából!
Ha idő előtt nyomod, akkor is nullát mutat (ezt tegnap megállapítottuk). A legkisebb érvényes idő az 1ms
Értem, akkor így viszont 5 ms a legjobb időm.
Azért az egyáltalán nem rossz, mivel az átlagember 20ms körül "nyomkod".
Sziasztok! Az általam készített képeket feltöltöttem ide is! (Bár még nem látható, de a technikai részleteket nem ismerem!). Az oldalamon az ott készült videók is elérhetőek, szépen sorban töltöm fel őket!
LhanziHET 2010 videók
Ez teljes egészében látszott! Várunk jövőre is
Idézet: Nem mentünk, hanem jöttünk „he_tal_153.jpg képen jól látható, hogy a két kollégánk ugy megy mint aki jól végezte a dolgát!”
Hali!
Az az ingyen elvihető cuccok(?) között volt, én raktam el, a doboza miatt, de ha Neked nagyon kell, feladom postára. :yes:
Igen, és köszönöm!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Rendben, kíváncsi leszek a jégkrémre
Mert látszott hogy nem kezdőként főzöl!
Jövőre lesz tali? Mostmár tényleg szeretnék ott lenni!