Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Amúgy érdekesen működik, ha csak kis részlet is van benne, már lecsap rá, viszont volt olyan, hogy egy karaoke verseny felvételét előbb letiltották, majd pár nap után újra elérhető lett, gondolom azért emberek is megnézhetik, és rá jöttek, hogy ez nem az ő felvételük.
Olvasd el a gépről készült tesztet és az alapján döntsél.
Nem árt ha az objektív - főleg a 150-es - autófókuszos, mert egy mozgó tárgyat vagy madarat nehéz lefotózni úgy , hogy közben állandóan élességet kell állítani. Ha van rá lehetőség próbáld ki, úgy könnyebb dönteni.
Hát itt csak pontyok voltak sajnos. De Hétben (az egy falu) van a tó ahol kb 30éve benne van egy hal most nem tudom mi is volt a neve de kb 3méter hosszú és megeszi a kisebb halakat illetve fészke van. De eddig senki nem bírta kifogni mivel ha el is kapták nem bírták kihúzni. Majd az ősszel próbáljuk meg traktorral ksizedni mivel így nem lehet halat telepíteni a tóba
Szep hal lehet azert egy 3 meteres joszag. Egyszer udultem Orrfun. Allitolag ebben a toban is volt egy hatalmas harcsa. Ejjel mindenki verte a vizet (kuttyogtatott), hatha sikerul elkapni a capat.
Ja hol leledzik ez a falu?
Na ott meg nem jartam. Igaz Kbarcikan voltam egy parszor, de akkor nem volt ido szetnezni a kornyeken mert dolgozni is kellett valakinek.
Buta kérdés: M10-es menetet próbált már valaki fenyőfába metszeni?
Vagy jobb a "B" terv: 10mm furat, csavar benzinnel zsirtalanitva és műgyantával beragasztva?
Ha biztonságra törekszel, akkor vágd bele a menetet, és utána ragaszd bele a csavart, a "B" terved szerint.
Egész modi sereg tanyázik most a HE-n, lehet vigyázni, meg jónak lenni.
![]()
Ez is igaz, csak kis csütörtöki poénnak szántam..
![]()
Akkor rendben van. Amúgy egy kérdés, a képeden látható PIC-es VU meter adatjai nem publikusak?
![]() ![]()
Nekem a napi poén ez volt:
Beszélgetek munkatársammal (építkezésen, kb. 28 éves), és elkezdi mesélni, hogy vett egy új hangfalat. Idézem a szavait: -20Hz van rá írva, de hát az nekem tök mindegy, az áramszolgáltatónál úgyis 50Hz van. De ha kisebb, mondjuk az csak nem lehet baj. (5-10perccel eltelik...) Meg kivettem a verfed (wharfedale, ha nem lódít...) hangfalaimból a hangváltót. 60Hz-re voltak belőve, aztán így most kapja az 50Hz-et az erősítőtől. Meg amúgy is felesleges, csak több kakaót vesz fel az erősítőből, ha ott van, és nem tudom kihajtani... Innentől én 20percig derültem rajta ![]()
Nagy részét nem értem, mármint ebben mi a poén, mert az áram tulajdonságait nem tudom. Annyit vágok innen, hogy a Herz az a másodpercenkénti rezgésszám, ezt tanultunk, meg tudom, hogy a Wharfedale egy márka...
![]() ![]()
A lényeg, hogy keverte a gizikét és a gőzekét. A hangfalnak az átvitelét a hálózat 50Hz-ével hozta össze, és a hangváltó feleslegességéről érvelt, pedig még a hangdoboza márkanevét sem tudta kiejteni... Plusz szerinte egy erősítőből 50Hz jön ki, és ez a zene. Bár nem tudta tökéletesen elmagyarázni.
Ez a vicc mar volt ezelott kb 40 evvel, de nem porszivoval, hanem szamitogeppel.
![]()
Nemtudom, de tuti occó kínaji vacakság, drágán árulva, a tetejében szerintem ..
![]()
Egy plexilap megvilágítva oldalról pár leddel. Ezt bárki meg tudja csinálni otthon is. Smd leddel a legjobb.
![]()
Egyébként egy elég szép kis falu és biztonságos pedig ott van Ózod és Putnok... Majd ha legközelebb haza jön apám akkor tervezzük kiszedni mivel így nem lehet halat telepíteni bele. Majd valami háló szerűséggel akarjuk. Jó az a tó csak nagyon mocskos mivel a falunak nem sok pénz van a tisztításra. Azt hiszem ez is harcsa lesz.
![]()
Újabb PC ház festésre vetemedek. Egy önkéntes mini szavazást tartanék itt az offban. (A végeredményt ti is láthatjátok.) Nos, mi legyen:
Medal Of Honor vagy Halo? Melyik lenne a kapósabb/ütősebb? Előre is köszönöm, ha valaki visszajelez. Sajnos én tanácstalan vagyok, mert semmilyen játékkal nem játszok... ![]()
Medal Of Honor, azt játszottam. A Halo nem jön be, mert a gépemen sem megy, + nem tetszenek ez a barom dolgok , amik benne vannak.
![]() Ja, de ha a kapósságot nézed, tuti a Halo.. :yes:
Én a Medal-ra teszek voksot,a másikat nem ismerem,de ez szerintem elég jó játék,bár nem szoktam játszani valami sokat....
Ha van valami menő tippetek, azt is szivesen fogadom. Esetleg Call of Duty..?
Esetleg Counter-Strike ?
![]() ![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |