Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Értem. Köszönöm a választ. Valószínűleg holnap elmegyek és veszek szalagot.
Ezért fog hanyatlani. Ahol eluralkodik a pénz, és a kapzsiság, annak a dolognak (vállalkozás, zenekar, stb) lőttek.
Egyébként van ám más kereső is, nem csak a google ![]()
Hamar lezavartátok a karbantartást.
![]() ![]()
Hmmm. Biztos nem így volt hogy:
Hé srácok 10 perc múlva fellépés -a banda nevét már kitaláltuk- de mi legyen a produkció? ![]()
igazad van vagy igazad van
![]() Gondolom nem volt nagy erőfeszítés megtalálni. A saját készülő weblapom is megtaláltad?
Azért kis hazánkban is vannak tehetséges ifjak. Mozdulat Táncegyesület Esztergom
Ampi megállapítására itt egy bizonyíték (olvassátok el a video leírását): MOB gála az IFI olimpia alkalmából Persze Ők is a mieink. Régebben mindkét csapatnak a hangtechnikusa voltam, persze nem egyszerre.
Nem.
Készül egy privát oldal egy ingyenes helyen. [off] ez túl sok segítség lesz ![]()
Miket észre nem veszel
![]()
Miért mit vettem észre?
Milyen shift? ![]() ![]()
A hozzászólásod elején nem nagybetűvel kezdted a mondatot.
A weblap tetején az a kép, reklám akármi azt hívják bannernak. Megváltozott fent az áramkör képe. Így kicsit relakszációnak felnéztem a matekvizsga előtt a HEre, és látom, hogy fura, ezért kérdeztem rá. Túl vagyok a vizsgán így birok válaszolni a kérdésedre.
Állítólag van benne Portugál, Ír, Latin, Héber.
![]()
A latint, és a hébert mintha felismerni véltem volna.
![]()
Nem egy adott nyelven íródott, hanem külön kitalált nyelv. Lisa Gerrard arra használta, mivel ő volt a gyerek, hogy "beszéljen Istennel". A szövegben ír, héber, latin, görög, kelta szavakat használ, s ebből állította össze. Nagyon nehéz megérteni, de megpróbáltam lefordítani.
A dal nagyjából arról szól, hogy: Anol halott Anol ott fekszik előtted, a lelkét adom ki számodra. Színház egy erődben, segítséget nem kapnak, csak az istenek napja süt rájuk. Refrén: La la da pa da le na da na Jaj, Ah, meg kell halniuk. Anol halott Anol ott fekszik előtted, a lelkét adom ki számodra. Flavum. Flavum. Május szelleme Flavu... Csak ott feküdt nincs már ki keményen harcoljon... Nyúzzon kit kijelöltek neki. Szállj. Száállllj Tárd ki szárnyaid, repülj magasra. Az eredeti dalszöveg fonetikusan leírva: Anol shalom Anol sheh lay konnud de ne um Flavum Nom de leesh Ham de nam um das La um de Flavne… We de ze zu bu We de sooo a ru Un va-a pesh a lay Un vi-I bee Un da la pech ni sa Un di-I lay na day Un ma la pech a nay Mee di nu ku (gyors tempóban, négyszer) La la da pa da le na da na Ve va da pa da le na la dumda Anol shalom Anol sheh ley kon-nud de ne um. Flavum. Flavum. M-ai shondol-lee Flavu… Nof ne Nom de lis Ham de num um dass La um de Flavne… Flay Shom de nomm Ma-lun des Dwondi. Dwwoondi Alas sharum du koos Shaley koot-tum. Amúgy nem láttam még a filmet, mielőtt megkérdeznétek.
Ejha! Hogy Te milyen sokoldalú vagy, már-már kész gömb!
![]() Köszi. Érdemes megnézni a filmet egyébként. Kis szinti varázs. ![]()
Mi, hogy gömb? Vagy talán maga a kis gömböc? Na gurulok is tovább.
![]() És ne feledjétek, a szöcskeugrató legyen veletek! ![]()
Üdv.
"a szöcskeugrató" Mintha jól láttam volna aznap, pár másodperc erejéig Emberünk nyitott egy "Szöcsketaposó" témát is ![]() Ez igaz, vagy csak az én szemem káprázott? Amiért jöttem egyébként, hogy tegnap, Fater a padláson, mikor benyúlt a hőszigetelőhöz(Tervulin), talált egy pávaszemes lepkét(Lásd:Kép), kitettem a napra, mert élt, csak gondoltam felmelegszik, (már rájöttem, hogy szépen fogalmazva buta voltam ![]() Így is lett, de már rájöttem, ha elengedjük megfagy. A tervulintól meg ki kellett szedni, különben nem tudott volna hogy kijönni, mert beépítjük. Tehát szerintetek mit csináljak vele? Wikin úgy olvastam, hogy át telelik a telet, de már repked az ablaknál, fater azt mondta, hogy adjam oda a macskának, eljátszadozik vele, de sajnálom ![]() Szóval szerintetek dugjam el egy sötét, zárt helyre, ahol levegőt is kap, vagy ennek már "lőttek", hogy úgymond felébredt a "téli álmából"? Köszi. Üdv.Tomi
Én nekem Szilícium meg Moderátor tetszett mivel egy személy volt. És a saját írására válaszolt.
![]()
Szia! Kamra, padlás... visszaalszik. Csak vigyázz, a szárnyait ne sértsd meg, le ne jöjjön róla a hímpor.
Ha mér gömb, akkor szilvás gombóc. Idegurult az ebéd. Nyam-nyam, mindenkinek jó étvágyat!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |