Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1413 / 3649
(#) nagy hoho válasza radocziandras hozzászólására (») Okt 31, 2010 /

Azt írja, hogy az EOS gépekre jó.Canon.

Mázlista, Én elfogadnám táska,kupak,doboz nélkül is.
(#) radocziandras válasza nagy hoho hozzászólására (») Okt 31, 2010 /

Hopsz.Inkább akkor használom a filmes géppel, ameddíg dolgoznak ki képet... :no: Kissé nemízlik az áruk a canon gépeknek.

Az ára a telének 32.000.- FT . DSLR gépet 40.000.- Ft-ért nem lehet kapni. Ha csak nincs olyan szerencséd mint a Minoltával.
(#) KTobi válasza radocziandras hozzászólására (») Okt 31, 2010 /

Használtan ha kifogsz jó árú gépet, akkor megéri. Az a baj, hogy a mai vázak fogyóárúként vannak kezelve. Kerül 200ezerbe, és ez a fogyóárú, tehát 3-4évente cseréld le alapon történik, az objektívek kicsit ritkábban 10-15évente frissítik, és milliós kategóriákig megy az ára.

Úgy látom K bajonettes, régebbi verzió. Egy ilyen csatlakozású objektívet vettem olcsón és esztergáltattam le a csatlakozóját, majd rászereltem az M42/EOS adaptert, és azóta is vígan használom. Viszont van hozzá megfelelő adapter is. Tehát csak megfelelő adaptert kell venned, de ezeken az adaptereken nincs chip, így nem működik a fénymérés és az élesség visszajelzés. Lehet nem is kell, mert ha 50mmt hazudik az elektronika akkor 200ra állítva azért hibázik a váz a mérésnél.
Nem hiszem, hogy a reális ára megvolna 32ezer, 15-20között lehetne eladni, ha van sok érdeklődő akkor többé is. Nekem ~24ezer körül jött ki az objektív, adapter és munka a 100-300/5 telére.

Ha ma vennék vázat, olyat néznék, ahol több fókuszpont van, pontosabban sok fókuszpont van. De lehet, hogy az újabb modelleknek jobb a fókuszálása. Nekem relatív kevés a fókuszpont és kis területet fog be. Nappal nem probléma, de sötétben vakus képeknél van mikor hibázik.

nagy hoho: Te is előbb szerezz egy DSLR alája.
(#) nagy hoho válasza KTobi hozzászólására (») Okt 31, 2010 /

A 32.000.- Ft a belinkelt Román oldalról származik. Ott árulták, 499.- lej volt az ára. Én már nem veszek másik gépet, jó nekem az S5-ös. Már tartós tejet sem veszek.
(#) bankimajki hozzászólása Nov 1, 2010 /

Sziasztok, szerintetek ma lehet venni a Blahánál BKV bérletet?
(#) bandy13 hozzászólása Nov 1, 2010 /

sziasztok!
lenne egy inkább számitástechnikai kérdésem:
tud-e valaki egy olyan szoftvert amelyel át lehet alakitani a "ts" file -okat AVI formátumba hanggal együtt?
(#) klemo86 válasza bandy13 hozzászólására (») Nov 1, 2010 /

Ilyenre gondoltál?
Ez a Google első találata. Igen, úgy kellett volna begépelni, ahogy a szmálji… Ez nem ért meg mégegy (kettő) új témát szerintem, és a moderátorok szerint sem valószínű.
(#) szabi83 válasza bandy13 hozzászólására (») Nov 1, 2010 /

Bővebben: Link

Amelyik neked szimpi szedd le és próbáld ki.
(#) DuMatyi válasza bankimajki hozzászólására (») Nov 1, 2010 /

Ma munkaszüneti nap van. és gyakoratilag minden zárva. Metróztam, és nem láttam nyitva egyetlen pénztárat sem.
(#) lui144 válasza DuMatyi hozzászólására (») Nov 1, 2010 /

Remélem megúsztad pótdíj nélkül.
(#) KTobi válasza DuMatyi hozzászólására (») Nov 1, 2010 /

Gond nélkül kivettem a novemberi bérletet.
(#) bankimajki válasza KTobi hozzászólására (») Nov 1, 2010 /

Én kértem egyet kölcsön.
(#) Ricsi89 hozzászólása Nov 2, 2010 /

Helló!
Nem tud valaki olyan csapágy webáruházat, ahol méret alapján tudok csapágyakat keresni és van kisebb méretű csapágy is?
(#) Doncso hozzászólása Nov 2, 2010 /

Urak, van valaki itt a fórumon, aki otthon van az ilyen ház körüli engedélyek (gáz, villany, csatorna, lakhatási stb) elintézésének mikéntjében? Kizárólag információt szeretnék, vagy nagyjábóli útbaigazítást.
Köszi.
(#) radocziandras válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 2, 2010 /

Attól jobb a FAG de méregdrága.Nagy fordulathoz csak ilyet illik.
(#) zolee1209 hozzászólása Nov 2, 2010 /

Sziasztok!
Milyen jellegű fejlesztés történt az adatlapokat tekintve?! Mintha meglett volna már a napi két hozzászólásom...
(#) zolee1209 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 2, 2010 /

Nekem éppenséggel mindegy, csak feltűnt... De még fejben elosztva a hsz számát a regisztráció óta eltelt napok számával is többet kapok, mint kettő... Jól van, akkor befogom a szám, ezen ne múljon... :duhos2:
(#) szamóca válasza zolee1209 hozzászólására (») Nov 2, 2010 /

Rossz helyen beszélsz, azé.
(#) vicsys válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Nov 2, 2010 /

Whöhöhö, ez ott van!
(#) vicsys hozzászólása Nov 2, 2010 /

Délutáni, 3 órás kikapcsolódás... Még nincs kész! (Köbi! Most már nyugodt vagy ugye..?)
(#) zolee1209 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Nov 2, 2010 /

Inkább porolgatsd a lámpáid... :lookaround:
(#) bankimajki hozzászólása Nov 2, 2010 /

Sziasztok, valaki tudna nekem egy boltot mondani BP-en ahol lehet kerámiabevonatos bringafelnihez fékpofákat kapni? (26 colos) De az is jó ha valaki közelítő árakat tud mondani. Mert egy haver nekem adna egy olyan felnit, de elég macerás hozzá fékpofát találni. Na meg nemi solcsó. (csak nem tudom, hogy mennyi az annyi.)
(#) zolee1209 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 2, 2010 /

És a kiskorúak?! Van akinek még :emptybottle: kell...
(#) Action2K válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 2, 2010 /

Én a képen csak két :emptybottle: -t látok, de azokkal nagyon jól lehetne lakni.
Amúgy végre hazaértem.
(#) Rober_4 válasza Action2K hozzászólására (») Nov 2, 2010 /

Hát nekem is az ebéd jutott eszembe róla.
(#) vilmosd hozzászólása Nov 3, 2010 /

Hali
Egy par foto a tegnapi kirandulasunkrol. Guatemala, Csendes Ocean, Sipacate.
Udv Vili
(#) Ricsi89 hozzászólása Nov 3, 2010 /

Mai munkám gyümölcse. Ez egy 5,3cm3-es, 3Le-s modellmotor, ami nemsokára megy egy RC autóba, ha a kuplungját össze tudom építeni.
(#) Norberto válasza Ricsi89 hozzászólására (») Nov 3, 2010 /

Aranyos. Honnan szerváltad? Ugye nem valami MÉH-telepről 200 Ft-ért, ahogy zoly15 szokta?
Következő: »»   1413 / 3649
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem