Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Circuit Wizzard
Hello Mindenki,
Keresem a Circuit Wizzard nevezetu programot. Nagyon tuti program, lehet vele aramkort tervezni, PCB-t, szimulalni. Drotozni stb. A program weboldala: http://www.new-wave-concepts.com/ed/circuit.html Ha valakinek megvan, kerem jelezze. Udv: VG
Hy!
Próbáld ki az EWB-t nagyon zsíros kis program... Próbáld leszedni torrentról a circuit wizzardot...
Torrentet probaltam talalni, de nem jartam sikerrel...
Ez az EWB mire jo?
EWB, avagy újabb nevén: Multisim
Arra jó, amire az Általad keresett Circuit Wizzard nevű progi: Lehet szimulálni, NYÁK-ot tervezni, drótozott panelt készíteni, stb.
Nekem meg van a program , de nem olyan jó amilyennek látszik! Hiányoznak belőle a legfontosabb alkatrészek, mint pl a teljesítménytranzisztorok összes változata. Azt hiszem, hogy csak TO-92 és TO-126 tranzisztorok vannak benne többnyire. De ha kell elküldhetem, nem olyan nagy fájl.
Hi!
EWB ha érdekel, írj egy mailt, eljuttatom hozzád. (mail címem a profilomba) Üdv.
Peti027!
Melyik verziójú van meg Neked? Engem érdekelne! (Korábban megvolt, de én balga, nem írtam ki CD-re, ![]() ![]() ![]() ![]()
Engem is érdekelne egy jó kis áramkör szimuláló progi, nem lehetne feldobni valahova tömöritve esetleg?
koszonom a valaszokat
![]() mindenkinek provatban valaszoltam ![]() udv: vg
hogy erted, hogy drotozott panelt?
amin rez csikok vannak? (stripboard) Mert olyan progi is erdekelne, jelenleg a LochMastert hasznalom, de a program nem hasznal koteslistat es eleg korulmenyes igy drotozni, konnyen elofordulhat hiba.... most amin dolgozom projekten mar otszor atneztem egy panelt, de mindig volt vmi kis modositanivalo....
Nem, a drótozós alatt a dugdosós próbapanelt értettem. (Breadboard)
ismertek olyan programot, amivel stripboard-ot lehet csinalni? a fent emlitett lochmaster jo erre, csak nem lehet koteslistat belevinni, vagy helyben megrajzolni a schematicot....
Hi!
Nekem a 8-as verzió van meg. Ha érdekel, mail vagy privi ![]() (MultiSim, UltiBoard, UltiRoute)
Nekem az EWB 9 van meg,(kb 300MB), de kicsit bonyi és még időm nem volt h nekiüljek megtanulni
Amugy valamelyik torrentről szedtem le. Valahonnan használati utasitás nincs hozzá?
Én már szedem is le! Hálás köszönet érte!
![]() ![]() ![]()
Uraim,
Most jott le a Multisim 10.0 Meg nem probaltam ki. Akit erdekel, a www.torrentportal.com oldalon megtalalja a torrentet hozza. Ezuton is szeretnem megkoszonni mindenkinek a segitseget. Udv: VG
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám a Circuit Wizard 1.15 programmal, ugyanis nem tudom elindítani mert állandóan hibát jelez, hogy nem megfelelő telepítés. Mellékelem a hibaüzenetet. Már többször telepítettem,-- más verziót is -- de ugyan az. Mit csináltam rosszul? Köszi a helpeket ![]()
Hali
Azért írja ki mert már nem használható azzal a szériállal ami volt hozzá. Sajnos még én sem találtam újabbat,ha esetleg te igen megköszönném!
Üdv mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni! Kaptam egy NYÁK tervet .cwz kiterjesztése van. Sajnos nem tudom meg nyitni. A cirkuit wizzard program tudná, viszont a demo nem nyitja meg, megvenni meg ezért az egy projekt kedvéért, nagyon sokba kerül. Kérdésem, nincs e valakinek regisztrált példánya és tudna e segíteni egy terv kinyomtatásában? -vagy, tud e valaki bármilyen megoldást, hogyan tudnám kinyomtatni, vagy van e másik program, ami kezeli ezt a file típust? Előre is köszönettel: Endre e-mail címem: ***@****.hu Soha ne írd be nyílvánosba az e-mail címed! Van adatlapod, ott bárki megnézheti. -- moderátor A hozzászólás módosítva: Dec 8, 2012
Sziasztok!
Használja valaki ezt a programot? Ha, igen, segítséget kérnék: Hogyan lehet az logikai IC tápját aktiválni? Ez a művelet megfelelne az EAGLE "invoke" utasításának. Előre köszönöm, ha valaki megválaszolná. Üdv!
A 2012 évi utolsó bejegyzés alapján sok esély nincs, hogy ezt hazsnálja valaki.
Ma már nagyobb tudású és jobb programok vannak erre a célra. |
Bejelentkezés
Hirdetés |