Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1434 / 3649
(#) klemo86 válasza klemo86 hozzászólására (») Nov 21, 2010 /

Bocs, már jön is lefelé
(#) Topi válasza klemo86 hozzászólására (») Nov 21, 2010 /

Jó, csak én akkor néztem Family Guy-t először, amikor a Comedy Central még nem is volt Magyarországon.

És nálunk mindent legalább 5 év késleltetéssel szoktak vetíteni.
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 21, 2010 /

Mi az a régi reklám? Köbzolit idézve...
(#) Szebence hozzászólása Nov 21, 2010 /

Sziasztok!

A leendő erősítőm hátlapját tervezem Autocad-ben de most elakadtam... A ház teljes szélessége 194mm lesz, de ha külön-külön a furatok méreteit adom meg, akkor úgy összesen 195mm jön ki. Tudom, hogy van lehetőség, hogy átlehet írni bármennyire az ottani számot, de nem tettem! Az összes szám mért hossz. Miért van benne 1mm külömbség?

acad.JPG

(#) Szebence válasza Szebence hozzászólására (») Nov 21, 2010 /

Itt egy másik kép... Ez paradoxon... Egyik sorban 194 a másikban meg 195mm jön ki.
Csatolom a dwg file-t is, hátha valakinek összejön a helyes méretezés.
(#) shalafi.66 válasza Szebence hozzászólására (») Nov 21, 2010 /

Már éppen közelítettem volna a jpg képre egérrel.
(#) zenetom hozzászólása Nov 21, 2010 /

Hali!
Nektek bejön normálisan a YouTube?
Nekem szét van csúszva az oldal, és hiányoznak a képek.
szerk.: mind a 4 böngészőben (mozilla, IE, opera, króm).
(#) szamóca válasza Szebence hozzászólására (») Nov 21, 2010 /

Mert rosszul van összeadva.
4+23+102+62+4=195
129+66=195
27+167=194 Itt a167 nem stimm 102+62+4=168
És ebből következően a többi sem 190+4 és a 194 se.
(#) DuMatyi válasza szamóca hozzászólására (») Nov 21, 2010 /

Azt hittem, hogy a könyvtár szakkal egy életre megszabadultam a matematikától. Megnyitom az offot, erre...

Az van, hogy kerekítés miatt nem egyezik a két érték. Van pár tizedesjegy a résztávolságok között, amit fel, illetve lekerekít.

Szerk: Megnéztem, így is van, a 101 az valójában 100,5 és a 65 pedig csak 64,5.

cad_1.gif

(#) Szebence válasza szamóca hozzászólására (») Nov 21, 2010 /

A 194 az biztosan jó, mert azzal kezdtem! Függőleges vonal, párhuzamos 194mm-re.
Ha azt mondod, hogy a 167 nem stimmel és helyette 168-nak kell lennie, az sem jó, mert akkor meg 27+168=195
Nem értem, viszont felhívtam az eőbb ismerőst, aki megmunkálja CNC-vel, azt mondta, ha 1:1-be rajzolom, akkor nem kell beméreteznem, mondjuk örülnék, ha tudnám, hogy akkor valóban mi, hány miliméter...
(#) Szebence válasza shalafi.66 hozzászólására (») Nov 21, 2010 /

óóó köszönöm a segítséget! Ezt hol tudom beállítani, hogy ne kerekítsen? Mert én még a legelején megadtam, hogy pontosság: 0.0 => tehát egy tizedes jegyig.

Nincs mit igazán. Nem tudom hányas verziót kínzod, de általában Dimension menü/Dimension style/Primary Units fül, és azon belül a precision legördülő. Itt lehet megadni hogy hány tizedesjegyre kerekítsen.

Ui: privátban elárulhatnád, hogy az ismerős mennyiért dolgozik, ha nem indiszkrét a kérdés.
(#) zenetom válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 21, 2010 /

Akkor csak nekem rosszalkodik.
szerk.: most meg jó...

A 2007 magyar van telepítve. Megnézem amit mondtál. Nagyon szépen ksözönöm a segítséget!!
(#) saraha hozzászólása Nov 21, 2010 /

Hmmm...elég jó kis dal-->Maszk

A magyar nyelvű valahogy kimaradt az életemből, de erre gondoltam (lásd: csatolás).

cad_2.gif

Igen, egyből meg is találtam, amikor az angolt mondtad. Köszönöm a segítséget még egyszer! Most viszontm egyek, mert ma még megk ell terveznem az előlapot és egy másik lemezt is.
(#) mate_x hozzászólása Nov 21, 2010 /

Ez elég vicces:Bővebben: Link
Akkumlátor feszültség: 1200 mAh
(#) Rober_4 hozzászólása Nov 21, 2010 /

Nem tudja valaki, hogy az autókhoz a törzskönyv az hogy néz ki? Illetve minden autónak van? Nekem mindig azt mondták, hogy a miénknek nincs. Már volt eredetiségvizsgálaton meg ilyeneken is, de azt nem én intéztem. El akarom adni holnap és tanácstalan vagyok...
(#) zolika60 válasza Rober_4 hozzászólására (») Nov 21, 2010 /

A törzskönyv olyasmi mint egy bankkártya. Egy műanyag lapocska az autó és a tulajdonos adataival. Ha régen a tiéd nem biztos, hogy kaptál. Majd az új tulaj kap. Ne aggódj emiatt.
(#) Rober_4 válasza zolika60 hozzászólására (») Nov 21, 2010 /

Köszi, közben az asszony is ezt mondta, hogy az eredetiség után az új tulajnak postázzák majd az övét. :pirul:
(#) CIROKL hozzászólása Nov 21, 2010 /

Ezt vajon hogyan csinálta ? Apróhirdetési turizmus !
(#) zolika60 válasza CIROKL hozzászólására (») Nov 21, 2010 /

Nem nagy ügy 5 space.
(#) CIROKL válasza zolika60 hozzászólására (») Nov 21, 2010 /

Mindig tanul az ember , 5 leütés 5 üres karakter mmm....
(#) Gafly válasza Norberto hozzászólására (») Nov 22, 2010 /

A "ludas" a gyerek volt, mint általában
Egyébként pedig a megoldás az orig XP install disk (mert ugye a HDD-ről folyamatosan újraindult):
- chkdsk /p
- fixboot c:
Mint mindig...
Igazán a fennakadás oka az volt hogy "eltűnt" az orig XP CD
(#) Rober_4 válasza zolika60 hozzászólására (») Nov 22, 2010 /

Annyit még hozzá, ami nekem ma derült ki, hogyha elhagytam volna a törzskönyvet, akkor az elég nagy probléma lett volna, de mivel át sem vettük, így ez benne van a rendszerben.
(#) B.I hozzászólása Nov 22, 2010 /

Sziasztok.
Van egy Dnepr MT 11 típusú motorkerékpárunk, ami egy 2 hengeres boxer motorral rendelkezik. Most szeretnénk átalakitani és az jutott eszembe, hogy meg lehetne-e csinálni üzemanyag-befecskendezősre, vagy szinte lehetetlenség. Ha meg lehet csinálni, akkor mi kellene hozzá és milyen átalakitásokra lenne szükség?
Nem találtam olyan témát amiben elfért volna, így ide tettem fel a kérdésem.
(#) Gafly válasza B.I hozzászólására (») Nov 22, 2010 /

Tulajdonképpen mindent meg lehet csinálni Bővebben: Link de én inkább megőrizném eredeti állapotában.
(#) Rober_4 hozzászólása Nov 22, 2010 /

Hát lehet, hogy a legintelligensebb, de nem a leggyorsabb robot. Megalszik a tej a szájában. Bővebben: Link
Következő: »»   1434 / 3649
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem