Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Ez tényleg jó hír de akkor az erősítős találkozót már megint kihagyod .
Én is inkább azt mondanám, hogy arra gyere. Börzén semmi új nincs. Az eladók ugyanazok, a készlet csak fogy.
Lacikém, sajnos a döntő szó nem az enyém volt.
Matyi: úgy lesz!
Hát erre tudok most egy ellenpéldát hozni. Nándi bácsi egész sereg "új" csővel jött a múltkor. Volt pl. 5U4G meg UM84 pár darab, bár ez utóbbi érdekes, getter nélküli (?), változat. De ami igaz 90%-ban ugyanaz, mint egy éve volt, vagy annyi se. Akinek meg van, az meg néha a bolti árat is meghaladó szinten árul...
![]()
Május8. hol lesz? Ez a Pesti?Ha igen szoktak lenni eladó régi műszerek reális áron?
A Puskás Tivadar Távközlési Technikumban lesz. Igen. Igen.
Szokásos helyen, szokásos időben vasárnap?
Azért arra készülj fel, hogy itt se fogsz kapni FOK-GYEM labortápot 5ezer forintér...
Jó volt ma a börze, csak kár, hogy egyedül mentem! Nem ám, csak vicc! Találkozunk holnap!
![]()
Nem szokásom a számból s***t csinálni, de sajnos még se tudok menni. Otthon anyagi okokra hivatkozva az elmentelt törölték.
Müszi Ejnye!
Müszikém remélem cserébe jössz az audiofilre.
Akinek valamit vinnem kell vasárnap, szóljon. Már papírt vezetek.
A szokott helyen, és időben: a reggeli órákban; a szokástól eltérően vasárnap.
Sajnos nem, mert, semmi pénzünk nincs :no:
(Cirok Laci ennek nagyon nem fog örülni, elnézést kérek tőle!)
Holnap semmi.
Most vasárnap, mert nagy. Szerintem megyek, kell valakinek valami?
De én vettem ennyiért.
![]()
Gondolom nekem a hidrogén peroxid miatt nem kell szólnom, mert már bekészítetted...
![]()
Tényleg, sikerült szerezned pl-504-est?
Ajjaj... Sajnálom, Te vagy a hibaszázalék. :no:
Vasreszelékkel regenerálható. Ha kivált rá minden réz ami csak ki tud, akkor leszűrve sósavat kell beleönteni.
Holnap én is kijövök a nagybörzére, de csak olyan 3/4 10 körül érek ki, hozom magammal egy kollégámat is. Előbb sajnos nem tudunk jönni. Kint lesztek még akkor?
Rám is lehet számítani, meg a cimborámra.
![]()
Én most zárásig tervezek maradni, velem biztosan találkozol.
![]()
Jó, hogy mondod, megkeresem és elviszem, bakker.. ki kell készítenem, bár úgyis jösz majd valamikor.
Á tőlem nem kell elnézést kérned hisz én senki pénztárcáját nem oszthatom .
Majd egyszer csak jössz egy nagy börzére és ott találkozunk , vagy ha még áll a nyári mocizás akkor szeretettel várlak itt nálam .
Megyek persze.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |