De amúgy nem lenne jó az ellenkezője és vezetéket dugsz bele? Vagy eszembe jutott még egy megoldás, vegyél valami nagyon olcsó 2,5"os usb-s sata vinyónak való házat, és abból bányászd ki, az ha neked olyan kell hogy közvetlenül a vinyót dugod bele, tuti hogy nem fordított, viszont lehet hogy smd-s...
A vezeték nem nagyon megy, mert nagyon kicsi hely van. A hdd házra én is gondoltam már, de lehet hogy nem pont olyan lenne benne. Nézegetve a katalógusokat, már rengeteg fajtát találtam, több cég gyármányait (MOLEX, 3M...), csak pont olyat nem ami eredetileg benne volt.
Végülis rendeltem az FDH-tól és azzzal remélem megodható, a pdf képe és méretei alapján úgy néz ki, csak egy kicsit emelni kell rajta az alaplaphoz képest, hogy a vinyó pont belecsússzon.
Akkor jó ha találtál és megrendelted...de viszont ha belegondolsz egy vinyóházban miért lenne másfajta?

Hiszen az is arra van hogy egy vinyó egy az egyben rácsússzon

Így sem a táp és adatcsatlakozó sorrendje nem lehet más sem pedig a lábkiosztással gondolom nem lehet hova trükközni! Hacsak nem esetleg hogy cikk-cakkban hozzák ki a lábakat alul vagy egyenesen...
Vagy esetleg SMD. Vagy annak a csatlakozónak más a magassága a laptól, amibe beforrasztották. Vagy nem derékszőgű, hanem egyenes csatlakozású. Lehet, hogy találnék ugyanolyat is, ha sokat megnéznék, de lehet hogy akkor is barkácsolni kellene.
Így olcsóbban megúsztam, bár a barkácsolást azt nem.