Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Azt írja, hogy az EOS gépekre jó.Canon.
Mázlista, Én elfogadnám táska,kupak,doboz nélkül is.
Hopsz.Inkább akkor használom a filmes géppel, ameddíg dolgoznak ki képet... :no: Kissé nemízlik az áruk a canon gépeknek.
Az ára a telének 32.000.- FT . DSLR gépet 40.000.- Ft-ért nem lehet kapni. Ha csak nincs olyan szerencséd mint a Minoltával.
Használtan ha kifogsz jó árú gépet, akkor megéri. Az a baj, hogy a mai vázak fogyóárúként vannak kezelve. Kerül 200ezerbe, és ez a fogyóárú, tehát 3-4évente cseréld le alapon történik, az objektívek kicsit ritkábban 10-15évente frissítik, és milliós kategóriákig megy az ára.
Úgy látom K bajonettes, régebbi verzió. Egy ilyen csatlakozású objektívet vettem olcsón és esztergáltattam le a csatlakozóját, majd rászereltem az M42/EOS adaptert, és azóta is vígan használom. Viszont van hozzá megfelelő adapter is. Tehát csak megfelelő adaptert kell venned, de ezeken az adaptereken nincs chip, így nem működik a fénymérés és az élesség visszajelzés. Lehet nem is kell, mert ha 50mmt hazudik az elektronika akkor 200ra állítva azért hibázik a váz a mérésnél. Nem hiszem, hogy a reális ára megvolna 32ezer, 15-20között lehetne eladni, ha van sok érdeklődő akkor többé is. Nekem ~24ezer körül jött ki az objektív, adapter és munka a 100-300/5 telére. Ha ma vennék vázat, olyat néznék, ahol több fókuszpont van, pontosabban sok fókuszpont van. De lehet, hogy az újabb modelleknek jobb a fókuszálása. Nekem relatív kevés a fókuszpont és kis területet fog be. Nappal nem probléma, de sötétben vakus képeknél van mikor hibázik. nagy hoho: Te is előbb szerezz egy DSLR alája.
A 32.000.- Ft a belinkelt Román oldalról származik. Ott árulták, 499.- lej volt az ára. Én már nem veszek másik gépet, jó nekem az S5-ös. Már tartós tejet sem veszek.
Sziasztok, szerintetek ma lehet venni a Blahánál BKV bérletet?
![]()
sziasztok!
lenne egy inkább számitástechnikai kérdésem: tud-e valaki egy olyan szoftvert amelyel át lehet alakitani a "ts" file -okat AVI formátumba hanggal együtt? ![]() ![]()
Ilyenre gondoltál?
Ez a Google első találata. Igen, úgy kellett volna begépelni, ahogy a szmálji… Ez nem ért meg mégegy (kettő) új témát szerintem, és a moderátorok szerint sem valószínű.
Ma munkaszüneti nap van. és gyakoratilag minden zárva. Metróztam, és nem láttam nyitva egyetlen pénztárat sem.
Gond nélkül kivettem a novemberi bérletet.
Én kértem egyet kölcsön.
![]()
Helló!
Nem tud valaki olyan csapágy webáruházat, ahol méret alapján tudok csapágyakat keresni és van kisebb méretű csapágy is? ![]()
Urak, van valaki itt a fórumon, aki otthon van az ilyen ház körüli engedélyek (gáz, villany, csatorna, lakhatási stb) elintézésének mikéntjében? Kizárólag információt szeretnék, vagy nagyjábóli útbaigazítást.
Köszi.
Attól jobb a FAG de méregdrága.Nagy fordulathoz csak ilyet illik.
Sziasztok!
Milyen jellegű fejlesztés történt az adatlapokat tekintve?! Mintha meglett volna már a napi két hozzászólásom... ![]()
Nekem éppenséggel mindegy, csak feltűnt... De még fejben elosztva a hsz számát a regisztráció óta eltelt napok számával is többet kapok, mint kettő...
![]() ![]()
Délutáni, 3 órás kikapcsolódás... Még nincs kész!
![]()
Inkább porolgatsd a lámpáid... :lookaround:
Sziasztok, valaki tudna nekem egy boltot mondani BP-en ahol lehet kerámiabevonatos bringafelnihez fékpofákat kapni? (26 colos) De az is jó ha valaki közelítő árakat tud mondani. Mert egy haver nekem adna egy olyan felnit, de elég macerás hozzá fékpofát találni. Na meg nemi solcsó. (csak nem tudom, hogy mennyi az annyi.)
![]()
És a kiskorúak?!
![]() ![]()
Én a képen csak két :emptybottle: -t látok, de azokkal nagyon jól lehetne lakni.
![]() Amúgy végre hazaértem.
Hát nekem is az ebéd jutott eszembe róla.
![]()
Mai munkám gyümölcse.
![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |