Fórum témák
» Több friss téma |
Igazad van, volt olyan is hogy a vga tápkábele is lemaradt
![]()
Jó kérdés, az adott routerre más gép tud csatlakozni? Esetleg MAC cím szerinti szűrés lehet a routeren és a tesód gépé ezért nem engedi csatlakozni? De azt meg talán akié a router, legalább annak tudnia kéne...
Jaj vagy még egy dolog eszembe jutott, milyen oprendszer van a gépen? Mert ha XP SP2, akkor abban nincs benne gyárilag a WPA2 titkosítás támogatása, és ilyenkor az ilyen gép azt írja ki csatlakozáskor, hogy lehet hogy az adott wifi hatótávolságon kívül került vagy akármi hasonlót, pedig jó a jelszint, még talán a jelszót is kérdezi de nem csatlakozik, vagy SP3 csomag kell, vagy külön csak az adott frissítés, ha ez a helyzet meg tudom esetleg nézni, hogy konkrétan hányas számú frissítés kell...
Xpsp2 van rajt minden létező bisztonsági frissítéssel ellátva. amikor telepítettem a rendszert a gépre akkor internetet azon a wifi kértyáról kappta wpa-psk2 esen keresztűl. Nemrég beszéltem tesómmal most azt mondja elfogadja a hálózati kódot de egy idő mulva az irja neki hogy korlátozott vagy nem elérhető mert nem osztott ki neki ipcímet.
Az nem biztos, hogy ez biztonsági frissítés, lehet, hogy csak opcionálisként van a listában, én külön csak ezt az egyet töltöttem le akkor,amikor kellett ez... lehet akkor is elfogadja a kódot is nem tudom, mindjárt megnézem a számát, az a legegyszerűbb, ha megnézi, ez rajta van e...
Nem azt mondtad,hogy rendesen össze van rakva? Mire valók a gépkönyvek? Elhiheted ,hogy a profik is beleolvasnak , de legalább végiglapozzák. Sőt ők igazán.
Megnéztem: elméletben a KB893357-es frissítés az, ezzel képessé válik az sp2 a wpa2 használatára...
Igazad van, bár a könyvében sem nagyon láttam írva hogy pontosan a fehérbe kell a memóriákat rakni.
Azt tudtam, hogy ha egyforma színűekben van akkor dual-ban vannak.
Megkértem tesóm, nézze meg fenn van e az a frissítés. Ha végzett a melójával megnézi és akkor kiderül. De ettől függetlenül köszönöm a fáradozást és a rászánt idődet, hogy megkerested!
Ha SP2, akkor nincs mindennel ellátva. Tessék felrakni rá az SP3-at, alapvetően szükséges biztonsági okokból és automatikusan hozza magával a WPA2 korrekt kezelését a beépített kliens számára. Ilyen szakadozó kapcsolat esetén lehet, hogy a wifi kártya illesztőjét célszerű frissíteni, meg kézel beállítani IP-t, átjárót, aztán tesztelni, routert megpingelni, hogy egyáltalán odáig rendben vagyunk, és a gépet ki lehet zárni.
Sziasztok. Lenne egy kérdésem . AMD sempron 2,3Ghz proci van a gépemben. A bios -ban 1800,2500,3000,3300 Mhz állítási lehetőség van . Jelenleg 2500Mhz re van állítva a bios-ban de tesztelő 1.27Ghz -et jelez. Most akkor mennyi a normális beállítás egy ilyen proci-nál? (hőfok 37C)
köszönöm
AMD Wideband Frequency Control - Allows the processor to respond more precisely to user demands, maximizing performance to deliver a better PC user experience.
Bővebben: Link
Sziasztok!
Van egy EZ-Buddie D1V7-2 Barbone PC-m, a hiba az vele hogy egyáltalán nem csinál semmit. Tápot ráadtam még az eredeti tápegységével, memória nélkül, eredeti procival, bekapcsolom, hiba: Villog az előlapon az alaplap és a memória modul ikon. Tettem bele memóriát, a hiba ugyan az maradt. Ezután kivettem belőle mindent, minden feleslegeset lehúztam, procit kivettem, indítás: ugyan ez a jelenség. Ebből gondoltam hogy talán a proci a ludas, szereztem bele egy jót, tettem bele memóriát, hiba ugyan az. Járattam egy darabig de a proci még csak langyos sem lett. Van benne 2 csipogó is amik ha olyan problémájuk van, ordítanák a hibakódot, kivétel ha nincs benne proci, na mármost van benne és mégsem csinál semmit. Esetleg valami ötlet hogy mit lehetne kezdeni vele?
CMOS elem nincs lemerülve? CPU kap tápfeszültséget? Órajelgenerátor működik?
A leírásában nincs benne, hogy az alaplap ikon mikor jelez, milyen hibánál?
Elem nem tudom hogy jó volt-e de cseréltem egy újra, semmi változás, csere között jó sokáig direkt üresen is hagytam.
coyote55 Bekapcsolom, ventik felpörögnek, pár másodperc totális semmi után (kb. 4-5mp) megjelenik az előlapon a két ikon villogva, és innen sehova tovább.(semmi más nincs a kijelzőn) Ennyi az összes életjel amit ad magáról. Talán az is segítene ha meglenne a papírja, hiszen egy villogó alaplap ikon egész sok mindennek a hibájára utalhat.
Tápfeszültségek megvannak, egy másik, ATX tápról is ki lett próbálva a biztonság kedvéért de semmi. Máshol nem tudom hol lehetne még mérni, illetve ez az órajel generátor nem tiszta, pontosan mi is ez és merre keressem/hogy teszteljem?
Ja igen, azt sem írtam hogy a papírjai nincsenek meg, így nem tudom hogy milyen hibáknál jelezhet az alaplap ikon, neten még képet is elvétve találok csak, leírást reménytelen, de azért nem adom fel.
Értem, én is ilyen jellegű leírásra gondoltam, vagy inkább FAQ-ra, amiben olyan dolgok szoktak szerepelni, hogy "hiába kapcsolom be, nem megy" válasz :be van dugva a konnektorba?
Időnként ezekben lehet találni értelmes dolgot is... Netről nem lehet leszedni?
Azt nem írtad, hogy ez egy vadonatúj cucc, amit most raktál össze, és nem megy, vagy működött, és egyszercsak nem csinált semmit.
Gyárilag összepakolt holmi, spec alaplappal amilyet még véletlenül sem lehet kapni, sőtt, még csak márka jelzés sincs rajta nem hogy típus. Egyébként kaptam ugyan ezzel a hibával. Nem tudom hogy ott hogy ment, de a "ment aztán meg nem" hibaleírást kaptam csak az illetőtől.
Közben egy szerény kis jellemzésben ezt találtam:
Supports AMD Socket A Athlon/ Athlon XP/ Duron processor Most egy Sempron 2200-as van benne, nem vagyok otthon az AMD világában, így nem tudom hogy ez számít-e valamit. De eddig egy 2400-as Sempronnal ment, így gondolom jónak kellene lennie ennek is. Elnézést a sok post-ért, de ha egyszer nem lehet módosítani csak rövid ideig...
A képaláírásokban szerepel az "ecs" és az "ez_Buddie".
Találtam valamit, de nem hiszem, hogy pont ez kell... Bővebben: Link
Nézelődtem itt is már korábban de semmi, se egy leírás, semmi. Még csak az alaplapot sem találom az archívumban sem az oldalon.
Szia!
Szerintem a lap lesz a ludas. Nem tudod más gépben letesztelni a memóriát, procit, mert akkor legalább gyorsan a végére járhatnál, hogy azok 100% jók-e?
OEM deszkát nem is nagyon fogsz ott találni. Mérni kéne tápfeszeket, írtam...
Memória jó mert másik gépből vettem ki, procit meg direkt úgy szereztem hozzá, igaz, használtan.
didyman Dehát már leírtam: Idézet: „Tápfeszültségek megvannak, egy másik, ATX tápról is ki lett próbálva a biztonság kedvéért de semmi. Máshol nem tudom hol lehetne még mérni, illetve ez az órajel generátor nem tiszta, pontosan mi is ez és merre keressem/hogy teszteljem?” Ja, és megtaláltam az alaplapot is ![]()
Üdv mindenkinek
Nem akartam új témát nyitni hátha valaki ezt is olvassa Az lenne a gondom hogy adott egy hp compaq mini netbook a fülhallgató csatlakozó és a mikrofon bemenet egyben van csak nem tudom hogyan elméletileg egy 3.25 4p csatlakozó kell hozzá csakhogy én minden variációt kipróbáltam ha nincs fejhallgató működik a mikrofon ha van akkor nem esetleg valakinek ötlete ??
Esetleg nem szoftveresen kellene allitani, hogy mikor melyik?
Elméletileg egyszerre kell neki kezelni mind a kettőt
de nem megy
Találtam én is valamit, lehetséges, hogy ez az?
Bővebben: Link Nem a lap megvételére gondolok, de esetleg infót tud adni az eladója. ![]()
Nem beleszólásképp de ez sima atx lap. Nincs benne semmi különleges. Bármely másik lappal helyettesíthető. Azt hittem ennél spécibb lap jár egy ilyen frankó gépbe. Ha az enyém lenne megjavítanám akkor is ha pénzbe kerül. De lehet ,hogy nem ez van benne.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |