Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Vadállat.
A következő lépés a kamionkürt.
Matyikusz! Írtam mélt. Nem kaptad meg?
Még hogy mélt
A mester mostanában nem festeget?
Most éppen nem föstök.
Elkezdődött a suli és sok a meló az ifjoncokkal. Közel 400 gyerek kerül a kezem alá és örülök, hogy lyuk van a se... hátsómon. :buck:
Hehe! :hehe: Véget ért a jóvilág, kolléga úr?
MOSogató gépbe kell ám mosószer is.. Bővebben: Link :hide:
Nem lehetne inkább 2 álláskereső kezdőt felvenni Viktor mellé? Ehelyett kitapossák belőle a sz@rt is?!
Elvileg az a célja a gépesítésnek, meg egyáltalán a technikai haladásnak, hogy az életet könnyebbé tegye, és a munkát megkönnyítse, nem pedig az, hogy minél kevesebben dolgozzanak minél többet. Úgylátom ez a kapitalista baromság betört a közszférába is. Eljátszották ezt a könyvtárakkal is. A nyugdíjba menők helyére 5-6-8 éve nem vettek fel senkit, vagy töredékét. Mintha nem lenne szükség senkire sem. Persze a kollégák nyelve bokáig ér, és 10 év alatt szépen "lekopott" minden olyan kedvezmény, ami az egyenesen gyalázatos és pofátlanul alacsony alapbért elviselhetővé tette. Persze "elfelejtették" hozzácsapni.
Remélem, a modik elnézik, ha itt népszerűsítem az ingyen elvihető monitoros hirdetésemet, mivel sürgős lenne az ügy. Hátha tudok ezáltal segíteni valaki(k)nek. Köszönöm!
A hirdetés itt olvasható: Bővebben: Link
De véget ám! Fülem-farkam behúzom és próbálom csökkenteni az andaxin adagomat.
Ha tudnád, hogy milyen, Istentől elrugaszkodott tizenévesek vannak! Te már biztosan a sitten lennél, különös kegyetlenséggel elkövetett, brutális halált okozó, súlyos tepsi sértés miatt. Beszólna neked a kedves tanuló és máris derékba tépnéd ketté... Az tuti. :bummafejbe:
Ferenc mester nem hogy derékba törné, az semmi. Mütrágyát csinálna belöle, egy karlenditéssel
Ezentúl az oldalon akkor átírjuk a Chuck Norris-os vicceket Frankye-s viccekké. Kezdjük a Frankye-féle körbepörgőrúgással. Frankye-nek nem kell távirányító. Ránéz a TV-re és átvált.
Frankye a zsebében hord egy rakatnyi utánfutót, hűtőstül, üstöstül, hogy bárhol, ahol Találkozó van, meglephessen bennünket azokkal!
Frankye-nek megafon sem kell. Suttogásától zeng a Bókay-kert, ha tombolasorsolás van.
Frankye nem egyszerű kulccsal nyitja az ajtót. Neki ónémet Frank key-je van.
Sziasztok.
Van egy A4-es formátumú rajzom.Ezt szeretném felnagyítani A2-esre úgy,hogy 4db A4-s lapból álljon össze,amit itthon ki tudok nyomtatni!(Összeragasztom majd őket) Tud segíteni valaki ebben?(holnapra kéne)Mert akárhogy küszködök de szégyenszemre kifogott rajtam.
Szia!
A te dolgodra van megoldás, mégpedig nem is egy olyan nagy cucc az egész ez egy egyszerű programka aminek a neve (ProPster) és innen letöltheted Bővebben: Link
Valaki tud segíteni? Van egy hetvenes évek óta élő törvényszerüség. A memóriasebesség lassabban növekszik a processzor sebességnél. A processzorsebesség évente cirka duplázódik, a memória sebesség nem. Az űr nöttön nő!
Nagy infósok segítsetek, mi a törvény neve? Robi, Viktor?
A fene egye meg, vagy negyed óráig nem töltött be az oldal.Egyébként bevált a dolog köszi mégegyszer.
Köszönöm!
Köszönöm, uraim, hogy Csák Noriszhoz hasonlítottatok, de nem érdemlek én ekkora dicsfényt...
Csák Máténak volt két édes, és egy fogadott fia.
A két édes: Csák Norisz és Csák Berri, a fogadott a Nemcsák Károly...
Üdvözletem végre újra mindenkinek. Megjavították a gépemet, így újra tudok HE-zni. Márka szervizbe sose vigyetek laptopot, ha lejárt a garanciája, mert csak átvernek. Nekem például 8000 Ft-ért azt mondták, hogy alaplapot kell cserélni 97000. Nem vagyok meggyőződve róla, hogy végül is valóban azzal a hibával vittem oda amivel elhoztam, de egy másik helyen szépen megjavították. Remélem, (és gyorsan le is kopogtam) tartós lesz.
Szivesen! "Ha elakadnál valamivel a programban írj".
Érdekes dolog történt ma. Hétfő éjszaka rendeltem a HeStore-ból, ma meg is jött, és ma este fél 6 körül kaptam az sms-t, hogy akkor adták postára a csomagot.
Még jó, hogy akkor már rég nálam volt. Akkor vajon holnap megint megkapom a csomagot, amit ma este adtak fel? |
Bejelentkezés
Hirdetés |

A következő lépés a kamionkürt.
A mester mostanában nem festeget?
Mit tanítasz?
Elvileg az a célja a gépesítésnek, meg egyáltalán a technikai haladásnak, hogy az életet könnyebbé tegye, és a munkát megkönnyítse, nem pedig az, hogy minél kevesebben dolgozzanak minél többet. Úgylátom ez a kapitalista baromság betört a közszférába is. Eljátszották ezt a könyvtárakkal is. A nyugdíjba menők helyére 5-6-8 éve nem vettek fel senkit, vagy töredékét. Mintha nem lenne szükség senkire sem. Persze a kollégák nyelve bokáig ér, és 10 év alatt szépen "lekopott" minden olyan kedvezmény, ami az egyenesen gyalázatos és pofátlanul alacsony alapbért elviselhetővé tette. Persze "elfelejtették" hozzácsapni.
Frankye nem egyszerű kulccsal nyitja az ajtót. Neki ónémet Frank key-je van.