Fórum témák
» Több friss téma |
Köszönöm a tanácsokat, legegyszerűbb lenne venni egyet ha lenne bolt a közelben.
Szereztem egy bontatlan üvegedényt amiben kb5mm átméröjü kör lapocskák vannak. A mellékelt képen lévö adattábla van rajta. De mi lehet.
Ez egy speciális forraszanyag, aranyra forrasztáshoz.
Bővebben: Link
Köszönöm a választ . Elösször szelén egyenirányitó lapok jutottak róla eszembe.
Elárulta magát, hisz az üvegen ez áll: 92.5Pb 5In 2.5Ag.
Sok helyen láttam már csomagolásokon ( itt is, aporpó ), de nem jöttem rá, mi a 'LOT'. Biztosan nem a lengyel légitársaság. Hanem?
A "lot" a tételszám, rendelési szám angol (amerikai) megfelelője.
Sziasztok lenne egy kérdésem. Bekrepált a tv-m megvan a hibás alkatrész de fogalmam sincs mi vmi tekercs/ellenállás szerű piros henger tudok képet küldeni ha vki tudna segiteni előre is köszi.
Ő lenne
Ez egy vasmagos tekercs. Ha jól sejtem még mágneses is. De ebben mi mehet tönkre?
szépet szikrázott amikor megadta magát!
kiment egy tranzisztor (c5588) vettem másikat persze nem volt ua helyette adtak (bu 508 dfi)-t beraktam aztán ez lett de tuti h a bu miatt volt utána néztem az nem ép helyettesítője. Átvágtak
Kivettem a tranzisztort akk kiirta a csatornákat de már semmi csak a led világit Szerinted nem csak ez halt meg?
Ebből tévészerelő lesz. Lehet, hogy valamelyik szakinak van a tarsolyában ilyen linearitás-tekercs.
Na az biztos nem inkább keritek vhonnan tv szerelő adta a bu-t is gondolom utána várta a tv-t. azért köszi a segítséget helló.
Légy szíves, olvasd el még egyszer ezt! Különös tekintettel a II., és a VI. pontra...
Sziasztok!
A következő alkatrész egy kompakt fénycső gyújtóáramkörében van. Tudnátok segíteni, hogy mi lehet ez? Előre is köszi! ![]() Üdv: Sigismundo
Szia!
Ez egy kombinált hőbiztosíték. Áramra és melegedésre is kiold.
Találtam is egyet, bár az adatlapja szerint 127 fokos, a többi paramétere egyezik.
![]() Mégegyszer köszi! ![]() Üdv: Sigismundo
Szívesen! Nem kell messzire menni: Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |