Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Drukkolunk neked
Eddig életemben egyetlenegy olyan paprikával találkoztam, amitől első harapásra kiömlött a szememből a Niagara és a számon olyan érzés lett úrrá, mint egy másodfokú égési sérülés :csodalk: Majd jövőre meglátjuk
Én is drukkolok, mert palántaként vettem és jó lenne, ha nem zöldborsó nőne rajta végül, vagy TV paprika
Azt hiszem megvan a győztes. Hányadik próbálkozásra sikerült?
Összességében fogalmam sincs, csak az előbb megint összedugtam, játszani vele egy kicsit, és második kísérletre ezt a számot dobta a nyerőgép. :yes:
Ezek szerint átjutott a sugárzott kozmikus energia, amit beépítettem a képembe az előbb!
Úgy látszik :wilting: :guluszem1:
Erre a gondoltál a "bigyo" val ? Mert akkor elárulom hogy egy HD44780 kompatibilis 2x40 karakteres zöld LED háttérvilágitásos lcd kijelzöt rejt meg néhány gombot és valahol a penel kapcsolása is megvan visszarajzolva.
Én már közbe leszedtem a kijelző adatlapját is...
Szervusz!
Hát amaz is jó helyen van, használjátok nyugodtan, legkésőbb a 3. találkozón megleptek vele... Nem vall rám ez a szana-szét hagyom a cuccaim stílus, de meg kell hagyni, nagy sietség lett a végén, hogy elérjük a vonatot, de a túl nagy tömegellenállás miatt lekéstük...
Most néztem meg két különbözö kivitelü ebben szereplö lcd és mind a kettön azonos a szám PVC400201.
zenetom, Sarok Adrián, sooty, Stadi és a találkozó többi tisztelt résztvevője, akikről jó fényképek készültek, vegyétek a fáradtságot légy szíves, és töltsetek fel az adatlapotokra fényképet, hogy megjegyezzük egymás arcát. Ez nem szépségverseny, hanem egy szükségesség, ami szerintem teljesíthető...
Ugy érzem jó lehetett a hangulat! Nekem is el kéne menni de sajnos nincs rá lehetőségem!
és ha én mennék tul sok cuccot vinnék és azt már nem tudom mivel elvinni!
Óhajod részemről teljesítve (egyébként snoopy dekoratívabb volt)
gondold szamóca is lecseréli az erősítőjét a sztárfotójára???
[OFF]
Hali! Kéne egy kis segítség... Hiába tallózom ki a képet, és kattintok a módosítás gombra, nem jelenik meg az új kép.
Nyomj a böngésződben CTRL+F5. Vagy töröld a cookie-kat.
[OFF]Ááá, nem ez a gond. (kipróbáltam)
Vagy neked megjelenik az új képem? A kép 216 KB, 960 * 960, és JPG.
[OFF]Próbából feltöltöttem egy http-s képet, ez működik. Szóval feltöltöm a képemet az egyik tárhelyemre.
Idézet: „(max. 200KB, CSAK JPG!)” Vajon mi lehet a gond...?
Sorry! Mostmár jó. Köszi! Idézet: Rám pedig sajnos jellemző (látnátok a szobámat „Nem vall rám ez a szana-szét hagyom a cuccaim stílus [...]” ), mégis mindent megtalálok, de ha nem, akkor napokig keresem. Szóval szanaszéjjel hagyok mindent, és mégis meglett minden holmim. Na ezért nem érdemes idegeskedni amiatt, ha kupleráj van. Erről az jutott az eszembe, hogy lehetne egy olyan verseny: kinek van legnagyobb kupleráj a műhelyében.
Üdv mindenkinek! A találkozó nagyon jó volt. Nagyon jó volt a hangulat is. Én először voltam a találkozón és rég éreztem magam ilyen jól és felejthetetlen élményben volt részem. A beforrasztóversenyen megépített kapcsolás most is remekül működik. Külön köszönet illeti:
- A szervezőket akik gondoltak a legapróbb részletekre is. - Freedomocskának valamint zoly15-nek a fuvarért. - A szakácsokat a finom ebédért. :finom: - A moderátorokat a mosolyukért. :yes: - és a társaságnak a vidám hangulatért. Akik lemaradtak a találkozóról azok nagyon sajnálhatják mert nagyon jó volt.
Szerintem azt megnyerném... Mindig hever a szobában 2-3 javítani való szétszedve, a többi kütüről nem is beszélve.
Elküldjem mailban a képeket? :hehe:
Ha gondolod, de készülj fel, hogy akkor én is küldök :nemtudom:
Igen, pontosan erre gondoltam, ezt nevezte el a köznyelv a helyszínen "bigyó"-nak a tombola-sorsolás során.
(Egyébiránt ez mi lenne amúgy? ) |
Bejelentkezés
Hirdetés |

és a számon olyan érzés lett úrrá, mint egy másodfokú égési sérülés :csodalk:

és ha én mennék tul sok cuccot vinnék és azt már nem tudom mivel elvinni!
Sorry! Mostmár jó. Köszi!
), mégis mindent megtalálok, de ha nem, akkor napokig keresem. Szóval szanaszéjjel hagyok mindent, és mégis meglett minden holmim. Na ezért nem érdemes idegeskedni amiatt, ha kupleráj van.
Erről az jutott az eszembe, hogy lehetne egy olyan verseny: kinek van legnagyobb kupleráj a műhelyében.
)