Fórum témák
» Több friss téma |
Hát koléga elkell sejnos keserítselek mert Firmware a gyártók csak annak adnak ki aki garanciába javítja ezt a terméket még max nézzél szét nyeten hátha van valahol !
Sziasztok, van egy Denon DVD 1500-as DVD lejátszóm, amin van egy olyan optikai kimenet hogy: Digital out (PCM/BITSTREAM). Ezen a kimeneten a kép is megjelenik (digitálisan), vagy csak a hang. És ha csak a hang, akkor az 16 vagy 24biten? A cuccba 16 bites DAC van.
Hi, azon csak a hang fog kijönni .
16bit DAC az nem más mint digital-to-analog converters, tehát a 16 biten a digitális jelet átalakítja át az analóg kimenetre, ami független az optikai kimenettől. Az optikai out-on szerintem kimegy ott a 24bit-es cucc is csak legyen amit kiküldjön. Ritka a 96/24 műsor anyag, na meg ami ezt lekezeli és megszólaltatja.
Ok én azt tudtam hogy az ADC csak a analóg kimenetre gyúr. (Mert ez a logikus.) Csak abban nem voltam biztos hogy az optikai kimenet az milyen jelet és milyen felbontásban jelenít meg. De így már ok. Ezt is csak azért kérdeztem, mert van egy 24 bites hangkártyám, amin van optikai bemenet. És akkor otthon megjátszom azt, hogy összekötöm egy optikai kábellel, és lám lám van egy 24 bites lejátszóm. (Az már más probléma hogy alig találni valami jó minőségű zenét.
![]() ![]()
Sziasztok.
Van egy Orion DVD 5000 es asztali lejátszóm. Kellene rá uj FW. Az a gond, hogy néha akad, és 5.1-nél nemigen szól a mély. Más DVD-n vagy házimozin, meg zuhog mint a huzat. Örülnék, és hálás lennék ha valaki tudná hogy honnét szedjek le. vagy ha valaki küldene a fire-fighter84@freemail.hu.
Sziasztok!
Nem vagyok egy ász "elektromérnök" csak mint kezdő kérdezném, hogy egy Orion DVD3600-as játékos epromját fel lehetne-e szerintetek valami úton okosítani, hogy képes legyen FLV kiterjesztésű szokásos youtube videók lejátszására? (sajnos unom a sok konvertálgatást rá xvid/avi-ban már...) Köszi!
Sziasztok nekem olyan problémám lenne ,hogy van egy hordozható dvd-lejátszom .olvassa a dvd-t de azt írja ki hogy rossz lemez .minden fajta lemeznél.
Hali mindenkinek!Olyan problémám lenne hogy van egy hordozható dvd lejátszóm(phillips)ami csak gyári dvd-t vagy mpeg formátumú írott lemezt olvas.Meglehet-e oldani hogy Dvix-et is olvasson
Sziasztok!
Van nekem CD,DVD tisztító lemezem. Nem teszi tönkre a DVD lejátszót és a CD lejátszó lézer fejét? Másoktól halottam,nem tesz jót a lézer fejnek. Egy pötty piszok rajta van a DVD lemezemen,és a DVD lejátszó egy kis pötty piszok miatt meg akadt és egy kis karctól is. Lehet piszkos a DVD lejátszom lézer feje? PC DVD íróban nem is akad meg,ott jól lejátssza,csak az asztali DVD lejátszóba akadozik? Akkor mivel érdemes meg tisztittani,talán alkoholos fültisztítóval? |
Bejelentkezés
Hirdetés |