Fórum témák
» Több friss téma |
Nem, te egy új topikot nyitottál ugyanezzel a létező címmel. Itt kellett volna kérdezned legelőször is. Most összevonták, azért látod így.
Videoton RM5642S
Témaindító: fzsoo, idő: 10:31 Témakörök: Alapismeretek » Egyéb A téma lezárásra került! Nem tudsz hozzászólni! A téma hozzászólásai áthelyezésre kerültek ide » Videoton RM 5642 S
Van egy ilyen radiosmagnom, sajnos a radio resze csak ugy megy, hogyha a magnot elinditom.Ezt lehet ezzel a megoldassal forrasztas nelkul megoldani? Nincs errol valakinek fotoja hogy pontosan miez, illetve hogy lehet szetszedni? Meg nem szedtem szet.
Radio/magno isostat kapcsoloja beegett.
Erintkezo csere es jo lesz. Hatrafele kitolhato a csuszka es lathato melyik egett. Ugy emlekszem azon a soron van olyan ami nincs hasznalva, azzal potolhato. Motor sebesség beállításaÜdvözletem a tagoknak!Van egy ilyen rádiós magnóm ami tökéletesen működik csak a magnó tempója kicsit gyorsabb mint kéne lennie. Érdeklődnék hogy a rajzon bejelölt potmeterekkel vagy csak az egyikkel lehet -e állítani a sebességen? Valamint fizikálisan melyik panelen helyezkednek el, a magnót mennyire kell szét szedni hogy hozzá lehessen férni? Köszönettel: Nándi A hozzászólás módosítva: Márc 9, 2026
Szia, mind kettő befolyásolja a fordulatot, érdemes cserélni őket, rossz minőségűek. Panel mechanika bal oldalán található ha szemben vannak a gombok...
Ez egy lopott kép a netről, még nem vagyok a magnó közelében.
Itt bal oldalt látok trimmereket , de a gombok felül vannak nem szemben, a fényképező szemszögéből.... Lehet én értelmezek rosszul ![]() ...bocs ha rabolom az idődet!
A magnómechanikával együtt kijön az a kis panel, amin a két potméter található. A szétbontott magnós képen a legtetején látható picit, az a külön egység a mechanika a vezérlővel (pár fémnyelves kapcsoló meg ez a motorvezérlő van rajta).
Nem itt van!
Mechanikára szerelt kb 30mmx100mm kis panel felső végén van 2db trim... |
Bejelentkezés
Hirdetés |