Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Sziasztok a véleményetekre lennék kíváncsi.
Egy 19 m2-es koliszobába ennyi hangcucc elegendő? Vagy gyűjtsük még? Bővebben: Link
A hangszórók számát keveslem. Kellene még oda 1-1 Ipod, MP3-MP4 lejátszó, valamint egy DVD és autós rádiós magnó is. Mellesleg hol a fénytechnika? Nem hiányzik zenehallgatás közben az 1W-os lézer és a 800W-os stroboszkóp?! :bohoc:
Ezekre még van 8 hónapunk.
De már van ami megvan belőle. Fénytechnika gyanánt ma vettem a börzén 2db hatalmas LED-es színváltós izzót. Nagyon király.
A led-es izzó az milyen?
Üvegburába szerelt led?
Láttam már olyat is. Gondolom led lámpára célzott...
Nem LED lámpa, vagyis hasonló. De itt egy kép. A videón én is rajta vagyok úgyhogy azt inkább nem töltöm fel.
Szemből meg tele van magasfényű LED-ekkel. 3 különböző szín (RGB, és azokat keveri össze vissza. Nagyon látványos.)
Nem láttalak börzén, hogy lehet? Lehet csipás voltam.
Egy darabból van, na és? Attól még légrést lehet rátenni! Csak egy jó flex kell hozzá...
Én tegnap a kocsmában voltam...
és mit láttam: Szénszálas izzót, ilyet-e:
Csak lefotóztam két korsó Leffe között, amíg még kiláttam a fejemből. :hawaii:@zoly15 (Belga a népkertnél)
Mint írtam lagziba. De ha nem vettél nekem Rökóros traffentyűt, akkor legalább tudod mennyiért adták?
Bölcs Salamon mondá vala,...
Na jó, de tudod, hányan nem is kapizsgálják még ezt a gyengébbik nem képviselői közül? Sokan még csak nem is gondolnának közülük erre...
Elkészítettem egy műszaki rajzot és amikor nézem hogy ez melyik típusjelű, akkor láttam hogy ezt csak 7 hét múlva kell leadnom. És szerdán 2-őt le kell adni. (De ezt pont nem.)
Na ez a szivacs.
Dehogy szivacs. Képzeld, hogy fogsz ennek örülni 7 hét múlva. :yes:
Erről a szivacsról a reggeli rajzfilmek jutnak eszembe.
Spongyabob Kockanadrág
Nekem a tusolás, de ez betudható a köztünk levő generációs szakadéknak is.
Vagy a kis tesómnak.
Én a 18 éves fejemmel már igen ritkán ülök le megnézni egy egy rajzfilmet, mert csak felhúzom magam. Néha úgy érzem magam velük kapcsolatban, hogy nagyon butítják a kicsiket.
Én meg mindig túróbobnak mondom. Az jut eszembe, hogy miért azt nem tudom. Egyébként a szivacstól milyen fura irányba fajult a beszélgetés.
Miért ne lehetne sajt a tenger alatt? A háza meg egy ananász ha minden igaz. Az hogy került oda?
Néhány hétig én is azt hittem, hogy sajt.
Aztán elővettem egy szótárat, hogy megnézzem mi a spongya. Mára ennyi elég belőlem, mindenkinek további szép estét! Hadd búcsúzzam egy általam kitalált hülyeséggel, ma fahordás közben a sinuson gondolkodtam a nyikorgó talicska mellett. Ez lett belőle: A talicska 2 -nként periódikusan nyikorog!
Generációs szakadék…
![]() Kezdem unni amúgy a munkahelyemet, mondtam már? Dolgozok is, meg nem is, ráérek is, meg nem is
A http://banyakonyha.blogspot.com/-n találtam:
Ezek szerint a nők felbontóképessége jobb a színekben. De a férfiak felbontóképessége jobb a sörökben.
Ja.
Férfiak: ellenállás, kondenzátor, csavar, IC, reszelő, antenna, fénycső, oszcilloszkóp, stb. Nők: vasak. Női-férfi szótár: vas szög = csavar hab pur = purhab
Kemencém kb 85 %-os készültségben. Ma láttam darvakat, nagyon magason voltak.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Egy 19 m2-es koliszobába ennyi hangcucc elegendő? Vagy gyűjtsük még?
Üvegburába szerelt led?

és mit láttam: Szénszálas izzót, ilyet-e:

-nként periódikusan nyikorog!