Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Jó, csak én akkor néztem Family Guy-t először, amikor a Comedy Central még nem is volt Magyarországon.
És nálunk mindent legalább 5 év késleltetéssel szoktak vetíteni.
Mi az a régi reklám? Köbzolit idézve...
![]()
Sziasztok!
A leendő erősítőm hátlapját tervezem Autocad-ben de most elakadtam... A ház teljes szélessége 194mm lesz, de ha külön-külön a furatok méreteit adom meg, akkor úgy összesen 195mm jön ki. Tudom, hogy van lehetőség, hogy átlehet írni bármennyire az ottani számot, de nem tettem! Az összes szám mért hossz. Miért van benne 1mm külömbség?
Itt egy másik kép... Ez paradoxon... Egyik sorban 194 a másikban meg 195mm jön ki.
Csatolom a dwg file-t is, hátha valakinek összejön a helyes méretezés.
Már éppen közelítettem volna a jpg képre egérrel.
![]()
Hali!
Nektek bejön normálisan a YouTube? Nekem szét van csúszva az oldal, és hiányoznak a képek. ![]() szerk.: mind a 4 böngészőben (mozilla, IE, opera, króm).
Mert rosszul van összeadva.
4+23+102+62+4=195 129+66=195 27+167=194 Itt a167 nem stimm 102+62+4=168 És ebből következően a többi sem 190+4 és a 194 se.
Azt hittem, hogy a könyvtár szakkal egy életre megszabadultam a matematikától. Megnyitom az offot, erre...
![]()
Az van, hogy kerekítés miatt nem egyezik a két érték. Van pár tizedesjegy a résztávolságok között, amit fel, illetve lekerekít.
Szerk: Megnéztem, így is van, a 101 az valójában 100,5 és a 65 pedig csak 64,5.
A 194 az biztosan jó, mert azzal kezdtem! Függőleges vonal, párhuzamos 194mm-re.
Ha azt mondod, hogy a 167 nem stimmel és helyette 168-nak kell lennie, az sem jó, mert akkor meg 27+168=195 Nem értem, viszont felhívtam az eőbb ismerőst, aki megmunkálja CNC-vel, azt mondta, ha 1:1-be rajzolom, akkor nem kell beméreteznem, mondjuk örülnék, ha tudnám, hogy akkor valóban mi, hány miliméter...
óóó köszönöm a segítséget! Ezt hol tudom beállítani, hogy ne kerekítsen? Mert én még a legelején megadtam, hogy pontosság: 0.0 => tehát egy tizedes jegyig.
Nincs mit igazán. Nem tudom hányas verziót kínzod, de általában Dimension menü/Dimension style/Primary Units fül, és azon belül a precision legördülő. Itt lehet megadni hogy hány tizedesjegyre kerekítsen.
Ui: privátban elárulhatnád, hogy az ismerős mennyiért dolgozik, ha nem indiszkrét a kérdés. ![]()
Akkor csak nekem rosszalkodik.
![]() szerk.: most meg jó... ![]()
A 2007 magyar van telepítve. Megnézem amit mondtál. Nagyon szépen ksözönöm a segítséget!!
![]()
A magyar nyelvű valahogy kimaradt az életemből, de erre gondoltam (lásd: csatolás).
![]()
Igen, egyből meg is találtam, amikor az angolt mondtad. Köszönöm a segítséget még egyszer! Most viszontm egyek, mert ma még megk ell terveznem az előlapot és egy másik lemezt is.
Nem tudja valaki, hogy az autókhoz a törzskönyv az hogy néz ki? Illetve minden autónak van? Nekem mindig azt mondták, hogy a miénknek nincs. Már volt eredetiségvizsgálaton meg ilyeneken is, de azt nem én intéztem. El akarom adni holnap és tanácstalan vagyok...
A törzskönyv olyasmi mint egy bankkártya. Egy műanyag lapocska az autó és a tulajdonos adataival. Ha régen a tiéd nem biztos, hogy kaptál. Majd az új tulaj kap. Ne aggódj emiatt.
Köszi, közben az asszony is ezt mondta, hogy az eredetiség után az új tulajnak postázzák majd az övét. :pirul:
Ezt vajon hogyan csinálta ? Apróhirdetési turizmus !
Mindig tanul az ember , 5 leütés 5 üres karakter mmm....
A "ludas" a gyerek volt, mint általában
![]() Egyébként pedig a megoldás az orig XP install disk (mert ugye a HDD-ről folyamatosan újraindult): - chkdsk /p - fixboot c: Mint mindig... Igazán a fennakadás oka az volt hogy "eltűnt" az orig XP CD ![]()
Annyit még hozzá, ami nekem ma derült ki, hogyha elhagytam volna a törzskönyvet, akkor az elég nagy probléma lett volna, de mivel át sem vettük, így ez benne van a rendszerben.
Sziasztok.
Van egy Dnepr MT 11 típusú motorkerékpárunk, ami egy 2 hengeres boxer motorral rendelkezik. Most szeretnénk átalakitani és az jutott eszembe, hogy meg lehetne-e csinálni üzemanyag-befecskendezősre, vagy szinte lehetetlenség. Ha meg lehet csinálni, akkor mi kellene hozzá és milyen átalakitásokra lenne szükség? Nem találtam olyan témát amiben elfért volna, így ide tettem fel a kérdésem.
Tulajdonképpen mindent meg lehet csinálni Bővebben: Link de én inkább megőrizném eredeti állapotában.
Hát lehet, hogy a legintelligensebb, de nem a leggyorsabb robot. Megalszik a tej a szájában.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |